שרשור
לילה

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

goodpink

New member
איך בדיוק קרן הגיע לחבק את גב עוד פעם? בדיוק

יצאו לפרומו. איך עברו מהכניסה שלה לזה שהיא חיבקה אותו? והוא לא נוגע... הגב הזה כל כך לא ניתן לקרוא אותו. איך איך הוא עם בחורה כזו איך. ומאיפה כל הבגדים האלה לקרן ולליהי ? עדין לא חזרו על בגדים מאיפה להם כל הבגדים האלה?

ועוד פעם הוא שלח לה הודעה משפילה והיא כמו../images/Emo31.gif

כלבלב רצה אליו, ועוד מבקשת- תבקש יפה, אין גבול להשפלה, תנו לי לנחש מה היה תוכן ההודעה- ''פרחה את באה ללו-פט'' או משהו בסגנון

שן22

New member
איתן כזה יבש עם בדיחות קרש, וגב שלדעתי הוא

יותר חתיך אבל הוא לא נותן כלום רק הזמן הוא רק בוהה ומאבחן רק אם הליהוק של הבים היה יותר טוב התוכנית הייתה יכולה להיות הרבה יותר מצליחה מבחינת הבאז והרייטינג יש הרבה פוטנציאל

goodpink

New member
דרך אגב...היום בשיחת הבנים מדבריו של אורן נבע

שאיתן לקח מאוד קשה את הפרידה מהחברה שלו כנראה לא היה ביוזמתו. וחשב שהכניסה לתוכנית תעזור לו לצאת מהקושי של הפרידה. איתן ניסה לרכך מה שאורן אמר וציין שכבר יצאה ואז חזר בו ואמר יותר מהתחלה ...

meytula

New member
דניאל ואיתן

אחרי השיחה שלהם מראים אותם.איזה עלובים ההפקה

מה שהספקתי לשמוע זה שהיא אמרה שהוא יתגעגע

לכביסה שלה והוא אמר שהוא יעבור עם האופנוע ויזרוק לה את הכביסה שלו. ואז הוא אמר לה "פרה, פרה" והיא אמרה "ברור"...בקיצור, דיברו כנראה על מה יקרה כשיצאו מהוילה.... כמובן שעכשיו עברו למשחקי כיתה ג' בחצר..

הוא לא כזה צנון, הוא פשוט

מנומס מדיי, ערכי מדיי ומוסרי מדיי, לא מתאים לתוכנית הזו שדורשת גבר קצת יותר ספייסי ומניאק (סער שיינפין למשל
)

andy181

New member
כן, הפסדנו את כל תוכן של השיחה אבל זכינו

לדעת איך דני אוהבת את הקפה שלה... איזה גרוע הבמאי שם.

סתיו7337

New member
טוב, סופית לדעתי גב לא מעוניין בקרן

אני עדיין עובדת על להבין הוא למה הוא מתעלל בה (כי הוא יכול) ולמה היא נותנת לו (כי היא נואשת) כשהוא בפירוש אמר לכולם שקשה לו לראות אותה נפגעת שוב. זאת אומרת שלהשפיל זה לגיטימי. אני צריכה לראות את הלכסיקון של גב פשטי

למעלה