שרשור עדכונים - בחצות היום

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור עדכונים - בחצות היום ../images/Emo89.gif

חצות יום נעימים

קשקשה9

New member
חצות יום? נימה אופטימית משהו../images/Emo269.gif

כנראה בהשראת המשימה האקסטרימית

קשקשה9

New member
לא נראה שיעזור

נכון שהמשימה משעממת וחסרת מעוף אבל אם הם היו מעניינים ויצירתיים הם יכילו לקחת את המשימה למקום אחר ולהעיף אותה למעלה הם יכלו להיכנס לתפקידים ולפתח אותם (תוך כדי כתיבה רק עולים לי מיליון רעיונות) אבל הם כלכך שבויים בפוזה שהם מפחדים מהצל של עצמם

רינתי77

Active member
כל מה שאת מציעה, ובאופן נכון, הם היו צריכים

לעשות כבר מההתחלה! כעת הם ממציאים חוקים תוך כדי משחק בניסיון נואש(וכושל..) להציל משהו מההשקעה...

קשקשה9

New member
רק הבוקר כשפתחתי שמעתי את גב

תוך כדי משחק סנוקר מעיר באגביות ליוני ענבר וליהי -מה זה המשחק המפרגן הזה?אני מצטרף למשחק אבל רוצה הערות סליזיות או מרושעות (משהו בסגנון) מה שאומר שאפילו משחק סנוקר יכול להיות תמים-יופי כל הכבוד הצלחת תמשיכי כך וכו' ויכול להיות סליזי -
נראה לי שאפילו גב משועמם ומאוכזב מהם עד שאפילו לו בא לעוף משם

רינתי77

Active member
חבל שהוא לא יכול לקרוא את מה שאנחנו

כותבים פה בפורום...אני מניחה שזה היה מרושע מספיק בשבילו..

קשקשה9

New member
רינתי.....גב לא צריך אותנו

יש לו בראש רעיונות ומחשבות הרבה יותר יצירתיים גב הוא אדם של ריגושים ואדרנלין גבוה הוא ניזון מדופק גבוה-כל השאר משעמם ומרדים אותו הבעיה שאין לו מישהו (אפילו במבט או קריצה ) לשיתוף פעולה והוא מחפש אוי כמה שהוא מחפש -ואין

רינתי77

Active member
קשקש, מי שמחפש מוצא..!!!

מי שמכור לאדרנלין ולאקשן יוצר אותם ולא מחכה כמו couch potato שזה יבוא מהשמיים! שיתחיל להצדיק את הכסף שהוא מקבל!

noaxxx

New member
רינתי,הוא ממש חולה,יש לו אנגינה..קצת רחמים../images/Emo13.gif

קשקשה9

New member
זה מה שאני צועקת כבר יומיים (בלב ../images/Emo6.gif)

אני חושבת שגב קיבל סכום נאה מאוד על הכניסה ושהוא לא בא למיליון מראש ההפקה הכניסה אותו כטריגר אז תתחיל לעבוד !!! אולי הוא עובד ולומד אותם (לפי ההערות שלו זה קורה) ואולי הוא יודע על עוד מהלך ביומיים הקרובים שעומד לקרות ואולי ואולי ואולי.....דייייייייי אני רוצה אקשן כאן ועכשיו אף אחד לא יכול להאשים אותנו באי דחיית סיפוקים נכון?

JasPoint

New member
אם כבר הזכרת סליזיות...

האח הגדול היה הרבה יותר טראשי וסליזי מהדור הבא. הכל תלוי בליהוק ובעורך שיושב בקונטרול. אני אפילו לא יודע אם הייתה שם שיחת סקס אחת ראויה לשמה כי במילא לא היו מראים לנו אותה. האח הגדול היו יותר ליברלים. הנה דוגמא לשיחה מהאח הגדול http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3812177
יש לי הרגשה שההפקה של הדור הבא קיוותה לסקס על שולחן הסנוקר כשהם הכניסו אותו. או סתם לאיזה משחק סטריפ סנוקר... הבעיה שעם הליהוק הזה אין להם מה לצפות.

קשקשה9

New member
בדיוק MY POIT ../images/Emo8.gif לגבי הקישור

תן לי תזכורת קצרה.....אני אזכור כי כרגע נישלו אותי מהמחשב ואני עם נייד מצ'וקמק שלא עומד בעומס

noaxxx

New member
....

השיחה הזו היא לא דוגמה, היא היתה חד פעמית ולמיטב זכרוני הם לא הראו אותה בלייב. הם העלו אותה לאתר, בדיוק כמו שקורה כאן. ונהפוך הוא, דווקא בדור הבא יש יותר שיחות שקשורות בנושאים האלה מעצם הרעיון הכללי של הפורמט. וגם.... היית חייב להביא דווקא את פרידה? נהיה לי גועל..

קשקשה9

New member
תני לי לנחש-זו השיחה של פרידה וליהי בנסט?

תודי שזו היתה שיחה שיחה

noaxxx

New member
כן, רק שהדמויות לא היו מהאהובות עלי...

וזה בלשון המעטה..

קשקשה9

New member
חחח אבל כדמויות מעניינות לריאליטי

אין ספק שהן עשו את העבודה

קשקשה9

New member
ובכל זאת בא לי להרחיב ../images/Emo6.gif

הדמויות בדור הבא כלכך שבויות בפוזה של איך אני אצא בעריכה שהן לא מעיזות לצאת ולתת את "המעיים "שלהן ולשים על השולחן את מי שהן באמת .פרידה לצורך העניין עשתה זאת ובגדול לטוב ולרע .קחי את ליהי למשל-על מה ולמה היא נלחמת להישאר בתוכנית?מה היא אמרה או נתנה מעצמה שיגרום לי כצופה לרצות לצפות בה?כלום ושום דבר!!! בעיני זה זילזול בי כצופה,את רוצה להישאר?בואי תספרי לי מי את ואני אחליט .להתקדם על גב מישהו אחר לא עושה לי את זה ,סורי

למעלה