יום ראשון הקסום

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום ראשון הקסום../images/Emo26.gif

קודם כל! בקשה קטנטנה אם מישהי תוכל להעלות את התמונות הללו: http://www.shareapic.net/448271-BBC-Switch-Live--12.10.08-.html לזיפ ולהעלות את זה לסנדספייס או משהו זה יהיה ממש ממש נחמד
אני פשוט חייבתת אותן והמחשב המניאק לא יכול עם האתר הזהה
-------------------------------------- ועכישו ליום ראשון, בזמן שכולןן ישנות עכשיו, אני מעבירה לי פה ת'זמן עד שיתחיל סרט האימה שאליו אני מחכה בקוצר רוח
לא שהוא כזה טוב חחחחחחח "הקצב" משהו כזה חחח בכל מקרה.. אני פה לבנתיים גם כותבת 2 סיפורים וגם צופה עם אמא ב"רוקדים עם כוכבים" בריטניה, אני לא מבינה מילה ממה שהם אומרים! XD אולי בגלל שהסאונד חלש חחחחחח בקיצור... שיהיה לכולנו חודש נעים והצלחה בהכל
וגם בהצלחה גדול ללקסושששש שמתחילה ללמוד
שאלה יומית מי עוד חושבת שהתוכנית "האח הגדול" ממש ממש ממש ממש ממש טיפשית?? XD כאילו ברצינות.. זה ממש מפגר חח מסתכלים עליהם כל היום בבית לא עושים כלום, אולי מדי פעם יש משהו מצחיק וגם הוא ממש מטומטם
כאילו גאד לאן התדרדנו.......

../images/Emo214.gifאת לא היחידה פה ! XDD

אבל אני צ'כה לעוף לרכבת...בעעעעע... האח הגדול דבילי לחלוטין ! כאילו נגמרו על הרעיונות לסדרות איכותיות שאשכרה עושים שם משו?!?! העיקר להעתיק סדרות מחו"ל ולומר "יש לנו אחלה של טלוויזיה!" XDDDD זהו הוצאתי.רכבתתתתתתתתת !! יום טובב לכולןןן !!

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחחח

זה באמת מפגר אבל תודו שכיף לראות את זה XD אעאעאעאעאע היום יש לי מבחןןןן X_X אם אני נכשלת בו אני מתה.אני חייבת להעלות את הממוצע שלי מ-18 S:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה גם מה שאני חשבתי והתמכרתי../images/Emo6.gif

כמה פתלוב מצידי
אני צופה בעיקר בLive בערוץ 20. היום היה היום הראשון במכללה! זה הרגיש כמו יום ראשון בכיתה א'
ואני באמת כיתה א'-2 חחחח אז היה לנו רק היכרות עם המורה והנושאים במעבדת חשמל וכבר ממחר אני לומדת עד 16:25
אנחנו רק בנות בכיתה וזה די מבאס כי הרבה יותר כייף עם בנים, אבל יש כמה שווים במכללה עצמה
חחח אני מרגישה כ"כ קטנה ליד כולם שם><" אני מקווה שיהיה טוב והשנה וחצי האלה יעברו במהרה. למישהי יש מושג על פרוייקט פר"ח?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהפר"ח היחידי שאני מכירה זה

הפרוקיט הזה עם הילדים.. חח לי הייתה פרח.. הייתה לוקחת אותי למקומות ומבלה איתי וזה.. מביאה לי מתנות חח פעם היא לקחה אותי למקדונלד ומה זה בזבזה עליי כסף חחח לזה את מתכוונת?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifכן אבל רציתי לדעת אם אני מקבלת על

זה כסף מהיותי עכשיו סטודנטית מן המניין חחח כי יש הוצאות וזה יכול ממש לעזור

../images/Emo204.gifשואלים אנשים מומחים.

כמוני, למשל. XDD אמ, פר"ח זה לסטונדטים של תואר ראשון, מכל השנים, ואת בעצם עובדת עם ילדים. זו הבחירה שלך לאיזה טווח-גילאים את רוצה. וכן, מקבלים על זה בערך 4,500 לשנה. ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו, ידעתי שאת עושה את זה פשוט לא

הייתי בטוחה שאת עדיין קוראת כאן בפורום
אניווי, תנקס
יש לך מושג אם גם למי שפרויקט רקיע זה יתאפשר? את עובדת בעוד משהו? כי זה בטח לא מספיק לכל השנה.. חחח ואם יש לך עוד כוח להסביר, מזה בדיוק אגודת הסטודנטים? ><" חפרתי לך

