שרשור ציפורי
לילה

בוףברכה

New member
אחרי השיחה הזאת..הוא ייצא..../images/Emo99.gif

בעצמו....(ונינה מרגישה בנוח להיפתח.. מולו..

הוא משחק אותה כאוזן קשבת, אחר ידאג לספר

לבנים את מה שהיא סיפרה לו על מי ונינה אמרה שהיא לא תהיה חברה שלה בחוץ?

פונפון32

New member
מגעיל בעיניי שאתי מציגה עצמה כמקרה סעד

טרגי שרק לו מגיע המיליון. לא חסרות בחורות שמיליון שקלים יעזרו להן בחיים. לא ברור לי למה היא חושבת שחייבים לה משהו, ואיזה אסון נוראי זה שהיא מועמדת להדחה.

פונפון32

New member
שמתי לב שאף אחד מעולם לא אמר לה בפרצוף

מה חושבים עליה. אף אחד לא אמר לה אתי את שקרנית, סכסכנית, אגרסיבית, וולגרית ופוגענית, ואת לא רואה את הדבשת שלך כי לדעתך כולם טועים חוץ ממך. ובכלל, דווקא במקום כזה הייתי מצפה שיגידו את האמת בפרצוף כי הם חיים בסיר לחץ. בגלל שאף אחד לא אומר מה באמת מציק לו - נוצרת כל הצביעות החברתית הזו.

פונפון32

New member
תארי לך, לו מלכתחילה היו עושים עליה חרם, כמו

שעשו למה שמה, באח הגדול - אז הכל היה נראה אחרת לגמרי. אבל קרן וליהי היו מספיק מטומטמות כדי להדבק אליה ולהאדיר את "כוחה".

ושהן הבינו שהיא לא חזקה כאשר שלושתן עמדו

להדחה אז הן התרחקו ממנה ועכשיו הם שוב חזרו אליה

KEEK

Member
זה כבר לא קשור רק לקרן וליהי

יש החלטה כוללת של כל הבית לתת לאתי להתנהג איך שהיא רוצה. הם לא מעוניינים להתעמת איתה כי הם מבינים שאין למה. הם פשוט לא מאמינים לה על אוטומט, מסננים ישר, וזהו. אתי סיפרה לדניאל שאורטל פלירטטה עם איתן בעימות של שלושתן אתי יצאה שקרנית, ודניאל הבינה את זה היטב גם דניאל בחרה לא להתעמת מול אתי ולשאול אותה למה היא שיקרה וניסתה לסכסכך. הם כנראה הבינו שבאמת אין תקנה.. מה שלא ברור לי זה למה הבנים ממשיכים להחזיק אותה בבית מה היא נותנת להם?......

פונפון32

New member
הבנים לא סובלים אותה, אבל בלוטו כל פעם משכנע

אותם ש"זה לא יפה" - כאילו שהם חייבים לה משהו. לדעתי בלוטו פוחד ממנה יותר מכולם.

KEEK

Member
היא ויוני אותו דבר. אותו זן.

שניהם דו פרצופיים והצביעות נשפכת מהם כמויות גם יוני אלוף בלפרגן לבנות כל היום ומאחורי גבן ללכלכך על כולן ליד הבנים. הוא פשוט יותר יותר אינטיליגנט מאתי ולכן הוא לא נופל מהר בפח. אבל הם אותו סוג נחות.

24שעות1

New member
יוני מונע מרגשי נחיתות מקנאה עזה חתרנות

רכלנות שקרן ואפילו מזהה בו רוע יוני ואתי מבחינתי אחד הם. לדעתי ההפקה היא זו שמונעת את הדחתה של אתי

למעלה