שרשור עדכונים - בחצות היום

noaxxx

New member
../images/Emo9.gif תודה, אהבתי

ושמנו למעלה כמה שירים מעוררים וממריצים... תרגיש חופשי .... ו.. שבוע טוב

webguy

New member
שוב זה עם הבלוטה כועס על אורן בגלל אורטל ..!

לא ברור ? מדוע הוא מתעקש יחד עם בן ומסית נגד אורטל ..!!

webguy

New member
בקיצור כל הבנים חוץ מאורן נגד אורטל ..!!

הם דואגים למליון של חברם עם דניאל .. ואורן יכול להרוס להם את התוכנית

הבנים האלה הם חבורה של אפסים

הסיבה לכישלון התכנית היא איתן וחבריו, איפה מצאו אותם? קנאים, טיפשים בקיצור לא ממש גברים. בשבילי ובשביל רבים אחרים רק אורטל שווה מליון.

הבנים האלה הם חבורה של אפסים

הסיבה לכישלון התכנית היא איתן וחבריו, איפה מצאו אותם? קנאים וטיפשים בקיצור לא ממש גברים. בשבילי ובשביל רבים אחרים רק אורטל שווה מליון.

ela501

New member
אתי הצמודה החדשה של דניאל נטשה את אורטל

שיכנסו החדשות היא תסנג'ר אותם

דקל69

New member
שבוע טוב לכולם. כרגע נכנסתי ואני שמה לב

שיש קצר אתי ואורטל מישהו יכול לכתוב בקצרה מה היה? \אתי מפרטת: היא תהיה סטנדאפיסטית, קרן שחקנית, דניאל דוגמנית, ליהיא בסטייך, ענבר משהו גדול, רק אורטל אין לה מושג מה תהיה, ואח,כ אומרת בזלזול - מעצבת מטבחים. אני רוצה לתקן - כולן תחזורנה לאנונמיות, ואורטל, אורטלי כשתצא - תהיה מליונרית!!1

הלואי שאורטל תזכה במליון

זה יהיה מפתיע ומהנה לראות את קבוצת הרשעים והרשעיות אוכלים את הכובע.

דקל69

New member
כן, גם אני בעדה. היא לא בחורה שניסתה לפגוע

באיש, לא השתתפה בעליהומים וסה"כ ניסתה לשמור על עצמה מלהכנס למערבולות שם עד שתכיר את הדמויות. אני עדיין מאמינה שהיא קצת שחקנית אבל מי שם לא כזאת? לדעתי גם עם אורן היא לא משחקת כי היא אמרה בפה מלא שהוא לא הסגנון שלה בדר"כ אבל הוא אדם זהב וכנראה שהיא נפגעה מספר פעמים בחיים (בגלל סגנון הגברים שחשבה שיעזרו לה בחיים), אבל הצהירה שהוא בחור זהב והיתה רוצה לעצמה אחד כזה לחיים טובים. ממש צרם לי לראות את הזלזול של אתי בה, ועוד שהיא נמצאת שם. רציתי לצעוק מהמסך לאתי שלה אין מושג מה יהיה עם אורטל אבל לנו הצופים יש מושג וזה שאורטל תהיה מליונרית. ומה קרה ביניהן? קצת מוזר נימת הזלזול של אתי בה אחרי שמספר ימים היא טוחנת לה במוח שהיא תהיה דוגמנית מצליחה, שהיא מהממת וכו'.

webguy

New member
זה הסיפור ..

אתי אמרה שאורטל בועטת בה בלילה כי המיטת צמודות ..!! אז אורטל נעלבה אמרה בואי נפריד .. ואז אתי אמרה אני אקבע מתי נפרד ..
אז אורטל התרגזה והפרידה כי ראתה בזה שאתי מרגישה עליונות עליה ..!!

למעלה