שרשור
לילה

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור ../images/Emo35.gif לילה ../images/Emo199.gif ../images/Emo89.gif

meytula

New member
../images/Emo240.gifאיתן ודניאל בשיחה בחדר הבנות

אורן סיפר עכשיו לגב שהם בשיחה רצינית מעניין מה הולך שם

שמעתי, מתסכל שלא מראים כלום.

הם לא מראים כלום בלייב ואז גם לא מראים כלום במשדר המרכזי, העיקר קוראים לתוכנית 24/7

meytula

New member
24 /7 בתחת שלהם../images/Emo3.gif

הפקה מטומטמת בשקל וחצי הלוואי שהרייטינג יצנח ל7%

מה שהולך שם פשוט מאוד איתן וגם דניאל הבינו

שהפוקוס של התכנית לאט לאט נעלם מהם ועובר לרווק החדש והעלילות שלו לכן הם חייבים לשמר אש כדי לעניין את הצופים ולזכות במיליון גם אם זה על ידי יצירת דרמות בגרוש

meytula

New member
../images/Emo6.gif רגעי נחת

כמה זמן הוא הלך להשתין,מה הצטבר לו שם
אוף העבירו למצלמה אחרת

היה להם הרבה יותר רייטינג אם היו מצמידים

מצלמה רק לאיתן ודניאל
סוף סוף שיחה מעניינת והבמאי מעביר למשחק שכבר שוחק אלף עם ועוד ישוחק, אבל אם אפשר להפסיד שיחה מעניינת אז שהם לא יפספסו?

izmeral1

New member
../images/Emo202.gif אולי כך. דני לאיתן. רק אלינו מצלמים../images/Emo6.gif

והקשו כאן בחדר. אלאק אורן החמוד איתן במתחם-הבנות. אפשר לחשוב נה כבר יש בחדר הזה אקטרקציה בגרוש. ועשיו אופרת סבון.
אני לא רואה. והכי ממזר החמוד שלי אורן. כול יום משחיל לגב מילה. וכך היומן מתגבש לו
הושל הבנתי גב שאתה נמשך לקרן. גב לאורן כן. טוב עונה בפחד אורן? יש כימיה יש הכול. ומה הסיפור של קרן. על איתן לליהי בליל הקדושים...חחח יש לי הכול מאיתן כימית פזית. ואני מאוהבת. נו עד השמים. לא היה גבול נכנס מס 2 והכול מתחיל מחדש. בושה לך קרן ולבלגן שאת עושה . איתן בעט. גב צוחק.על הכול זו המטרה שלו שם. עד עכשיו לא ראו אחרת. בוז לקרן ולהפקה. ואם צריך גם לגב. ואורן. חצי חבר לגב. ומדי פעם זוכה לפרור.וכך היומן צובר.כמה מילים. עם ובהליכה של צב. אין לו גב חזק לאיתן מהחברים. ועל בכלל הם נותורו שם. לא מעניין את הקהל. עושים צחוק ההפקה. נראה לי שיש שם במי תורקי. מאכיל לנו קטעים
של בורקס..זווווווווווווווווללללללללללללללל.
לבמי ולכותבים.

goodpink

New member
לא מספיק שאורן לקוני...הוא גם מכניס לאנשים

מילים בפה ועונה במקומם. מקומם ומעצבן. לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה. מזכיר אחרים בוילה כדוגמאת ענבר שעונה במקום אחרים. ואתי שקובעת עובדת מבלי לשאול אנשים. היי אולי היתה נותן לגב לדבר בעצמו ולא עונה במקומו...צריך לבדוק את האמינות של גב מה אתה עונה במקומו. כמו שיוני ואורן קבעו לגב עם מי הוא צריך ללכת לפגישה.

שן22

New member
הבנים בבית יותר רכלנים מהבנות הם רק עסוקים

בלהעביר אינפורמציה כל היום .... אורן הזה מצליח לסחוט מידע מגב לגביו ולגבי קרן באמצעות כאילו משחק סנוקר.... הוא הכי ממזרי שיש כמו שהוא חושד באורטל

goodpink

New member
איזה מידע הוא סחט? חחחח הוא שאל וענה במקומו

ואורן לא כל כך חושד באורטל הבנים האלה CLUELESS איתן חושד באורטל ויש ספק מדוע הוא חושד בה למרות ששותפה לתחשותיו בנושא האם זה באמת ממקום אמיתי או אגו שנפגע. אורן חשד בקרן אבל הוא גם כזה קלולס מספיק שיחת עידוד אחת קטנה עם הפסיכלוגית שמכניסה מילים של ההפקה והכל בסדר שכח הכל.

שן22

New member
אני לא כל כך חושבת שאורן או יוני תמימים כל כך

יש בהם משהו ממזרי לטעמי וכן יכול להיות כשהוא שאל את גב הוא ענה לעצמו לא שמתי לב אולי זאת אסטרטגיה שלו לענות לעצמו כדי שלא יחשבו שהוא רכלן ואם לא סותרים את מה שהוא אומר אז המידע הוא בטח נכון...

goodpink

New member
אם גב חכם לא צריך להגיד כלום חחחח ואם זה באמת

הוא יכול להרחיב. אבל הוא לא. בנתיים אורן שאל וענה. לגב אי אפשר לייחס כלום.

למעלה