שרשור עדכוני לילה
20/8/2011

לונדרון

New member
בחמישי הייתי בטוחה שיבטלו את השידור

לכי תביני את השיקולים שלהם.

izmeral1

New member
נ'וה לשבוע טוב על הדרום. המצב על כולנו......

אין הגדרה יותר מזה. מעניין אם הבית של הרווקים והרווקות? מודע למצב. הרי הם לא מתוכנית.של מעבדה.כמו באח הגדול. וכמובן לכולם יש מקורבים בדרום.. לי יש משפחה שלמה שם. אח ובני משםחות. ובני דודה. משפחה גדולה שם. ליבי עם משםחת אבוקרט ומשפחת ארמה.....וכול באר שבע והדרום. בכול הדרום יש לי לנו קרובים. לא צפפיתי בתוכנית. עכשיו אעבור על השרשור. .וכמובן אחרי כול חדשות אצפה קצת בשידור הישיר? בבוקר ראתי קצת. כמה שאני מחבבת את דניאל. ובום כאשר היא אוכלת ונעזרת באצבעות זה מגעיל. למה לא מעירים ב-ע- שתמלד לאכול יפה. כולם אוכלים ומלקקים עם האצבעות. אצלה זה כול כך מגושם. חבל. ורק דרך השולחן יודעים כמה הנשיות קיימת באישה. האם זכור לכם הבגישות למסעדה. גם ואם זוג של הרבה זמן. האישה תמיד מעדנת את עצמה. כמובן עדינה. ואני חושבת אין הבדל בן הטיויזיה.וביין המסעדה. עני המתבונן. מאוד נחשבת. למה לא מפסיקים עם זה..נגעות בבגד בשער בכלל בכול מקום. וכמובן ביחד אוכלות. שבוע טוב לכולם נקווה לטוב ולשקט בדרום.

meytula

New member
דניאל ויוני בשיחה

דניאל מספרת ליוניש היא מאוכזבת מאורטל ומרגישה שהיא עשתה לה קטע מכוער ותקעה לה סכין בגב האמת שלא שמתי לב שאוראל מתחילה עם איתן,אולי פספתי כי אני היו זמנים שלא צפיתי באינטנסביות כזו אחרי שהשלימו מישהו שם לב לזה??

דקל69

New member
אלה, לא ברור אם אורטל באמת אמרה לאיתן

את הדברים הללו, נראה לי קצת לא הגיוני בגלל העובדה שהבינה שאיתן מאוד בענין של דניאל וכבר בחר אותה ויותר מזה לא הגיוני בהתחשב בעובדה שברור היה לה שאיתן יעביר את הדברים לדניאל ודניאל לא תשתוק על זה. כנראה שהתקיימה ביניהם שיחה ונאמרה משהו בסיטואציה שאיתן לא פירש נכון את המשמעות כי איתן לא שקרן, הוא יכול להסתיר דברים (כמו שהסתיר מדניאל את הסקס עם קרן, אך זה היה בכדי לא לפגוע בה), מעניין שלא שידרו לנו את הענין בתוכנית המרכזית כי זה דבר שמאוד היה משפיע על דעת הקהל. סביר להניח שאורטל מודעת לכך שאם היתה פונה לאיתן בשאלה כזאת זה היה משודר גם לצופים, ועצם זה שפנתה לאורן מבלי חשש כנראה מסביר שאיתן לא פירש את הדברים נכון. יכול להיות שדיברה איתו על קטע ידידותי או על ההתעלמות ביניהם ולא על קשר זוגי.

meytula

New member
גם לי נראה שיש פה אי הבנה אחת גדולה

כי לא ראיתי שאורטל מתקרבת לאיתן מאז שהתחברה לדניאל.איתן אולי פירש את הדברים שלה לא נכון או שיש דברים שאנחנו לךא רואים

meytula

New member
לדעתי חובה עליה לעשות את זה

בגלל שאיתן לא שקרן דניאל בטוחה בדבריו,אבל זה די בולט שהיא דבוקה לאורן לדעתי דניאל צריכה לדבר עם אורטל.סתם חבל ,יש מצב שזאת אי הבנה

