שרשור ציפורי
לילה

noaxxx

New member
../images/Emo142.gifסוזי זה בשבילך, לגבי השרשור הקודם..

קרן מור גב יוני וענבר יושבים יחד בחוץ. פתאום קרן מחמיאה למור על האיפור (כשהיא עצמה כמובן איפרה אותה). מור אומרת לה, תודה זה שלך, קרן עונה לה, לא- שלך. והכל בחיוך כמובן. זה בדיוק מה שהבנים רואים מולם, בחורה מקסימה ומפרגנת... הבנת?

adiyon2

New member
אני רוצה להבין, הסיבה שאתי רוצה את המיליון זה

כי אבא שלה מת. אם כך להרבה מאוד אנשים זה מגיע. לא ברור לי מה הסיפור של אתי. מה הכוונה בחיים קשים? מישהו מכיר?

../images/Emo152.gif../images/Emo152.gifאמרה שקונה משקפי שמש ב1200 ש"ח

וג'ינסים של מותגים שסליחה שאנ'לאזוכרת.. צריכה מליון לא ? כמה שהיא בהמה, אני מעדיפה לראות אותה ולא את ענבר או ליהי.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gifאני פשוט לא מאמין...

קרן אומרת שונינה מאיימת על אתי , בגלל שגם לה יש סיפור חיים מרגש כמו לאתי... ענבר אומרת : "אבא שלה גם מת?" קרן מהנהנת.... ענבר אומרת: "אבל זה בכלל לא אותה משבצת" הן אמיתיות?!?!

noaxxx

New member
../images/Emo2.gifקליי אני לא עומדת בזה, כמה נמוך אפשר לרדת?

כבר הבאתי את הדלי
לידי, יחד עם

רגע רק רגע

Active member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

ליהיה יצאה מחדר הבנים כולה חיוך... יותר נכון, כולה שיניים... האם זו הסיגריה של אחרי?

Klayhamn

New member
קרן מנסה להבין האם הם שכבו

ליהי אומרת שלא, אבל מצד שני.... ואז מיליארד צחקוקים כרגיל, אותו ריטואל חוזר על עצמו, ובן המטומטם לא לומד כלום

רגע רק רגע

Active member
שמעת מה ליהי אמרה?

דיברנו ואז הוא התחיל לחפור... אז נישקתי אותו..."
זו גם דרך לסתום לו ת'פה
ובן... מבחינתו, שכל יום תהיה הדחה...

Klayhamn

New member
כבר אמרתי -- אם ליהי מגיעה לגמר

אני מצביע לה, וקורא לכולכם לעשות את אותו דבר, כאות מחאה, וכדי שליהי תקבל את הכסף ובן יצא אידיוט אפילו יותר גדול ממה שהוא כבר יצא

רגע רק רגע

Active member
את עניין המחאה- אני יכול להבין...

אך מה העניין עם הפיכתו של בן לאדיוט יותר גדול? הוא כבר הגיע לאדיוטיות מושלמת, לא?

Klayhamn

New member
לא

ואצטט את איינשטין בעניין זה: “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”

רגע רק רגע

Active member
אני מרחם על הבנים...

מחר הוא לא יפסיק לחפור להם בעניין. לאורן התנפח וריד במצח בגללו ... לאיתן נשרו העלים... הבלוטה של יוני החליטה לעבור דירה...

Klayhamn

New member
ובכן...

על איתן אני לא מרחם כי הוא זה שאמר לו ללכת עליה אפילו יוני אמר "לך עם הרגש..." היחיד שהיה החלטי בטענה שלו שהם לא מתאימים ושיעזוב את זה - הוא אורן... אבל בן החליט לא להקשיב לאורן ולא להקשיב לאח שלו, ושוב לחשוב עם הז..... אז שיבושם לו ולכל מי שהמליץ לו ללכת עם הרגש היחידים שאני באמת מרחם עליהם הם אנשי הפורום שיאלצו לשמוע את הסאגה נמשכת

רגע רק רגע

Active member
בכללי... אתה צודק.

אני יותר התכוונתי לרוח הגברית. לחברים שלו נשבר הזין כבר לפני שבוע או יותר. אני מבין אותם בקטע הזה. הם יעצו לו כל כך הרבה. התייחסו לנושא כל כך הרבה, עד שפשוט פקעה סבלנותם ויעצו לו - עשה מה שאתה רוצה/מרגיש. והפירוש - בחייאת בן... שחרר אותנו.

noaxxx

New member
לילה טוב רגע, עכשיו באים? ../images/Emo13.gif

ונראה לי שהתשובה לשאלתך היא חיובית, או ממש קרוב לזה

רגע רק רגע

Active member
מה אני אעשה... סידרתי ת'ארון ../images/Emo269.gif

מקריאה של הפורום... הבנתי שענבר עושה חריש עמוק כדי שלא יעיפו אותה אם תעמוד להדחה. למה לכם כל הסבל הזה?

למעלה