מק-מק-מקוויקנד

ואיי הישרדות נמצאת בכול מקום../images/Emo70.gif

אותה מורה : "אני לא מוכנה שהשיעור הזה יהפוך ללעג ולקלס ! אתם לא ראויים !" ילד ~חתיכי~ : "אנחנו לא ראויים ?! מה אנחנו מושיק ?" DDDDDDDDDDDD: אפילו הסווצ'רים של הטיול שנתי שלנו היה באווירת הישרדות |:

just orr

New member
וויקנדדדד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל מה שיש ב- DVD של וונדרלנד
+ The Heart Never Lies, כי זה היה לי בחלום XDDDDD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Fall Out Boy- Grenade Jumper ו... לא זוכרת מה היה כבר. בטח כמה של הביטלס חחח ^^
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: אין.
קליפ שעשה לכן את זה: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "27 שמלות" [כי לא הספקתי לכתוב שבוע שעבר
] הישרדות 15- סין מגרש ביתי ה- DVD של וונדרלנד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לחץ של בצפר וכאלה.
משהו ששימח: הילדים בגן
ויומולדת לחברה שלי ^^
משהו שהעציב: שרציתי לקבל כבר תעודת זהות
ציטוטיה: "מה ההגדרה של דרור?" "חופש" "לא, טמטום" *קרדיט לדר. אבל היי דרור, את יודעת שזה בצחוק!!!
* ~שיחה עצבנית על ערבים~ ילדה: "אני אהרוג את המצרים, האירנים..." אני: "למה מצרים?" ילדה: "כי הם בונים פירמידות." והציטוט הבא מוקדש לדרור. ~ילדה אחת בגן מתיישבת על אחד מהסייעים~ סייע: "אני נראה לך כסא?" ילדה: "אתה כסא מדבר" סייע: "בפעם האחרונה שבדקתי, הייתי בן אדם" ילדה: "לא... אתה צפרדע" סייע: "לא אני בן אדם" ילדה: "אתה צפרדע" סייע: "ואז נסיכה נישקה אותי והפכתי לנסיך" ילדה: "לא" [? לא זוכרת כבר מה היא בדיוק אמרה
] סייע: "כן אני נסיך" "לא אתה צפרדע" [...] ~הילדה קמה ממנו וזורקת עליו את הסווצ'ר שלה~ סייע: "עכשיו אני מתלה?" XDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: מערכונים של הגשש החיוור מהטלוויזיה למטה XDD
התמונה הכי חמה: באלי משו מוונדי
איזה מקוויקנד יבש. XDDDD סופשבוע נעים!

וונדי ../images/Emo99.gif

בצפרבצפרבצפר אעעעעעעע >< כןכן, דר. שיהיה.
חחחחחחחח קודם כל- תודה על ההקדשה XD עכשיו- חחחחחחחחח מי אמרה את זה? יובל? XDDDDDDDDD או... לאדעת לא עולה לה מישהי אחרת עכשיו XDDD מי שלא תהיה, ס'חמודה D: אני מתגעגעתתתתת >:

just orr

New member
רומי אמרה את זה חחחחחח

ohhhhhhh כפרעליך. 333> [יאו איך נדבקתי לזה.]

חחחחחחח רומי רומי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח התכוונתי שאני מתגעגעת לגן! XDDD אבל כן, גם אלייך.
סתמיק, קפראל העינייים המהממות שלך XD ואשכרה נדבקת חחחחחחח מעניין מאיפה XDD

just orr

New member
אני יודעת!! חחחחחח

ראית אותי אתמול XDDDDD אמרתי את זה בלי קשר
חחחחחחח תודה ^^ חחחחחח נדבקתי בגלל שרון, ובגלל דר. XFDDD [יו, יצא לי F לגמרי בטעות חחחחחח]

