יום ראשוןשוןשון

m o r 1 0 2

New member
חח מה שחשבתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני כזה,"אני חייבת ללכת לאולימפדיה ב-2012" אבל רגע,אני אהיה בת 19 בצבא..היתבאסתיXD והוספתי אותך

סאמוואן

New member
האמת?

אני לא מתגעגעת כרגע..אבל בטח כשנתגייס הגעגועים של לשבת על הדשא עם החברים ייכנסו בי חזק!! האמת אנחנו אמורים להמשיך את המסורת שיש אצלנו בבצפר.. כשכל מחזור י"ב שעוזב את הבצפר מגיע בתחילת שנה ועושה ונדאליזם בבצפר
...אני מחכה לזה כבר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ישנתי.

שאלה יומית הייתי שמחה לעבור את כיתה י"ב כל פעם מחדש רק בלי הבגרויות ><" אני מתגעגעת וקצת עצוב לי אבל אני מקווה שכשאני אתחיל לעשות משהו עם עצמי (עבודה, שעורי נהיגה וזה) אולי קצת יעבור לי.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifראשון סגידה../images/Emo47.gif

פשוטו כמשמעותו.. סגידה
היה היום סופסוף את הפרק בהאנה מונטנה לו חיכיתי מאז שגיליתי שהעונה החדשה הגיעה, הפרק עם האחים ג'ונאס גאדדדד, הם כלכך חמודים ובאותו הזמן גם טיפשים בטירוף, באבל הדוגרי.. ציפיתי ליותר
אבל בכל זאת אלא הג'ונאס
~מי שראתה, זאת רק אני או שאיך שלילי התחפשה לבן היא נראתה יותר מידי דומה לטום אבני ><"~ ואחרי 10 דקות סאם מתקשר אליי בטירוף, ואני לא הבנתי כלום ממה שהיא אמרה. כל מה שהבנתי זה עהאעהאעהאעהאהעאהעאהעאה מקפליי בMTV רגיל העאהעאהעאהעאהעאהעאהעהאעהא ואני בתגובה - תנשמי ו- עהאעהאעהאעהאעהאעהאהעאה אז כמובן שעהאעהאהעאהעאהעהאעהא מקפליי בMTV רגיל!! ולא מספיק שאני הייתי באטרף מטורף, אחרי רבע אמא שלי קוראת לי בטירוף [אבל לא ממש שמעתי כי בטלוויזיה שלי הייתה על ווליום גבוהה עדיין ממקפליי] ואני מגלה את האחים ג'ונאס ~שוב~ בגיא פינס
אבל הפעם הם דיברו על בובות השעווה שהם עשו לאחים. קיצר זה היה יום טו-אובבבבבבבבבבבבבבב
השאלה היומית: פעם ראשון שאני אומרת שלא, זה היה חופש כלכך כיף! אני לא רוצה שהוא יגמר! ואני מרגישה שאני רוצה להספיק עוד כלכך הרבה דברים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ראיתי קטעים מהתוכנית הזאת של

האנה מונטנה כשהם התארחו איזה חמודים הם יצאו שם חחחח יואו כשהן התחפשו לבנים אמרתי לעצמי, שהיא נראית בן חמוד כזה (לילי) ולא הצלחתי לחשוב את מי היא מזכירה לי.. ועכשיו פתרת לי את הסוגיה הזאת DDD: אל תכנסי לדכאון, ניצלת את החופש כראוי, הייתי מתה לחזור לבצפר עכשיו במקומך^^"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifנשאר לי רק שבוע עד שחוזרים, וגם בזמן

הזה אני צריכה לעשות את עבודת החופש

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifנשאר לי רק שבוע עד שחוזרים, וגם בזמן

הזה אני צריכה לעשות את עבודת החופש

Shir Jones

New member
ראשוווןןןן[ביום שני]../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אוקי אמממממ אתמול הייתי בסווופפפרררללללננדדדדדדדדד והיה ממזזהה כייף!! עליתי על הקומבה בפעם הראשונה בחיי וכל הדרך הייתי עם עיניים עצומות וכל המתקן שמע אותי צורחת XD
ובתמונה יצאתי מזה מצחיק!!!לא קניתי אותה כי למה שאני אבזבז על תמונה 25 שקל?! חחח לפני זה עלינו על הלאב בואוט...נוו ספינה כזו שעושה סיבוב של 360 מעלות ותאמינו לי זה היה הרבה יותר מלחיץ מהקומבה...XDDD אבל היה בנזונה וראיתי כמה בנים ממש חתיכים והם התחילו איתי [לא היה לי נעים מחברות שלך אבל....XDD] בקיצר היה ראשון פצצות!!!! שאלה יומית: אמממ אם הייתן שואלות אותי לפני שבוע הייתי אומרת שכן אבל בגלל שזה השבוע האחרון לחופש....לא!!!!!!!!!

AlmA XP

New member
באיחור ><"

איזה יום נוראי
בבוקר קמתי משום מה ממש מוקדם, אח"כ הלכתי עם חברה לדיזינגוף סנטר, ודי כל הנסיעה לשם הייתה כדי לקנות לי פוסטר, אבל לא היה להם והם טרטרו אותנו חצי קניון, כי הלכנו לחנות רק של הפוסטרים, ואז הם אמרו שאין להם אבל אנחנו צריכות ללכת לתומר כדי לשאול אולי ש להם במחסן או מתי יש משלוח, והם אמרו לי להתקשר אליהם עוד שבוע כדי לבדוק מתי מגיע המשלוח. ואז היינו צריכות ללכת לאמא שלי שהייתה ברחוב אחר, אז הלכנו את כ-ל דיזינגוף (כמובן שבהתחלה הלכנו לכיוון ההפוך XD ) ואז הגענו אליה ממש מזיעות ומסריחות
והחטיף שוקולד שלי נמס :< אח"כ הלכתי להסתפר, ובהתחלה חשבתי שיצא ממש אבל.. אבל לא!
זה יצא קצר מדי ובכלל לא יפה לי ולא כמו שרציתי :< אבל בערב עשיתי על האש עכם חברות והיה כיף אז דווקא היה בסדר
שאלה יומית
לפני שבועיים הייתי אומרת כן, אבל בגלל שעוד שבוע מתחילים ללמוד (ואני כבר לומדת מתמטיקה><) אז לא D:

11מור11

New member
דווקא אם זה היה לפני שבוע הייתי אומרת לא XD

ביומיים האחרונים אני מרגישה ששאני פשוט מתה מהשעמום.. אז כן.. נראה לי שאני רוצה לחזור לביצפר.. למרות שאני יודעת שאחרי יומיים ני אתחרט XD מקפליי היו באמטיוי הרגיל??
באיזה תוכנית לעזאזל?!

למעלה