שרשור ציפורי
לילה

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור ציפורי ../images/Emo119.gif לילה ../images/Emo89.gif

goodpink

New member
לא מצליחה לקלט את גב לחלוטין במי הוא מעוניין

ובמי הוא לא מעוניין מה הוא אומר וזה אמיתי ומה הוא אומר מתוך אסטרטגיה. חייבים מישהו שהוא יכול להיות איתו הכי אמיתי חבר שלו או משהו שניתן יהיה להבין. קרן לא נראית הטיפוס שלו אבל יכול להיות שהוא מתחבר לבדידות...אבל בחור עמוק יכול להיות איתה והוא יכול להיות איתה אחרי כל מה שראה פשוט לא מובן חן לא נראית הטיפוס שלו אבל היא מצאה חן בעיניו אז הוא אוהב בנות פילפליות כאלה? היא אופי כזה חזק? היא לא טיפשה אבל גם בה אין כל כך עומק. ובדר"כ אין לי בעיה לקרוא אנשים במקרה הזה לא מצליחה בכלל אולי בגלל שהוא אסטרטג כל כך שכל מה שהוא אומר צריך לשקול אם מתכון או לא

פונפון32

New member
גב לא מעוניין באף אחת. הוא נכנס כי הוא רוצה

את המיליון שלא קיבל בהשרדות. חשבתי שהוא יוסיף אלמנט של עומק ועניין, אבל הוא משעמם אותי. הפוקר פייס שלו מרגיז. הוא טיפוס מאוד לא חברתי, עושה הכל כדי לא לחשוף את הצדדים האנושיים שלו. הוא נראה לי אדם די קשה עם הרבה חומות, שמעדיף להיראות כלפי חוץ אנטיפת או אדיש. אני בטוחה שיש לו הרבה פחדים וצדדים רגישים, אבל הוא בחיים לא יוציא את זה בטלויזיה. אם הוא חושב שמה שעבד בהשרדות יעבוד גם פה - יש לו טעות.

קשקשה9

New member
כשאומרים מעוניין לגבי גב

זה ברור שהכוונה מבחינת המיליון ולא אהבה או רומנטיקה זה מה שאנחנו כאן מנסים להבין למי לדעתו כדאי להיתקרב

קשקשה9

New member
אז זהו שכרגע זה נראה

שהוא מכוון לכמה מטרות אבל לא יורה על אף אחת מהן

למעלה