שרשור ציפורי
לילה

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור ציפורי ../images/Emo119.gif לילה ../images/Emo201.gif ../images/Emo89.gif

בוףברכה

New member
../images/Emo42.gifפ../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifן../images/Emo42.gifפ../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifן../images/Emo42.gif

פונפון32

New member
לא סתם יש אלמנטים של שעמום ודכאון בבית הזה

אנחנו שופטים אותם על ימין ועל שמאל, אבל בתכלס הם חיים במחלקה פסיכיאטרית סגורה, רק עם תנאים יותר נוחים. לא מפליא שאנשים שם נעשים אפאטיים, משעממים, פלגמטים, נוירוטים ואובססיביים. זה מטריף את הדעת לאט לאט להיות סגור ככה עם אותם אנשים כל הזמן ללא טלויזיה, ספרים וגירויים חיצוניים אחרים. מעניין אם הם מודעים לזה בכלל, או שהם מתעלמים מהמחיר שהם הולכים לשלם.

בוףברכה

New member
איך..שמתחיל האח...אני עושה..לי..ריסטרט..במוח.

...שום זכר..לדור ..אני לא..משאיר..

izmeral1

New member
האם צחקתם על../images/Emo212.gif../images/Emo174.gif../images/Emo212.gifוהתגובה

אחרי שהם טרפו מהעוגות. מתחילים לבכות. הזוי ובזוי גם.ואז גם התיאבון נעלם בגלל המתוק- אז כמה נשאלות אתם לא רעבות לא אין לי תיאבון. כול היום רק טוחנים וההצגה לא אין לי תיאבון. מסכנות הם מאוהבות. לא אהבתי את הבכי של. אורטל. מבייש מאוד נגד האימא. כמו שהבנתי היא בת זקונים. וגם אניבת זקונים. האמנם. אבי נפטר בגיל צעיר. ואמי בגיל הזיקנה. עליהם השלום. ונכון כאשר ההורה בגיל המבוגר קצת קשה לו לתת חום מלה. הכוונה לצומת הלב. אבל אהבה נקיה יש תמיד. וכך גדלים ואמת מתמודדים עם הקושי של החיים. אבל לא קופרים דבר על מה שנותן ההורה הטוב קצת הרבה. מיליונים כאלה אנחנו. אז לי היא לא עושה את זה לא נגעה לליבי.. במיוחד בגלל המקום הזה.-הוא מרדף אחרי סוג של זכיה עם כבוד או בלי. הכוונה שלי באיזה מחיר אתה מוכן להגיע. ומי שעצוב לו לא יכול לאכול דבר הכי משמח זה עוגה........... זה עניין של המוח הבוגד.? לילה טוב.

רגע רק רגע

Active member
ונינה נידונה לחיבוקי יוני...

עד סוף שהייתה בוילה. מעכשיו הוא יחבק אותה בכל הזדמנות... העיקר, גם היא לא עושה לו את זה

למעלה