יום ראשוןשוןשון

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום ראשוןשוןשון../images/Emo100.gif../images/Emo175.gif

היום האולימפיאדיה נסגרה, נגמרה, ננעלה סוף סוף.. ברכות לכל הזוכים וכו' XDD סוף סוף ההורים שלי קיבלו את הכסף שלהם היו זקוקים, כסף ממכירה של דירה יאיי אני מקוה עכשיו להמשיך ת'שיעורי נהיגה שלי, אני תקועה בשיעור התשיעי
ועוד כמה ימים חוזרים לביצפר!! שביזותתת, אני עצובה, בא לי לחזור לביצפר.. עד כדי כך שאמרתי לאמא שלי "אל תשכחי לקנות לי 2 פיילוטים שחורים, רק איתם אני כותבת, ומחברות יפות כאלה" ואמא שלי כזה לא מבינה על מה אני מדברת
אני בכל זאת אחלך לביצפר כי אני צריכה לקחת משם כמה דברים, אז נפגוש את כל הילדים החמודים, וכל אלה שנדלקתי עליהם XDDD אתן יודעות מה לעשות
שאלה יומית מתגעגעות לביצפר? ת'אמת עכשיו! אני כבר עניתי

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ונסטיה יא זונה עכשיו אני גם עם חרדות נטישה כמו ישראל. יופי נסטיה יופי, צליליי הטודודו עדיין מתנגנים באוזניי XDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
הנחמה שלך לא עוזרת לי! אתמול לא היה לי למי

לחפור אחרי שהלכת!!!!

McFly My Life

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

אולי כן כי כבר התחיל לשעמם בבית... ואני מחכה לפגוש את כל החברים מורים(פחות) וכ'ו... ואני כבר מתה לשפר ציונים במתמטיקה ואינגלית
אצלנו אין חתיכים(מבאס ביותר)אז אין לי למה לצפות

McGirl For Life

New member
חח זה כי את בעמל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

עבריינים-מנסים-ללמוד
אויי אני מצחיקה היום... חוץ מזה כולם עוברים ממכם אליינו

McFly My Life

New member
כןן אהה.. צודקת ../images/Emo10.gif

נשבעת לך נראלי אני עוברת בית ספר אין על מי להסתכל
אוףף כל הבנות פה מדברות על כמה חתיכים הם פוגשות ומה איתי??! פשוט לבכות

McGirl For Life

New member
מיקמיק... מה עם הרקעים?../images/Emo3.gif

השאלה היומית: תכלס אני כה מתגעגעת להכל.. אבל הייתי רוצה עוד איזה שבוע או כמה ימים
חוץ מזה שתי חברות טובות שלי עוברות בצפר וזה יהיה מאוד שונה השנה אז אנלא יודעת למה לצפות... וממש לא רציתי שהן יעברו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני עושה לך כמה רקעים

כי יש יותר מדיי תמונות חח אז אני משלבת, ועשיתי גם רקע רק של מקפליי, ויצא לי מאזה יפה! צבעוני ומהמם! אחד היפים שעשיתי לדעתי
XD עוד מעט הכל

McGirl For Life

New member
יאי מי |כפיים|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לאהוב אותך מאוד מאוד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהשנה, דווקא לא../images/Emo12.gif

אולי בגלל שכל החופש הייתי בטיולים של הצופים וזה, אז לא ממש הרגשתי את האריכות של החופש והכל, אבל הכמה ימים האחרונים היא אחת התקופות היותר טובות שלי בחיים! XDDD אני רצינית! עם ההדרכה והכל- אבל עדיין בלי הלחץ של הלימודים..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוקי=\...זה יישמע פתאטי לגמרי אבל זה

