מק-מק-מקוויקנד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo18.gifמק-מק-מקוויקנד../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התמונה הכי חמה:
לעצלניות מצורף קובץ.XD אני אישית לא יעשה XDD אין לי ממש מה.. XD הוו הלכתי היום לביצפר של אח שלי שאני בוגרת שם XDD וכל הילדים כזה מסתכלים עליי "מי זאת הגדולה הזאת ומה היא עושה כאן" וכל אחד פתאום "ילדה!!! את אחות של יעד?" "כן, למה?" "סתם
" XDDDDDD מה אתם רוצים מה! והשומר המניאק הזה לא רצה להכניס אותי אז כשיצאתי הוא כזה ראה אותי.. "מי הכניס אותך?!" "יש לי קשרים...." XD והלכתי.. באמת! המחכנת שלי הכניסה אותי XDD מחנכת לשעבר חח אח נוסטלגיה! והעתקתי היום גם במבחן חהחהחהחה מהפלאפון צילמתי ת'דפי חזרה שסיכמתי
היה טוב

talosh1234

New member
עונהה D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי מקפליי X: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Three Days Grace - Gone Forever Three Days Grace - Animal I have become Three Days Grace - Never Too Late Three Days Grace - Over & Over Simple Plan - One Simple Plan - Me against the world Simple Plan - God must hate me Simple Plan - Promise הלהקה המגניבה של השבוע:simpel plan , Three Days Grace אלבום שחרשתן עליו: - קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השרדות... משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממממממ.... לאא זוכרת משהו ששימח:טיול שנתיייי
משהו שהעציב:גם לא זוכרת .. מצברוח קצת ציטוטיה:לא זוכרת X: מתנגן בראש / בפלייליסט:Simple Plan - Promise התמונה הכי חמה:היא בהחלט ל-א הכי חמה .. אבל סתם יצאה יפה :) .. אבלל אני נראת בה ממש ממש ממש שרמוטהה X: ואני לא :|

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכוסיטט../images/Emo9.gif

את כזאת יפה
הלוואי עליי להיראות כמוך אז שתקי ותגידי תודה

Lior1590

New member
חח כל פעם שאני אומרת לך שיש לך שיער יפה את או

אומרת שזה פן!!! את כל הזמן עם פן?? סתם מאמי, אבל רוני אמרה שהשיער שלך יפה ושאת בוכה בגלל שהספר סיפר אותך יפה [כי את חושבת שהוא לא].. אני יודעת הכל אז תיזהרי!!

talosh1234

New member
חחח לאא .. פשוט צילמתי אותו 80 פעם שהיה לי

את הפן
ניצלתי את זה הכי טוב שאפשר חח חחחחחחחחחח אני נזהרתת

talosh1234

New member
תראייי....

זה השיער האמיתי שלי ... אבל ל-פ-נ-י התספורת .. עכשיו הוא מכוער לדעתי
יצאתי ממש מגעיל בתמונה
סתכלי רק על השיער

talosh1234

New member
אהה ו..חח זה השיער שלי ביום טוב

עכשיו אפילו ת'ימים הטובים האלה אין
ארגג !@#%$% אם כבר מדברים על שיער אני חייב ת להחליף מרכך :| נרגעתי %

Lior1590

New member
את מהממת תשתקי!!!../images/Emo3.gif

השיער שלך ממש יפה!!! ואם כבר מדברים על יפה אז גם הסווטצ'ר שלך ממש יפה...

MelMcFly

New member
../images/Emo148.gifמיימקוויקנד../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
baby's coming back too clpse fpr comfort ignorance surfer babe nothing the heart never lies not alone walk in the sun broccoli friday night she falls asleep
מצעד הלהיטים של מקפליי:
damaged-shayne ward breathless-shayne ward some tears never dry-shayne ward bye bye bye-n'sync i want you back-n'sync
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
valerie-amy winehouse
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
וונדר ומושן
קליפ שעשה לכן את זה:
סנטה קלאוס קם טו טאון שגם הארי שר
http://uk.youtube.com/watch?v=-8T8TYGME48&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות רעש אמריקן איידול ארתור וסרטים: השטן לובשת פראדה ו27 שמלות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחרתי בבוקר ברבע שעה והמורה התקשרה לאמא , ואמרה לי לבוא ב-7 וחצי בבוקר
ובאתי היום ב7 וחצי וכל היום הייתי עייפה ..
משהו ששימח:
95 בהבעה
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
~שיעור רטוריקה~ יש לנו רק מחברת בלי ספרים או משהו.. אז לא היה לי ולחברה שלי כוח להוציא את המחברת, אז השולחן היה ריק והמורה אמרה לנו : "השולחן שלכן ריק וזה צורם לי בריקנותו!" XDDDD ~הפסקה~ יש מורה אחת שכולם אוהבים אותה כי היא חמודה ומצחיקה, אז ילד מהכיתה שלי אמר לה: ילד:"מה שלומך המורה ?" מורה:"הכל טוב מה שלומך?, אני עוד יחשוב שאתה מתחיל איתי" XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
surfer babe
התמונה הכי חמה:

למעלה