הראשונה מהממת
M mishi 1 New member 21/8/07 #20 ../images/Emo6.gif גם אני נורא אוהבת... אני מתקשה להחליט מה אני יותר אוהבת.. 4 או 1!
L liilah New member 21/8/07 #22 אני יותר אהבתי את הראשונה יש בה משהו מהאומנות והיא יותר חזקה בהבעה מהתמונה ה4.
M mishi 1 New member 21/8/07 #24 זהו שאני כבר לא יודעת.. כשחשבתי על תמונת בכי ישר חשבתי על הראשונה! - זו בכלל התמונה שנתנה לי את הרעיון לתמונת בכי... ולתמונה שחור לבן... היא באמת חזקה בהבעה.. אולי בגלל זה...קשה קשה.
זהו שאני כבר לא יודעת.. כשחשבתי על תמונת בכי ישר חשבתי על הראשונה! - זו בכלל התמונה שנתנה לי את הרעיון לתמונת בכי... ולתמונה שחור לבן... היא באמת חזקה בהבעה.. אולי בגלל זה...קשה קשה.
M mishi 1 New member 21/8/07 #19 טוב זהו. דנה תבחרי משו, העם יכול ליעץ ../images/Emo8.gif נראה לי 4 הכי יפה... חחח נכנסתי לזה.. אני מדסקסת עם עצמי..
טוב זהו. דנה תבחרי משו, העם יכול ליעץ ../images/Emo8.gif נראה לי 4 הכי יפה... חחח נכנסתי לזה.. אני מדסקסת עם עצמי..
M mishi 1 New member 22/8/07 #172 סבבה ../images/Emo9.gif תמונה יפייפיה ! (הלו אנשים! להצביע!) באמת תמונה יפה, מגיע לנו ואת מספר אחד נשים כשיהיה שחור לבן (כי יהיה שחור לבן נכון היללוש??!?!?!. )
סבבה ../images/Emo9.gif תמונה יפייפיה ! (הלו אנשים! להצביע!) באמת תמונה יפה, מגיע לנו ואת מספר אחד נשים כשיהיה שחור לבן (כי יהיה שחור לבן נכון היללוש??!?!?!. )
ב בעסה להיות חסה New member 21/8/07 #29 ../images/Emo7.gifדולסה בוכייה זאת תמונה שאני אוהבת מתוך סצינה שרוברטה מגלה שמרטין האבא הביולוגי שלה עד שמצאתי אותה ,ידעתם שיש 17,000 תמונות שלה באלבומים ?
../images/Emo7.gifדולסה בוכייה זאת תמונה שאני אוהבת מתוך סצינה שרוברטה מגלה שמרטין האבא הביולוגי שלה עד שמצאתי אותה ,ידעתם שיש 17,000 תמונות שלה באלבומים ?