שרשור ציפורי
לילה

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הבחור קולט אותה ולא אוהב

את מה שהוא רואה

didush100

New member
בופי../images/Emo24.gifראית מה זה?

שלא תגיד שהתכנית לא איכותית עכשיו גם יש גיטרה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif בן מדבר עם גב על אורן כמו על כלב

הוא אומר על אורן: "הוא לא מתחבר לכל אחד.. אם הוא התחבר אליך סימן שהוא אוהב אותך"..

דקל69

New member
מה הכוונה שענבר אומרת שהיא דנה היום עם גורם

מוסמך לגביי סיום התוכנית? וענבר לא מרגישה שהיא תקועה הבשיחה עם גב וקרן והם שהו קודם בשיחה? למה היא לא מבינה שהם באמצע דיבור? הכי מצחיק שבן אמר לה שהוא עייף והולך לישון ופתאום היא מוצאת אותו מנגן בגיטרה, הכי ייבוש.

didush100

New member
חחח נכון והוא מיד ברח לישון

אם הם לא היו שם הוא היה ממשיך עוד שעה בערך

didush100

New member
סליחה שמעתם את זה?

ענבר וגב מתווכחים על תאריך הסיום של התכנית וענבר אומרת לו היום דיברתי על זה עם גורם שיודע. מה זה אמור להביע?

דקל69

New member
בדיוק שאלתי מעלייך, היא היא לא מהססת לשחרר

את האמירה הזאת בכזאת אגביות. מה פתאום ההפקה או גורם מוסמך דן עם ענבר לגבי זה, הרי זה מידע שלא אמור להיות ידוע להם. ואולי זסאת סתם עוד שחצנות מבית היוצר של ענבר להראות שהיא יודעת הכל ומעורבת בהכל, כאילו היא הכי חשובה בעולם.

דקל69

New member
זהו זה כבר לא ברקס בין קרן וגב, זה לגמרי

עצור!!! הבחורה חיכתה לו וחיפשה אותו עד שיתפנה במטרה ברורה להיות איתו, לשוחח, ושלהות איתו והוא בתגובה רק העניק לה חיבוק לה לילה טוב חברי. מעניין אם קרן תקלוט שהוא מעוניין במהלך הזה להבהיר שהוא רוצה לנסות אופציות אחרות.

didush100

New member
ראית איזה מוזר

זה רק מחזק את ההרגשה שלי שיש משהו מסריח איתה ועם ההצבעות שלה. אני לא מאמינה שהיא כזאת חזקה בסמסים. תוסיפי לזה את העובדה שהיא לאורך כל הדרך יודעת יותר מדי פרטים כמו משימת הכלבים העובדה שייכנסו 4 חדשות ושבגמר יהיו 4 זה ממש ממש מוזר

חני 57

New member
אני חושבת שענבר שתולה של ה

ההפקה או שיש לה קשר חזק עם מישהו מההפקה!!!

חני 57

New member
היא גם אמרה לגב ביום הראשון

מחר יהיה לך סבב שיחות עם כל הבנות והוא התפלא מאיפה היא יודעת ואז היא אמרה שהמנחים אמרו וזה היה שקר ,היא הרגישה שהיא פלטה וניסתה לתקן זאת.משהו מסריח עם ענבר יש לה קשר עם ההפקה היא יודעת יותר מדי דברים לפני משהו מוזר עם הענבר המעצבנת הזו!!!!!!

למעלה