מק-מק-מקוויקנד

adiozery101

New member
חחח איזההה חמודדדד ../images/Emo25.gif

לא ידעתי שיש לא עגיל בלשוןן!! חחחח הווו האריי

../images/Emo26.gifכותרת שתגרום לכם להיכנס או שלא? ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
בגלל דאגי
ignorance silence is a scary sound transylvania בגלל דני...איך אפשר? יש לו קול אחח..
the way you make me feel
שיר שעשה לי את השבוע:
של ניקלבאק: someday photogragh if everyone cared how you remind me
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFly כמובןןןן nickelback three doors down
אלבום שחרשתי עליו:
שום אלבום מיוחד...
קליפ השבוע:
אממ...טרנסי ולא יצא לי לראות קליפים כ"כ...בגלל מועדי ב'
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אמממ...קדם אירוויזיון
(בועז כזה חמודדד
)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הלכתי להצטלם תמונת פספורט בגלל התעודת זהות הראשונה (לגיל 16 למרות שאני בת 15 זה דרך הביצפר איזה כיף לי
) ירד גשם הפן נהרס והתמונה מגעילהההההה !! קיוויתי שאני אצא נורמלי אפילו שאני מכוערת אבל בכל זאת...גאדד...מעצבןן !!!
משהו ששימח:
אממ..אחרי מועדי ב' אני וחברות שלי הלכנו לפרוק קצת מתח ותיסכול הלכנו לאיזשהו מגרש ליד הקניון שבעת הכוכבים (בהרצליה) רצנו ושרנו שירים ושכבנו באדמה הסתכלנו על השמיים דיברנו והיה מרגיע...תנסו !! חובה !!
משהו שהעציב:
אממ..מועדי ב' הלכו לי די חרא...אני מקווה שהציונים יהיו יותר גבוהים...אוףף...
ו..ילד שאני דלוקה עליו לא מתייחס אליי
ציטוטיה:
אני וחברה שלי הלכנו לאיזשהו גן שעשועים אתמול אחרי מועד ב' במתמטיקה
והיו שם ילדים קטנים שבאו ושיחקו איתנו והנה משהו ממש מעצבן ילדות קטנות שנראות נחמדות:"רוצות ביסלי?" אנחנו:"אממ..לא תודה" שוב ילדות קטנות:"קחו זה טעים" אנחנו:"לא זה בסדר תודה" ילדות קטנות שכבר לא נחמדות:"נו...קחו זה ממש ממש טעים" אנחנו:"לא אנחנו לא רוצות תודה" ילדות קטנות וקרציות:"נוווווווווווווווו קחוווווווו כבררררררר" אנחנו:"סאמק איתכםם לא רוצות !!!!!!!!!!!!" (היינו מתות לומר את זה אבל לא אמרנו...חחחחח) ----------------------------------------- "תנדנדו אותנו" ~שומעות מוזיקה~ "נוווווווווווווווווווווווווווו תנדנדו אותנוווו!!!" ~מסתכלות מסביב בוהות באוויר ושורקות~ "אמאאאאאאאא" ~בורחות~ XDDD ------------------------------------- היו עוד מלא אבל לא רוצה לחפור
מתנגן בראש/פלייליסט:
nickelback-someday
התמונה הכי חמה
יש כמה אבל קודם כי אני חייבת דאגיייייייייייי

תמונה 2 ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

איזה חמודים ?!?!?!! נכון הייתה חפירה? XDD לא נורא הרבה זמן לא הגבתי פה..(מועדי ב'....בעעע)

פאדיחותתתת

אממ..כן...אני
חכו שאני אלחץ על "שלח" אני אהיה ככה "אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא מה עשיתי?!?!?!?! אני כ"כ מכוערתתת...שיטטטטט טיפשה שכמותיייייייייי"

Maddie

New member
בקשר לילד - מזדהה איתך../images/Emo185.gif

זה כזה לא פייר

just orr

New member
חחחחחחחח אם הילדות הקטנות עיצבנו אותך,

אז יש לך מזל שאת לא מתנדבת בגן ילדים XDDDDD זה כזה, "בואי תשחקי איתנווווו במשפחהההה" "כןןןן אני התינוקת גה גה גה" "ואני גם תינוקת גה גה גה" "את האמא!!!!" "אמאאאאאאאאאאא"
והתמונה שלך ממש חמודה ^__^

m o r 1 0 2

New member
חח,לי גרמת להיכנס../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