../images/Emo204.gifבכיף. ^^

אני כן קוראת, אני פשוט לא מגיבה. XDDDD אני לא יודעת לגבי פרויקט רקיע כי בחיים לא שמעתי עליו *מסמיקה*, אז את זה תצטרכי להתקשר לפר"ח שנמצא קרוב אלייך, אני מניחה. אמ, אישית השנה אני כבר לא עושה פר"ח [כל יום לסיים בערך בשבע, בממוצע], אבל אני עושה סחל"ב [ואני עומדת לנצל את ראשון החופשי שלי בשביל זה, בע ><], שזה "סטודנטים חונכים לבתי ספר", אאל"ט. זה בערך חמש וחצי לשנה, אני מעריכה. [אבל קודם נראה אם אני אתקבל, גאדמט. יש לי סדנאות מיון ביום שני הבא. איכס. אני צריכה להכין פאקינ' מערך שיעור! ;;] אגודת הסטודנטים זו אגודה בכל אוני' שמכבדת את עצמה [ת"א, ברילן, חיפה וכו'], והיא נותנת שירותים לסטודנט. הנחות, מבצעים וכאלו. באמצע שנה יש את יום אג"ס [יום אגודת הסטודנטים], שאאל"ט הוא יום חופש... ^^ מקווה שעזרתי, וסליחה על החפירה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו, תודה../images/Emo24.gif

היום באו מאגודת הסטודנטים אבל לא נשארו להם טפסים לקבלת כרטיס
הם אמורים לבוא שוב ביום חמישי וקראתי על כל ההטבות הנחמדות שהם מציעים, לא משהו למות ממנו חחח ואמ, עבודה לא באה בחשבון אז אולי אני אלך לפר"ח בסוף, אבל נכנסתי לאתר ואין מקומות פנויים באף מקום באיזור שלי
היום סטודנטים אני מניחה שזה רק לסטודנטים, נכון? אין מצב להגניב אנשים מבחוץ? חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ונרשמת איפה שרצית?

היה לך מקום קרוב לאיפה שאת לומדת/עובדת/גרה? כי נכנסתי לאתר ואין מקומות פנויים אצלי באיזור, מבאס ברמות. ויש לך מושג איך מקבלים את הכסף? ><"

just orr

New member
חחחח אני כמעט כל יום מסיימת ללמוד ב-16:25 ../images/Emo6.gif

שיהיה לך בהצלחה השנה D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו באסה לך ../images/Emo6.gif

תודה

sweet shir

New member
האח הגדול מספק את היצר המציצני שיש בנו. לא

מוצאת את ההבדל בין זה לבין הישרדות... גם באח הגדול יש משימות וכדומה. בכל מקרה - לא מסכימה איתך כל כך. אולי את לא אוהבת ריאליטי בכללי, וזה משהו אחר, אבל אני לא חושבת שהאח הגדול שונה מכל ריאליטי אחר...

Maddie

New member
האח הגדול זו תוכנית שפלה../images/Emo118.gif

אני לא מבינה מה כולם בוהים בזה!! יש שיחות שלמות בביה"ס עם המורים והתלמידים על מה היה באח הגדול ולמה הופסקו השידורים... די להיות מושפעים חלאס! ברצינות, אם לא ראיתם את התוכנית אתם בכל זאת יודעים מה הולך שם רק בגלל החפרנים שמדברים על זה כל היום ><

m o r 1 0 2

New member
האח הגדול זה כ"כ שפל!../images/Emo168.gif

כאילו פאק,כל העולם ואישתו מדברים על החרא הזה
ועוד אני לומדת תקשורת 6 שעות בשבוע, וכל הזמן המורות מדברות על האח הגדול!!! ת'אמת,באלי כבר להקיא מזה..לאן שאני לא הולכת "האח הגדול" פשוט עצוב לראות כמה העולם,האנשים,הטלווזיה הדרדרו... אני לא יכולה לשמוע מילה נוספת עלזהXDD ולדעתי זה ביזבוב זמן וחיים
הוצאתי אתזה
XD קיבלתי 95 בבוחן בטכנולוגיה,אחח זה כזה קל

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח גמאני 6 שעות תקשורת בשבוע../images/Emo6.gif

אבל אצלנו היא יותר אוהבת היפה והחנון XD עוד לא דיברנו בכלל על האח הגדול...אני מפחדת להזכיר את זה בשיעור
אפילו היום שהייתי בגן (במחוייבות אישית) ילד אחד אמר לי "יוסי בובליל" XDDDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
גמאני שמעתי ילדה אומרת בובליל../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אומרת לאבא שלהXDD כאילו,מה הקטע? זה מתחיל כבר להפחיד!!!

מסכימה ../images/Emo98.gif

אתם יודעים ששמו דגם של הבית של האח הגדול במיני ישראל? בושה
באמת שבוע טוב

למעלה