C crazy girl2007 New member 10/9/07 #22 נמממ אני יוצאת מהמשחק... משתי סיבות: 1)לדעתי צריך לחכות שכולם יעלו את התמונות שלהם ורק אחר כך,שכולם יעלו את התמונות,אז רק שיתחילו להצביע כי זה לא הוגן כלפי אלה שעודלא שמו את התמונה שלהם=\. 2)אני משתתפת בכמה תחרויות בסגנון ואני רוצה קצת לגוון=\. זהו,שיהיה לכם בהצלחה דנדינה(כינוי חדש שהמצאתי עכשיו )
נמממ אני יוצאת מהמשחק... משתי סיבות: 1)לדעתי צריך לחכות שכולם יעלו את התמונות שלהם ורק אחר כך,שכולם יעלו את התמונות,אז רק שיתחילו להצביע כי זה לא הוגן כלפי אלה שעודלא שמו את התמונה שלהם=\. 2)אני משתתפת בכמה תחרויות בסגנון ואני רוצה קצת לגוון=\. זהו,שיהיה לכם בהצלחה דנדינה(כינוי חדש שהמצאתי עכשיו )
נ נרדם על החולות שלך New member 10/9/07 #23 אני רוצה להחליף אותך../images/Emo13.gif הילה אני יכול להחילף אותה? אני שם תמונה מקסימום תגידי לא
נ נרדם על החולות שלך New member 10/9/07 #40 גם ככה יש פה שתי אנשים בפורום עד שמצביעים ומשתתפים במשהו צריך להגיד תודה. הילה הכל בסדר.
R redsnowhite New member 10/9/07 #50 מה זה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif לא כולם שמו, אז צריך לחכות כדי שכולם ישימו, זה מאוד לא פייר. היא תמיד מחכה אבל הפעם לא חיכו ומירב למשל הפסידה קולות כי אחרים כבר הצביעו.
מה זה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif לא כולם שמו, אז צריך לחכות כדי שכולם ישימו, זה מאוד לא פייר. היא תמיד מחכה אבל הפעם לא חיכו ומירב למשל הפסידה קולות כי אחרים כבר הצביעו.
L liilah New member 11/9/07 #67 ../images/Emo45.gifצודק ומירב לא הפסידה קולות,עובדה שהיא שמה אחרונה וקיבלה הצבעות יותר מאלה ששמו לפנייה
../images/Emo45.gifצודק ומירב לא הפסידה קולות,עובדה שהיא שמה אחרונה וקיבלה הצבעות יותר מאלה ששמו לפנייה
נ נרדם על החולות שלך New member 12/9/07 #75 כי התמונה שלה הכי יפה../images/Emo99.gif אני שמח שמישהו חושב כמוני
T t00m New member 10/9/07 #27 ../images/Emo127.gifמדהימה היה לי אותה בלי הלוגואים,אני אחפש אני אשים לך