שרשור ציפורי
לילה

רגע רק רגע

Active member
איזה קירות... בקושי מאהל...

והכובעים... זה בכלל ארוחה עסקית
<
מה את "שורפת" אותי?>

adiyon2

New member
רגע, אתה מזגזג?

אתה רוצה שנוי יבוא להגיד לך שבחוץ תראה לא טוב?

goodpink

New member
מסכימה עם הרבה דברים אבל עדין קשה

לזהות מה דברים אמיתיים שיוצאים ממנו ומה דברים לא אמיתיים הוא כאילו פתאום מתחמק מעומק ומשהו אמיתי כי אז הוא צריך להיחשץ ולהוריד קצת מגננות וחומות והוא לא מוכן לעשות את זה גם אין שם מישהו כל כך שיכול לגרום לו לעשות את זה לא נותרו שם אנשים עמוקים אולי ענבר קצת אבל זה רק על פני השטח והיא יותר מיד NEEDEY . זה כמו שהוא אמר שהחונך שלו אמר אתה לא יכול לתת מעצמך ולא לתת את עצמך... זה בדיוק מה שהוא עושה זה כאילו הוא תומך אומר דברים אבל זה קצת חסר רגש הוא היה ממש שונה בשהות הראשונה שלו בווילה בכלל בהתנהגות שלו בשיחות שלו.... האמת לראות אותו מתנהל בצורה כזו די מוריד ממנו הרבה נקודות מהבחינה ההתנהגות היום יומית עם הבנים ובכלל בווילה

adiyon2

New member
זהו אורן הולך לישון

האם יההי סקס היום בן גב לקרן. היא כבר במיטה. מכאן להורדת הבגדים אין הרבה זמן.

ela501

New member
ודווקא עכשיו העבירו לעבר החפרנית שמתבכינת לבן

adiyon2

New member
מילא מדברת עכשיו מראים את ענבר

מסתכלת למצלמה בחדר המקלחת ומסמסת. הלו, רוצים לראות את קרן נותנת

adiyon2

New member
הלו צלם, כשביקשתי להזיז את המצלמה מענבר

לא התכוונתי לראות את בן מנגן בגיטרה, אלא את גב וקרן בשיחה ללא בגדים. קדימה זוז.

דקל69

New member
יש הרגשה שגב כרגע עושה מעט אחורה פנה

עם קרן. הוא לא רוצה ולא חייב לנהעל בשלב כזה שהכל יכול לקרות ולפני שבחן התאמה עם אחרות. והנה ענבר בשיחות התקרבות עם בן הפעם בכדי לזכות האהדה. "אין לי את החברות של ההתחלה,, "נשארתי בזכות הקהל,, ,אני עושה הכל לבד.. אני עוברת הכל לבד... לא השלמתי את התהליך... קשה לי, נשברתי עוד מאתמול... הבחורה הזאת כזאת מאוסה, כזאת מלאה בעצמה, והנה היא עלתה במשקל וכולם צריכים להבין אותה ולקבל אותה בגלל זה. היא המסכנה אפילו את סוג המוסיקה שהיא אוהבת לא קיבלה. היא כ,כ מאוסה, היא גרמה למצב שהיא נשארה ללא החברות - היא עשתה הכל להדיח את איילת עד שגרמה שההפקה תעיף אותה ועצם זה שלא הצביעה נגד אתי וגרמה שתהיה אופציה להדחה גרם לענת להיות מודחת. הבחורה הגיעה לתוכנית הלא נכונה. היא חושבת שהיא היחידה בין הבנות שרוצה להשאר שם. מעניין אם היא תנסה להפיל את ליהיא ולרמוז לבן על הניצול של ליהיא בכדי לערער אותו.

קשקשה9

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

די נו מה אתם רציניים??? באמצע קרן וגב להעביר לעינבר?

למעלה