שבת שלום לכולם../images/Emo265.gif
וויהי או וויהי חתנים על הכסף. .זהו הקופה סגורה חצי לגב וקרן החצי הקודם חח לאיתן ודניאל.. והם מתחתנים. למשק ולכול הפורומים נותרים ללא החשק. באמת בדיחה . ואם יש רק עוד טיפה קטנה.. של צעד והוא לא - הולך לקרן רק והיא תמעד היחה של טרף הראליטי. לא מאמינה שאני כאן בארץ רואה איך הבנות ללא מוסר. בתוכנית רק למען שהכול יראה. הדבר הזה צריך להיות לא סוף. באמת מהצחוק לעצבים. זה מה שהולך שם ובעוד תוכניות שהיו .ועונות שהם חוזרות. גב נעול על גב. כי אוהב את עצמו יותר מכול. לא הלך הכי הכי בהשרדות כאן כן יש לי אפשרות. גם הנאנה. הרי הוא מדבר על- כמו שאין אף אחד שומע? מגעיל. חבל בחור נראה אמין. אבל מפחיד להאמין. הולך על קרן. למטרה אסטרטגית. הם יוכלים להיות עוד קצת בחוץ? אבל רק קצת. וזה גם לגבי איתן ודניאל. הם לא יחזיקו. הרבה מעמד. היא כן מתאימה לו. מוסיפה לו קצת את הפלפל. לא שזה אצלה הרבה גם לה חסר. חוץ מי מרק עם פלפל שחור
עם איטריות. וטפל. נו גם עוף יודעת למלות העוף
עובר קודם טלטלה עד שהוא בתנור. מה לעשות רמי לוי תורם והיא עושה חחח. על איתן האדם הזה. יכול להגיע עוד רחוק. נסיעה אחת מאורכת והוא נותש בחצי הדרך את הסיפור. אחרי שטועמים מהתהילה קשה להתנתק ממנה. כמובן מגיע לו. קצת דעתי ואמת גם אני יוצאת מדעתי שבת שלום ומבורך לכולם . אחרי הארוחה. כאן קצת? בתיאבון לכולם