שרשור
דמדומים

didush100

New member
שום מטרה היא אמיתי ומדברת מהלב

למעשה ליהיא הבנאדם הכי אמיתי בבית

לונדרון

New member
יקירי, קריירה בדוגמנות היא כבר פספסה

כי היא מבוגרת מדי, אבל אולי חנויות אופנה מדרגה שניה, שלישית...

לואיזה7

New member
באחד הימים אתי עודדה את ליהי ואמרה לה :

באחד הימים, כשעוד ליהי ואתי היו חברות, וליהי הייתה עצובה, אתי עודדה אותה ואמרה : את מקסימה. תראי, את תצאי ותדגמני ביקיני חוטיני...." אז יש לה עתיד בדוגמנות.................

didush100

New member
דקל למה את כ"כ מעוותת את מה שנאמר?

אני לא מבינה מה נסגר איתך? את קצת מזכירה לי את אתי שומעת א' וכותבת ב'

דקל69

New member
הם זוג לא אמין ולא אמיתי, הם מדברים על

המהלכים שהם יוצרים במשחק בכדי לשדר אמינות. הם מנסים להוכיח ולשכנע את הקהל. הבכי של ליהיא עכשיו עם קרן זה נסיון להוכיח שהיא משדרת אמת ואמינות, מעניין למה היא מתעסקת בזה, שתהיה איתו בזוגיות אם היא מאוהבת, היא מפחדת שהקהל לא קונה את זה ויעמיד אותה להדחה. היא כל הזמן נשברת מהמועמדות החוזרת שלה, היא תכנס לבן לתחת גם אם זה מה שישאיר אותה וזה מגעיל ודוחה אותי. תראי את אורטל שאין לה אף אחד שיגן עליה ועדיין לא עושה דברים כאלה. אני כותבת לפי מה שאנשים שם מדברים, לא המצאתי את השיחה. גם ההתעסקות סביב ההדחות של בן וליהיא כל הזמן והפליאה למה היא מועמדת להדחה מייצרות אצלי חוסר אמינות. ליהיא גרועה כמו קרן אך לא מספיק מתוחכמת כמוה בשביל שזה יעבוד על הקהל. ההפקה לחצה ודרשה סקס מימנה בשביל שיהיה גורם שישאיר אותה והיא סיפקה את זה בלי למצמצץ. למרות שהיא יודעת שבן ישאיר אותה עוד הרבה זמן גם אם תהיה מועמדת להדחה עדיין מפריע לה שהקהל לא מתחבר אליה, היא דואגת לתהליכי הסלב שתעבור בחות ולרמת הפופלריות שתספיק למספיק דקות תהילה ואולי גם פרסום ועבודות בתחום. כמו ילדה בת 5 מתלהבת שאנשים רדפו אחרי קרן בשביל חתימה, היא חסרת אשיות ואופי. נגררת ומאשרת כל מה שמישהו אומר לה.

didush100

New member
הם זוג מקסים

לטעמי מאוד אמינים ואמיתיים. הם נהנים שם וטוב שכך בשורה התחתונה רואים שטוב להם ורואים שזה לא משחק. ליהיא לא שחקנית רואים עליה הכל היא מאוד חסרת ביטחון ומכאן נבעו כל הטעויות שלה אבל בתקופה האחרונה היא התחזקה במיוחד לאור הקשר עם בן והיא פורחת. אני ממש אוהבת את שניהם הם נהדרים בעיניי והכי אמינים לי בכל הבית ההזוי הזה. אףף אחד לא דרש מהם כלום את חיה בסרט שחבל על הזמן.

didush100

New member
אין על קרן וליהיא!!!!!! איזה מקסימות!!!!!

הן מדהימות אמיתיות ויש להן חברות אמיתית. הן פשוט נהדרות ומזל שהן שם. החיבור בניהן מדהים.

adiyon2

New member
דידוש איזה חברות ואיזה נעלים

שכחת את הריכלות מתחילת השבוע של קרן וענבר על ליהיא?

didush100

New member
קרן לליהיא את פורחת וקורנת וכיף לי לראות אותך

מפרגנת לה על הקשר עם בן

KEEK

Member
במקרה של עדי, הכל מ- ../images/Emo23.gif

לילה טוב לכולם

../images/Emo13.gif

את גם מצחיקה
לילה טוב שיהיה לך
מחר יום חדש, אולי יהיה אקשן אלא אם לאתי יעבור השגעון ובסוף לא יהיה כלום