דקל69

New member
תחשבי על זה כךף דניאל רואה את איתן

כבן זוגה. מבחינתה אין לו שום סיבה לשקר לה ולהעליל על מישהי משפט ומצב כזה. ביחוד שהוא כ,כ רוצה שיהיה שקט ונעים בין הבנות. מבחינתה אם הוא הזהיר אותה וסיפר לה אז כנראה שהמצב הזה היה ואין לה שום סיבה להתקרב יותר לאורטל ולתת לה ,להפיל, אותה שוב פעם בפח שלה. אני מבינה את הגישה של דניאל, זה כבר לא קשור לאיתן זה קשור אך ורק לחברות בינה ובין אורטל ולחסור האמינות והשקיפות שלה כלפיה. היא אמרה שאם אורטל היתה אומרת לה שכך המצב אין לה ברירה אלא לקבל את זה אבל בגלל שאורטל שידרה לה אחרת והיא נפתחה בפניה היא רואה זאת כבגידה. מוזר שאורטל ניסתה שוב לאחר שכבר מספר פעמים שצעתי אותה אומרת וחוזרת על כך שאיתן ודניאל הכי מתאימים וזה כבר ברור שהוא בחר בה (עוד לפני הכניסה של גב אפילו). ומוזר עוד יותר שאם שיחה כזאת התרחשה בין אורטל לאיתן לא שידרו אותה.

meytula

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

זה בדיוק מה שאני חושבת
חוץ מזה שאורטל בחיים לא הייתה עושה צעד כזה בגלל אורן.היא יודעת שאורן ואיתן מספרים העל אחד לשני

24שעות1

New member
אורטל רק לפני יומיים אמרה לאתי שאורן לא

הטיפוס שלה, ובכלל לא מושך אותה.

izmeral1

New member
אורטל וליז קרוצו מאותו זן=

ליז היה בא תיקווה שאולי .איזה פרור מאיתן יבוא. ויזרוק לה. איתן לא ראה בה דבר. רק אדם טוב. והיא חשבה שיש לה עוד איזה הזדמנות.. או שהוא יזרוק לה מדי פעם פרור. אותו הדבר לגבי אורטל . רק שאורטל ממתינה. לאיזה פיצוץ צדניאל. כמו שהיא מחפשת אותה. במילים וכאה נגד איתן. הבעיה שלא מצאה. .אבל היא על זה הולכת. גם המתינה שאיתן יבהיר מה הקטע והמשך הסיפור ביין קרן לביינו. היא עוקבת אחריו תמיד.. והיא הבינה. שקרן סובלת. אני לא מאמינה לאף בחורה שם. חוץ מדניאל. החידה שלא אמרה דבר רע על איתן. רובם. אמרו. הוא לא בישבלי. ולא הטעם שלי. גם בפנים אמרו לו זאת. קרן אמרה אחרי הגב שלו. הרבה דברים לא יפים. נכון לא אמרה על הטעם.. וכמובן יש בתגם=האומר כאשר החתול לא מגיע לבשר. אז הוא נואם...הבשר היה מקולקל. לילה טוב לכם ושקט לדרום. נזכרתי. מזה לגבי הדייט של גב וליהי. נראה לי זה הצגה מכורה. כדי לתת סוג של ריטינג. כי אם לגב יש טעם כזה עם ליהי. בעעעעעע
והלכה התוכנית ולהך גב. מגעילה. .לא מבינה את ההפקה
ואת הבחורות המכוערות שלא מחשבנות והולכות לתוכניות כאלה. והזוי מתקבלות
? שוב לילה טוב.

24שעות1

New member
אלה - זה ברור שאורטל משחקת באורן רוצה

להשאר עד המיליון , ומבינה שחייבת גב חזק שישמור עליה

למעלה