רציני XD וגם הזוי לגמרי XDD....בזמן האחרון,לפחות בשבוע האחרון אין לילה שאני לא חולמת על הופעה של מקפליי בארץ. יש כמה חלומות אבל אני אספר שלושלה שאני זוכרת בבירור והם איכשהו קצרים.. חלום ראשון:מקפליי מופיעים בהיכל התרבות בראשון לציון[XD]..ואף אחת מהפורום לא באה..רק אנשים זקנים וחברות שלי מהכיתה..באיזהשו שלב כולם מתחילים לצאת מהאולם ולמקפליי נעלמים הכלים ואז דאגי מתיישב על אחד הכיסאות ומסתכל עלי בפנים עצבניות ומאוכזבות [אני חייבת לציין שאני זוכרת שזה היה פרצוף מאוד סקסיXD]..ואז אני ניגשת אליו ואומרת לו שהכל יסתדר ותכף כולם יחזרו..אבל נחשו מה ..אני אומרת את זה בעיברית והוא היה כ"כ מעוצבן שהוא צועק עלי : "whatt?"..ואז אבא שלי צץ משום מקום והתחיל לתרגם לו בלחש את מה שאמרתי XDDD...ותוך כדי דני,טום והארי ניסו לשיר ללא הצלחה ובלי כליםהשיר נוט אלאון...וזהו..=\. החלום השני:מקפליי מודיעים במיספייס שהם עושים סיבוב עולמי..ואז אני מתסכלת ברשימה...והם לא באי םלישראל !! וכתוב...שהם גם לא מתכוונים לבוא לישראל ...זה היה ממש עצוב=\..אני זוכרת שאני יושבת מול המחשב ומתעצבנת XD.. החלום השלישי: הוא היה ארוך אז אני יקצר אותו..מקפליי מגיעים לישראל,אחים שלי מצלמים את הגעתם לישראל ואת ההופעה שלהם[הגיוני כי שילהם חברת הפקות]...בקיצור אני נימצאת איתם מאחורי הקלעים והכל ואז כמה מהבנות [לא זוכרת מי] מהפורום מתקשרו תאלי ומבקשות להיכנס למאחוריי הקלעים אבל אחשלי לא מרשה לי =\...ואז אתן מתעצבנו תעליי והופכות אותי לכלבה של הפורום XDDDDDDDDDDDDDD.... טוב זהו...יש עוד..אבל מספיק חפרתי ופידחתי את עצמי..לא יודעצ למה אבל רציתי לכתוב לכן..אל תחשבו שאני חולת נפש ,בסדר XD?.. אה,ואני ממש אבלל מממשששש לא רוצה לחזור לבציפר...מילא הייתי רוצה לחזור לחברות אבל מפפצלים אותנו ותוקעים אותנו בכיתות אחרות.ובנוסף לכול ביום הראשון!! ישלנו מבחן ליחידות במת' ואז באותו שובע כנראה גם מבחן באנגלית ובנביא=\...הביצפר שלי חש ממש רמה גבוהה וזה מעצבן=\..

Dirty wings2

New member
אני דווקא כן ../images/Emo3.gif

לא ללמוד,לצחוקים שבבצפר,אין על זה :p ועל המלחמות מים שעשינו גם כשהיה חורף ,אבל השנה אצלנו בבצפר הכל משתנה כי יש מנהלת חדשה ומורות חדשות,אז..שיט S:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אבל אין מים בישראל ../images/Emo10.gif

לא למדתם לקח מהפרסומת עם האישה המתפוררת? |קריפי|

McGirl For Life

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת אחת הפרסומות המפחידות שראיתי בחיים שלי
היא עושה לי סיוטים=\ כל פעם שאני מצחצחת שיניים אני נזכרת בה וזה כבר לא מצחיק... אני חושבת שאני צריכה טיפול אצל פסיכולוג בגללה ~צמרמורת~

m o r 1 0 2

New member
כן ולא:D../images/Emo168.gif

ראיתי את הנעילה של האולימפדיה,היה מדהים
הכריחו אותי לפתוח פייסבוק,יותר נכון חברה שליXD אז פתחתי
דווקא מגניב ~מודה באשמה~XD שאלה יומית הכיתה בחטיבה הייתה הכי מדהימה בעולם,חבל שאנחנו מתזפרים וכל אחד הולך לתיכון אחר
מבאס ברמות
אבל אני בהחלט רוצה להתחיל ת'בצפר ולראות את כולם
אבל לא בקטע של הלמידה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifיוואו גמני ראיתי..אחד הייפיים

אני כזה אומרת לאבא שלי : "אבא,נכון שאנחנו נטוס לשם כשתיהיה האולמפיאדה?" אז אבא שלי :"נחשוב על זה.." אני:"רגע..*מחשבת* בעוד 4 שנים אני אהיה בת 19..יאאלה מי צריך אותך אני יטוס עם חברות שלי" אבא:*מסתכל במט מוזר ומופתע O_O. חחח זה היה מצחיק XD.. ותוסיפי-> dorit shechter.

למעלה