ציטוטים מהטיול!ויש הרבהההה../images/Emo185.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הם הצילו לי את הטיול BTW We are the young Easy way out Star girl Please please Hypnotise Bubble wrap Don't stop me now Friday night שאישית - אני הולכת לחרוש עליו
אני מאושרת בזכותו
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
RJA-cat and mouse RJA-guardian angel Jonas brothers-Year 3000
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
אני מניחה ש ROT3F
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא ראיתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הבנות האגואיסטיות בטיול
והמורה לשל"ח! כולה 80 בתעודה. 80! זה של"ח גאד דאמט! על מה הורדת ציון!?
משהו ששימח:
תעודה די טובה
הטיול היה מעולה
משהו שהעציב:
מיכלי לא באה
ציטוטיה:
הו יש הרבה!
לביא רואה משהו שחור מהחלון. לביא:"יו הנה עז!" אחרי כמה שניות "אה לא..זה כלב"
יצאת כאפות.
שרנו את I FEEL GOOD אני:"אמרת שוקו?" עדן:"אמרתי סו גוד" אני:"שמעתי שוקו"Oo
ג'ניה, רוני וסיגל משחקים משחק קלפים. רוני נשאר עם 3 קלפים, וסיגל צריכה לקחת אותם. רוני *במבטא רוסי כבד*:"לקחת" נותן לה קלף "לקחת" עוד אחד "ועכשיו אחד בתחת"
ג'ניה ברגע סוטה במיוחד:"סיגל, את יודעת שיש לי סוכרייה שלא נגמרת, עם הפתעת יוגורט בסוף?. אבל אל תדאגי!זה יוגורט דל שומן!" אני:"לא אמרת שהיא לא נגמרת?"
אחרי שאחד מהילדים הפליץ ועשה ריח רע באוטובוס אור:"גאד! מישהו היה צריך להגיד לנו שהוא בא! הייתי מביא מסכה!"
אני וסיגל מחקות את המורה לאזרחות אני:"בשנת 1948..." סיגל:"לפנה"ס!" אני:"בשנת 1948 לפנה"ס, כשהוקמה מדינת ישראל...שיט זה לא מסתדר"
סיגל מנסה שוב "בשנת 0 לפנה"ס!" אני:"גם זה לא מסתדר!"
סיגל:"אווו" אני:"אווו" סיגל:"אווו" אני:"אווו" שנינו ביחד:"די!!!!!" זה לא היה מתוכנן
גיא מנסה לצלם בפלאפון שלי וזה לא הולך לו.אחרי כמה רגעים: גיא:"אה זה וידיאו!אוי זה מצלם!"
אור:"ארז, כמה זמן נסיעה מפה למסלול?!" ארז [המורה]:"בין חצי שעה ל-30 דקות"
אחרי שכל הבנות בכיתה הגנו על המדריך.. המדריך:"יא כל הבנות בצד שלי! אהבתי!"
ג'ניה שוב ברגע סוטה
במפל. טלי:"נוי בואי תיכנסי!" אני:"טוב אבל אני רק מקפלת את המכנס!" ג'ניה:"את יכולה להוריד גם חזייה" אני:"אבל יש לי חולצה לבנה מה זה יעזור?" ג'ניה:"בדיוק"
ב-6 בבוקר, המורה לשל"ח מנסה להשתיק את כולם שנוכל לישון, והוא מאוד רועש. אני:"אורי אני מנסה לישון!" אורי:"אני יודע!ששששששששששששש!ששששששש!"
המורה לשל"ח מסביר לנו שהוא אינסטלטור ילד:"אבל אין לך חריץ!" אורי:"כשצריך להיות אינסטלטור, אני אינסטלטור, גם עם החריץ"
היה עוד הרבה אבל זה לא ציטוטים, זה יותר כמו פרצופים וחיקויים של מורים. ניב למשל, חיקה את המורה לשל"ח כשהוא שר "אל המעיין"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אבא שלי צועק שאני אסדר ת'שולחן.
התמונה הכי חמה:
די חרשתי עליו. "הוא חתיך הוא חתיך! אבל הוא שלי"