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDD

עכשיו אני מתלה? XDDDDDDD גאש איזה תמונה מושלמת וחושנית. תמונה חלומית פשוט, זה נראה כאילו דאגי בא למצוץ לדני ובו זמנית מנסה להביא להארי מאחורה.
פנטזיה של כל בחורה פשוט. ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוט עם הכיסאXDDDDDDD

just orr

New member
חחח ממש השתדלתי לא לצחוק להם בפנים. XDDDD

[הגעתי למסקנה שאני ממש חופרת ><]

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הזה על המיצרים חחחחחחחחחח למה לא, בואי נהרוג את כל העולם וזהו!! XD נישאר רק שתינו. עם הDVD של וונדלרנד. מצד שני את לא תפסיקי לשיר וזה בטח יעצבן אותי אז עזבי.
כפרה עליך. 3>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

את בטח רוצה שנהרוג את כולם, ואז תהרגי גם אותי ותיקחי את ה-DVD של וונרלנד, כדי שאני לא אציק לך.
אבל אז לא יהיה לך למי לחפור אחרי שתראי אותו! אז את חייבת להשאיר אותי חיה. מ.ש.ל XDDDDDD 333>

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחXD../images/Emo85.gif

הציטוט עם הסייע XDDDDDDDDDDDD אני עדיין צריכה תמסן שלך
^^ זאת פשוט בושה שאיןלי אותך. 3>

האפי האפי האפי

ג'וי ג'וי ג'וי. יופידו.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
I've Got You Room On The 3rd Floor Crazy Little Thing Called Love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Foo Fighters - Monkey Wrench Sean Kingston - Take You There Sum 41 - In Too Deep Sum 41 - Fat Lip Sum 41 - Over My Head Seether - Fake It Blink 182 - Always Blink 182 - I Miss You Avenged Sevenfold - Afterlife Arctic Monkeys - Brianstorm The Beatles - Yellow Submarine The Beatles - Oh! Darling Nirvana - Plateau Nirvana - Sliver Nirvana - Where Did You Sleep Last Night? Tenacious D - POD והטופ 5 של לינקין פארק שהיה באמטיוי היטס <:
הלהקה המגניבה של השבוע:
Sum 41, Tenacious D, Foo Fighters, Nirvana
אלבום שחרשתן עליו:
המ, נגיד ש Sum 41 - All Killer No Filler
קליפ שעשה לכן את זה:
Sum 41 - In Too Deep Sum 41 - Fat Lip Nirvana - Sliver Foo Fighters - Monkey Wrench Blink 182 - Always Tenacious D - Tribute * אין לי כוח לקישורים ><' *
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות, הדוגמניות, בובות, ויוה לה באם, טופ 5 של לינקין פארק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא אפרט.
משהו ששימח:
נסעתי לצפון והיה נחמד D:
משהו שהעציב:
הפסדתי יום בגן :( הפסדתי יומולדת של חברה :| לבת דודה שלי יש דלקת בתוספתן ואני מפחדת עליה, אני הולכת לבקר אותה מחר >:
ציטוטיה:
ציטוטים ממש ישנים שאחותי הזכירה לי
~אחותי ואני משחקות מונופול~ אני: "מה? שאלת אם אני רוצה לרכב על אופניים?!" אחותי: "שאלתי אם את מוכרת את חיפה וירושלים!!" אני: "רגע, כמה אני משקלת לך?" [ בכוונה להגיד 'משלמת' ] ~ארוחת צהריים משפחתית~ אני: "יאמא האוכל עלה לי 0.0" אמא: "חהחה את מעלה גירה?" אני ~בניסיון הפגנת חוכמה~: "חחח כמו נאקה או משמה" אמא: " לא, פרה מעלה גירה" אני: "אה." ~אחרי מלא זמן, דיליי מטורף~ אני: "היי! אני לא פרה!!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמטיוי היטס בטלוויזיה
התמונה הכי חמה:
נמ, תמונה יפה כזאת ^___^ שבת שלום וסופשבוע נעים לכולן!

sweet shir

New member
אני שלחתי לך אותה? חחח כי היום

ראיתי אותה ושאלתי מישהי אם זה דייב מסוד כי הוא דומה לו.

