שרשור ערב שקט - איפה הדם?

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשים..שום דבר לא יספק אותן
זה בטח מה שיעבור לו בראש..

goodpink

New member
למה איריס שיקרה לעינבר ואמרה לה שהיא צודקת

האינסקטים שלה גרועים היא לא קוראת אנשים וסיטואציות לחלוטין למה איריס אומרת לה שהיא צודקת ברוב המקרים ממה שהיא ראתה למה לשקר לה. ענבר בשיחות שלה הופכת לבלתי ניסבלת בסיטואציות האלה גם בשיחה עכשיו עם הבנות בחוץ וגם עם גב היא מעצבנת גם הפרצופים שהיא עושה של גאה בעצמה מעצבנים...

meytula

New member
מה קרה לך../images/Emo2.gif לענבר יש אינסטיקט חזק ביותר

כמו של בן,אינסטינקט של ''חתול'',אולי חתול עיוור
ענבר בלתי נסבלת אני כבר אוטומטית משתיקה את השידור כשהיא מדברת.איך אפשר לסבול אדם כה ממורמר ודוחה

easternstar

New member
../images/Emo6.gif כל מי שאטום לתחושות של מי שמולו אומר

שיש לו אינסטינקטים מדהימים
בן מעליב את כל החתולים בישראל. פלא שהם לא מפגינים.

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את כל החתולים בעולם,נראה לי בסיום התוכנית הם עושים עליו אמבושש..
הלוו חתול נחשב לאחד החיות החכמות..בן הרס להם את המוניטין
זה מעיד על ''מודעות עצמית'' מאוד גבוהה,בן וענבר מאוד מודעים לעצמם...

easternstar

New member
../images/Emo6.gifאם החתול של אחותי היה יודע איך העליבו אותו

ישר הוא מכין אמבוש לשניהם.

Klayhamn

New member
תפקידו של פסיכולוג הוא לא לחנך

ולא העביר ביקורת או להגיד "נו נו נו" תפקידו של פסיכולוג הוא לסייע לבן אדם להבין את עצמו יותר טוב, את האופן שבו הוא פועל ומשתלב בסביבתו, ולסייע לו לזהות, לאפיין ולמצוא כלים להתמודדות עם אתגרים וקשיים פנימיים שפוגעים בו או מעכבים אותו מעבר לכך, את לא יודעת מה בדיוק איריס אמרה לענבר ולכן להתחיל לצאת בהצהרות שהיא "משקרת" רק על בסיס השטויות שענבר פולטת --- זה קצת מגוחך

goodpink

New member
ענבר בלתי נסבלת תראו אותה איך היא תופסת מעצמה

ודברי איריס לפי מה שענבר אומרת כרגע עודדו אותה לא להאמין. תראו אותה מה היא אומרת על ונינה איזה חוצפנית היא פשוט עכשיו הגעילה אותי...

goodpink

New member
קרן דניאל ליהי מועמדות להדחה מצב אידאלי לתוכנ

לתוכנית וגם שליהי תעוף. ליהי תעוף כי היא מגעילה שמכרה את עצמה משעמת לא חכמה ונמאס לראות אותה לעומת הזמן מסך שיש לה. דניאל יעמיד את היחסים עם איתן במבחן מה הוא יעשה אם הוא מבין שלא בהכרח היא מובילה אותו למיליון לדעתי וניננה מוצאת חן בעיניו האם ילך בכיוון. קרן לראות את גב לגעתי קרן היא הסחה בשלב זה ובסוף גב יבחר את ענבר כידידה למליון או באורטל אבל יותר בענבר.

didush100

New member
ליהיא לא מגעילה

למה את יורדת עליה ועל קרן בכל הודעה שלך?

izmeral1

New member
רק את פה מפרגנת לליהי. הזוי. מגעילה זו.......

צריך להיות בהמתית כדי להתנג כמו ליהי. כי לבהמה קשה לניע את הראש להגיד כן בטוחה. זו ליהיא כמו החיזור של בהמות. מי מבין אותם? לתת את הפייט שלה במכירה זולה... מאוד לעני כול הקהל. האם אנחנו גם בהמות. לא מבנים ומזיזים אותנו עם בררררררררררר ואררררררררררררררר. נו באמת. די כמה שעות לפני כניסת החדשות.וכמובן קרן בעטה בה בעיטה לתחת.שלה עופי לי מהעניים. לא איתן ולא גב. בישבילך. ואמת כך הם פני הדברים. אחזור להדגשה. אז הבנות החדשות ואין גב. היא מגיעה להחלטה. שהיא מאוהבת. האם הסיוט הזה נראה למישהו אמין. אז בסדר? אותו בן הקוקו של ישראל. כך סיפר עליו האח התאום. שהוא לא יציב. מה זה אומר. עוד אלף כמו ליהיא תשחק לו אותה. לו רק היו מעיפים גם מהבנין בן היה הראשון עף. והשני יוני. אז חמודה תפרגני רק לאמת. ושם אין אמת?

didush100

New member
אני לא חושבת שהיא שחקנית

בעיניי היא סבבה לגמרי אין לי שום בעיה איתה יש לי יותר בעיה עם העובדה שבן משתמש בכח שלו ובמיוחד עכשיו אחרי שנפגע לו האגו ומשגע לה את השכל. הוא לא נתן לה לנשום ובגלל זה נמאס לה ממנו וזה גועל נפש היחס שהיא קיבלה מהבנים.

izmeral1

New member
מגיע לך פרס על האהדה שלך לליהי-וגם מתמידה=

בעני ליהי וגם בן. שני אנשים מהעולם החיצון. -הם לא מודעים שהם תחת המצלצות. גם הוא קוקו. והיא תואומה לו. באמת. הם מתאימים. אף על פי שהיא משחקת .ועלי לא עובד דבר. שחקנית זולה ופשוטה. ומדובר רק בבן חחח. ועוד כול הוותיקות נדבקו.לבית והבנים מודעים שהם לא רוצות לעזוב. אז אחרי הגב שלהם רק חרה הם אוכלים למעט דניאל. עליה לא שמענו דבר רע מהבנים. מוזר והזוי" כי אין הזוי. דניאל שחקנית טובה. מה שאומרים לה היא עושה. הכוונה הבמי.. והיא משחקת את ליבה. למה לא כך צריך. כולם שם רוצו דוגמית ממנה. אלה שראו בה ילדותית והחרמנית. זה היה הקינוי שלה עד לא מזמן .הכי הרבה מליהי.וקרן . פח כך הם היו הינה הלכה אליו הינה רצה אליו הינה היא והוא וחוזר חלילה. היום דנאיל נורמל? זה אומר כן. אני אם היתי גבר. כולם נראות לי שם נשיות למעט ליהי. בגלל הפנים הפה הדוחה. עד כדי כך שבן לועג אחרי הגב שלה איך היא מתנשת. אולי מפחדת מהטובות. לא סליחה אלה
שטלים. די עניים לא במקום הפה דוחה לא רק הלסת. הפנים אורך כמו אזה קוף משוחזר. כן פנים מאורכות. די הגול קצת . אז לא הביגוד. יעשה כאן מהפך.. גם ב
ן עם כמה חלקי כיעור. צריך אוברול. ביחד היו עוברים למכבסה. זה כך הם נראים
..

easternstar

New member
../images/Emo140.gifלונדי../images/Emo24.gifבית השמש העולה..ואוו

אחד היפים!
מוסיף עוד נעימה ללילה

למעלה