קיק אל תתבאס, זה היה צפוי אני מאוכזבת, אין יותר מתח, הכל סגור
ל לונדרון New member 2/9/11 #21 צהריים טובים קשקשה והנה../images/Emo79.gifבשבילך http://www.youtube.com/watch?v=oQ5_tpINsLU
ק קשקשה9 New member 2/9/11 #22 תודה ../images/Emo140.gif לזה קוראים עונג שבת סרט תענוג עם שחקניות גדולות
ל לונדרון New member 2/9/11 #23 סרט יפייפה../images/Emo45.gifאבל גם קורע ../images/Emo23.gif פס הקול בלתי נשכח שבת שלום
ק קשקשה9 New member 2/9/11 #28 שבת שלום ../images/Emo140.gif..........אם כבר סרטים אז מישהו ראה ברבור שחור? ביקורת/המלצות
ר רגע רק רגע Active member 2/9/11 #30 אני ראיתי ../images/Emo9.gif הסרט ישב לי על המחשב חודשיים ובגלל שלא היה לי מה לעשות ראיתי אותו. בסופו של דבר - מומלץ ביותר! בסולם R3
אני ראיתי ../images/Emo9.gif הסרט ישב לי על המחשב חודשיים ובגלל שלא היה לי מה לעשות ראיתי אותו. בסופו של דבר - מומלץ ביותר! בסולם R3
ר רגע רק רגע Active member 2/9/11 #46 לקראת סוף הסרט, היא... נראה לך שאני אעשה לך ספויילר? בד"ץ בבני-ברק, אהה? חכי חכי
ק קשקשה9 New member 2/9/11 #50 חחח לפני שפתחתי את התגובה ידעתי שלא תעשה את זה הבנתי שיש סצנות חזקות ,מתאים לי פלוס
ל לונדרון New member 2/9/11 #205 ../images/Emo45.gifלא אהבתי מה שנטלי נאלצה לעשות בשביל התפקיד בסרט הזה. היא רזתה המון ונראתה כחושה ושדופה, ממש על סף חולי. מאז היא כבר נישאה, הרתה, קיבלה אוסקר וילדה. גם לדבריה התפקיד הזה היה מאוד תובעני.
../images/Emo45.gifלא אהבתי מה שנטלי נאלצה לעשות בשביל התפקיד בסרט הזה. היא רזתה המון ונראתה כחושה ושדופה, ממש על סף חולי. מאז היא כבר נישאה, הרתה, קיבלה אוסקר וילדה. גם לדבריה התפקיד הזה היה מאוד תובעני.
ק קייזר סוזי New member 2/9/11 #25 ../images/Emo41.gifצהריים טובים ובהצלחה לנבחרת ../images/Emo41.gif שלא יהיו פאדיחות שוב פעם. להנאתכם