just orr

New member
חחחחחחחחח אני זוכרת את הציטוטים XDDDDD

וואי זה היה כ"כ מזמן
אם בהתחלה שראיתי את התמונה בקטן, חשבתי לרגע שזה מקסי... מה זה אומר עלי? XDDDDD 333>

sweet shir

New member
אני חשבתי שזאת קאסי ודייב מSOD. חחחחחח

באמת דומים.
(...או שלא?
)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמקוויקנד קצרצר ביותר../images/Emo13.gif

מאן איז יום מוטרף
היןם הלכנו לשוק הכרמל לקנות תחפושת ואנחנו שעות כזה הלכנו משם עד גן העיר, אחרי העיריה ולא הייתה תחנת אוטובוס נרומאלית לחזור הבייתה והיה כל כך מצחיק
ציטוטים
ועכשיו דנה ונוי ועוד שתי בנות פה אבל הן ישנות אז חשבתי לעצמי
איטס מקוויקנד טיים, אבל קצר כי לא בא לי להעיר אותן
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל, בגדול. בעיקר הישנים ומיטו כי הרגע ראינו אצ ההוםעה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הכל משבוע זעבר, אין חדש..
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
JML וGH בזמן שסידרתי את החדר
קליפ שעשה לכן את זה:
אממ..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הירדות בופור(ראינו יום לפני האוסקר^^) על גופתה המתה(טראשי וזול אבל מצחיק) דלתות מסתובבות(שזה שונה מדלתות נפתחות וששניהן יפים)התחלנו לררות בתקשורתאני אגדה
קצת מפחיד אבל מדהים, גמרנו לראות בתקשורת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת, מתמטיקה ואמא בעיקר
משהו ששימח:
היום הזה, מבחן אחרון לסימסטר, 80 בערבהית
משהו שהעציב:
מתמטיקה, בופור(זיתלאווי:&#39
)
ציטוטיה:
יש מלאאא אין לי כח, בטוח אני אשכח כמה
$$*חברה שלי עברה לא'1) אופיר(איתי בא2):"איזה כיף לנועה שהיא עלתה
היא תצליח בחייים
*בהיסטריה*"את יודעת לאן מגיעים מא2?לכלא
$$*היום הראינו נרקומן בשד' רוטשילד* אני:"אם הוא נדרס הוא מסומם" *כעבור שניה, מנסה לחצות את הכביש ועוד שניה נדרס* $$נועה:"גרמנית זה כאילו לקחו את כל העיצוריםשהכי לא מסתדרים ביחד וחיברו אותם אחד לשני" $$*נועה מדברת עם אחותה היום אחרי שעתיים שלא מגיע אוטובוס ואומרת לה שאנחנו צריכות להשתין* אחותה:*כנראה שהיא אמרה בשיחים* נועה:*ממש בעצבים*"מה שיחים איזה שיחים הכל תל אביב איזה עיר מחורבנת הכל בנוי ובניינם אין שיחים
*כעבור כמה דקות, רואים חנות פרחים* נועה:"או
זה קרוב לשיחים, אולי נבוא אל המוכר 'או איזה פרח יפה אפשר להוריד מכנסיים שניה' " *כעבור עוד כמה דקות* גריה ואני:"יורד גשם
" נועה:"הלוואי ככה נוכל להשתים ואף אחד לא ייראה" דריה:"איככס" נועה:"מה את רוצה
הגשם ישטוף" לא ירד גשם
אבל היא הייתה ממש רצינית כשהיא אמרה את זה חח.. $$*באוטובוס* דריה:"למה חמאם טורקי פה
" $$*אני מביאה למוכר שנקל* הוא:הו!שתקל
יפה
חח $$*מחקים את דני ואוליביה עם הVIP בכיתה. דנה:*צורחת*"GIVE IT TO ME BITCH!"חח טוב יש עוד מלא ששכחתי אבל אין לי כח לחשוב בשלוש בלילה, יצא קצת רקוב- מצטערת...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בראש- הו איי אם הייטס הו אייב בין- רליינט קיי
התמונה הכי חמה:
אח"כ
לילה טוב
|מפהק|

למעלה