שרשור לילה
יום שבת

meytula

New member
דניאל נולדה בנאות אפקה וקרן בקריות

דניאל מגיל 17 לא גרה בבית ועובדת מגיל 14.יאמר לזכותה שכמי שהגיעה מבית עשיר היא בחורה חרוצה ולא חיה על חשבון הוריה. לגבי קרן לא יודעת איפה היא גרה.

goodpink

New member
קרן גרה עכשיו או הוריה או שזו ליהי בנאות אפקה

דניאל וקרן למדו באותו בית ספר שקרן שנה מעל דניאל. ככה שלא משנה איפה היא נולדה. דיברתי על בית עשיר וזו היתה הנקודה.

adiyon2

New member
אני לא מבינה מה זה משנה אם יש כסף או אין

יש מטרה למשחק, ומי שמשחק על פי החוקים זוכה. לא מעניין שיש לזו או אחרת כסף.

שתיהן גרות בדירות שכורות בת"א

עובדות לפרנסתן ואין דבר כזה לתת פרס למי שבא מבית עני, מה זה השטויות האלו? אם זה היה ככה, אז היו צריכים להכניס רק דיירים משכונות מצוקה מאחר ולא עשו כך, כל מי שנכנס ראויל הגיע לגמר ולזכות.

goodpink

New member
לי זה משנה ולרוב הציבור בישראל זה משנה

בבקשה לא לעשות מניפולציה שהם גרות בדירות שכורות הרי מניחה שמשלמים להם שכר לימוד ומשלמים להם דברים אחרים והם מה שמשלמות את את המחיה שלהם. הסיבה שהם בדירה שכורה זה רק לצאת מבית ההורים. ככה שבבקשה הן לא יהיו מסכנות בזה שתגידו שהם גרות בדירות שכורות. לא לכל אחת יש את האפשרות להורים עם כסף שיתמכו בהם בזמן שהן מתנסות בחיים שלהם יש כאלה עם אחריות אחרת. וסליחה תסתכלי על אלו שזכו על ידי הקהל בתוכניות ריאלטי הקהל בישראל כן מסתכל על המצב הכלכלי: שיפרה-מצב כלכלי אלירז- מצב כלכלי דודי-מצב כלכלי גיקי-מצב כלכלי כמובן שהיו סיבות אחרות שקשורות לאופי והתנהלות שהביאו אותם לגמר על זה לא דיברתי בזה אין לי העדפה למצב כלכלי על הדרך לגמר אבל בגמר עצמו כן אם הפייבורטיים שלי לא נמצאים שם...וההוכחה היא ההצבעה של הקהל הישראלי

KEEK

Member
חחח קיבלה עידכון שיוני והבחורה שלו

עלו לשלב הנשיקות מסכנה

adiyon2

New member
איך ששמעה שהחברה שלו הגיעה

הלכה להחליף לשמלה שחורה צמודה.

adiyon2

New member
הביאו ליוני את החברה נועה

סגרו את כולם בבית, סגרו את מצלמה 4 של חצר הבנות ונתנו ליוני זמן איכות עם נועה.

בוףברכה

New member
החליטו לפנק..את יוני....אחרי..שראו אותו מבואס

..בגלל דנה...., ימלא ת'
...,..אחרי שכל צהבנות...רוקנו לו..אותה..

שן22

New member
אני ממש לא חושבת שזה קשור לחן כלום לא סובב

סביבה בבית זה כנראה יוני שעשה פרצופים ביומיים האחרונים מאז שדנה עזבה וכל מה שקרה עם אתי שאולי הוא איים לעזוב או משהו ובגלל זה הביאו לו את נועה הזאת....

goodpink

New member
חחחח נראה לך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיוני ירצה לעזוב או שלהפקה יהיה אכפת מיזה אחרי הם מתעלמים ממנו כמעט לחלוטין הן בהטבות והן בזמן מסך בתוכנית המרכזית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

adiyon2

New member
הנה נכנסה נועה לוילה

עכשיו נראה את התגובה של אתי

למעלה