יש מצב את שולחת לי את השירים האלה של ניקבלאק? פשוט חרשתי על פוטוגרפ בפלא של חברה שליXD והציטוט עם הילדות הקטנות הרג אותיXD

Maddie

New member
ציטוטים מהטיול!ויש הרבהההה../images/Emo185.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הם הצילו לי את הטיול BTW We are the young Easy way out Star girl Please please Hypnotise Bubble wrap Don't stop me now Friday night שאישית - אני הולכת לחרוש עליו
אני מאושרת בזכותו
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
RJA-cat and mouse RJA-guardian angel Jonas brothers-Year 3000
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
אני מניחה ש ROT3F
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא ראיתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הבנות האגואיסטיות בטיול
והמורה לשל"ח! כולה 80 בתעודה. 80! זה של"ח גאד דאמט! על מה הורדת ציון!?
משהו ששימח:
תעודה די טובה
הטיול היה מעולה
משהו שהעציב:
מיכלי לא באה
ציטוטיה:
הו יש הרבה!
לביא רואה משהו שחור מהחלון. לביא:"יו הנה עז!" אחרי כמה שניות "אה לא..זה כלב"
יצאת כאפות.
שרנו את I FEEL GOOD אני:"אמרת שוקו?" עדן:"אמרתי סו גוד" אני:"שמעתי שוקו"Oo
ג'ניה, רוני וסיגל משחקים משחק קלפים. רוני נשאר עם 3 קלפים, וסיגל צריכה לקחת אותם. רוני *במבטא רוסי כבד*:"לקחת" נותן לה קלף "לקחת" עוד אחד "ועכשיו אחד בתחת"
ג'ניה ברגע סוטה במיוחד:"סיגל, את יודעת שיש לי סוכרייה שלא נגמרת, עם הפתעת יוגורט בסוף?. אבל אל תדאגי!זה יוגורט דל שומן!" אני:"לא אמרת שהיא לא נגמרת?"
אחרי שאחד מהילדים הפליץ ועשה ריח רע באוטובוס אור:"גאד! מישהו היה צריך להגיד לנו שהוא בא! הייתי מביא מסכה!"
אני וסיגל מחקות את המורה לאזרחות אני:"בשנת 1948..." סיגל:"לפנה"ס!" אני:"בשנת 1948 לפנה"ס, כשהוקמה מדינת ישראל...שיט זה לא מסתדר"
סיגל מנסה שוב "בשנת 0 לפנה"ס!" אני:"גם זה לא מסתדר!"
סיגל:"אווו" אני:"אווו" סיגל:"אווו" אני:"אווו" שנינו ביחד:"די!!!!!" זה לא היה מתוכנן
גיא מנסה לצלם בפלאפון שלי וזה לא הולך לו.אחרי כמה רגעים: גיא:"אה זה וידיאו!אוי זה מצלם!"
אור:"ארז, כמה זמן נסיעה מפה למסלול?!" ארז [המורה]:"בין חצי שעה ל-30 דקות"
אחרי שכל הבנות בכיתה הגנו על המדריך.. המדריך:"יא כל הבנות בצד שלי! אהבתי!"
ג'ניה שוב ברגע סוטה
במפל. טלי:"נוי בואי תיכנסי!" אני:"טוב אבל אני רק מקפלת את המכנס!" ג'ניה:"את יכולה להוריד גם חזייה" אני:"אבל יש לי חולצה לבנה מה זה יעזור?" ג'ניה:"בדיוק"
ב-6 בבוקר, המורה לשל"ח מנסה להשתיק את כולם שנוכל לישון, והוא מאוד רועש. אני:"אורי אני מנסה לישון!" אורי:"אני יודע!ששששששששששששש!ששששששש!"
המורה לשל"ח מסביר לנו שהוא אינסטלטור ילד:"אבל אין לך חריץ!" אורי:"כשצריך להיות אינסטלטור, אני אינסטלטור, גם עם החריץ"
היה עוד הרבה אבל זה לא ציטוטים, זה יותר כמו פרצופים וחיקויים של מורים. ניב למשל, חיקה את המורה לשל"ח כשהוא שר "אל המעיין"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אבא שלי צועק שאני אסדר ת'שולחן.
התמונה הכי חמה:
די חרשתי עליו. "הוא חתיך הוא חתיך! אבל הוא שלי"

למעלה