יום ראשון הקסום

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif כן זה מציצני בטירוף אבל אני התמכרתי...

אולי גם בגלל שערוץ 20 פתוח אצלנו כל היום אהמאמאשלימכורהאהמ
חוץ מזה שאני רואה בערך כל תוכנית ריאליטי אפשרית (חוץ מהמירוץ למיליון) אז לא יכולתי לוותר... אה אבל את הישרדות הישראלי אני לא רואה יותר, בושה לטלוויזיה ולהישרדות בכלל

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifאשכרה בושה להישרדות../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כאילו ההישרדות בישראל לא מגיעה לקרסוליים להישרדות באמריקה
שם זה נראה כ"כ מציאותי,לא כמו פה.... וגם באמריקה יש משימות ממש מגניבות ויותר קשות פי אלף.... אכן בושה לטלויזיה

sweet shir

New member
אצלנו כ-ל הבית מכור, זה ממש היסטרי. XD

ואבא שלי מנסה לשקר ולומר ש-"מה פתאום, הרגע זפזפתי ערוצים" או "לא היה משהו יותר טוב לראות", אבל איך זה שת-מ-י-ד זה קורה?! חחחחח פתלוב.

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח זה כלכך עצוב../images/Emo6.gif

אני ואח שלי פשוט יורדים על אמא שלי והיא "מה בכלל לא ראיתי היום" יום שבת אחד שקמתי מוקדם בערך ב8 הטלויזיה הייתה פתוחה על 20 כמובן...אפילו שהם ישנו באותה שעה XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שהיינו באילת לאמא שלי היה קשה להרדם בלי הזמזום של ערוץ 20 ברקע. XDD

Red Shani

New member
אוחח אני כבר מזמן סיימתי לחפור באח הגדול!

אני לא מבינה את אלה שיושבים כל היום מול ערוץ 20!!! זה כל כך משעמם! והתכנית הראשית ב 22 גם כן לא מעניינת וטיפשית.. תכנית רדודה ומפגרת שאין לי שמץ למה כל העולם ואשתו צופים בה.. >< והמורה לטכנולוגיה שלי כל כך מפגר
קיבלתי 55 רק בגלל שהוא לא עשה אותו מבחן לכולם! אם הייתי בטור האחר הייתי מקבלת 100 בטוח!!! זה כל כך לא פייר!@!#$% וכל השיעור הוא מעיר רק לי :X מה לעשות שיש בספר שאלות טיפשיות ואני לא יכולה לעצור את הצחוק שלי?
ויש לנו חייזר בכיתה שאוהד מכבי תל אביב ואני מתפוצצת מצחוק רק מלהסתכל עליו
חח הוא נכנס כזה לשיעור הראשון בביאוס כי הם הפסידו אתמול והעירו לו על זה וזה ממש הצחיק אותי כל היום

m o r 1 0 2

New member
"מה היית לוקחת לחלל?" את דאגי!../images/Emo168.gif

חח,המורה הרג אותי היוםXDDDDDDDD שיעור קורע^^

Red Shani

New member
אהמממ

"2 דברים נחוצים שהיית לוקח איתך לחלל: זה קל- דני ודאגי!"

JuSt My LuCk

New member
יום ראשון =\

אוף איך אני שונאת את זה שצריך לחזור מהסוף שבוע ישר למבחן בספרות =\ מבחן חופר על אנטיגונה,על הסיפור-"המפתח" ועל השיר "האומנם" חפירות בע"מ קיצור ... אחרי מבחן חופר ברמות,רציני כאילו.... אז שיעור אנגלית משעמם בו קיבלתי 80 במבחן ^ ^ אמממ אחרי זה שעתיים מתמטיקה ויש לי פוללל עבודה למחררר !! מורה מעצבנת... שתבינו אני לומדת שעתיים יותר מכל התלמידים בשכבה =\ .... אממממממ..... וקיצור היה לי יום חרא חוץ מזה שחברה שלי נתנה לי את השרשרת סושי שלה P : אבל גם כן אני צריכה לשלם לה ... חברות אה?. XD טוב נו שרשרת חדשה שהיא לא רוצה רק כי אמרו לה שהיא מכוערת P= אממממ והיה לי יום נוראי ברמות,חוסר חשק לשום דבר, ביטחון עצמי נמוך =\ יש ימים כאלה >< ו... אחות מעצבנת שגררה את אמא שלי לקניות במקום ללכת לספינינג
אוף לעזאזל עם היום הזה... ולשאלה היומית... כן אני חושבת שזה,היפה והחנון ומפרץ האהבה הם הדברים הכי מפגרים שאי פעם הטלוויזיה שידרה וזה כולל את כל התוכניות המפגרות שמראים רק בשלוש לפנות בוקר...

SmallMoney

New member
טוב, כנראה שאני היחידה שבאמת חושבת

שהאח הגדול ממש אחלה
אני לא רואה את השידורים 24/7 באינטרנט או בערוץ 20, אבל אני רואה את התוכנית בראשון ושלישי בערוץ 22, וזה נחמד, מצחיק. ונחמד לראות איך כמה אנשים שממש שונים אחד מהשני מסתדרים, חיים יחד, לומדים להכיר את השונה מהם, איך מתפתחים אהבות ובכלל, זה משקף פחות או יותר את החברה הישראלית.

Orange Sky

New member
האח הגדול זו תוכנית ממכרת מכאן שאני חושבת שהי

שהיא מעולה ומדהימה כי התמכרתי אליה. עכשיו את לא יכולה לבוא ולהגיד שזה מטומטם, כי מי שבא לראות את זה בראש פתוח חייב להתמכר לזה, ואם לא התמכרת או ש-באת בביקורתיות ומחשבה שזה שפל ותת רמה, או שלא באמת ראית את זה במיוחד . אז ברמת העיקרון זה כמו ששיר אמרה, מספק את יצר המציצנות שלנו ומכאן שזה ממכר אותנו מהרגע שהכרנו את הדיירים והתחברנו לחיים שלהם. אי אפשר להגיד שזה מפגר, שום תוכנית לא מפגרת אם היא מצליחה. ואלו שמתחילים ב"לאן הדרדנו" ו"איזה שפלות שזה מייצג את מדינת ישראל" זה פשוט נראה כאילו הם שמים את עצמם מעל וכאילו הם רואים הרבה יותר טוב מכולם כמה שזה מטומטם וכמה שהם יותר טובים.

../images/Emo85.gif מורה כ"כ מעצבנתתת ../images/Emo69.gif

יאוו יום חמישי היה לי מבחן בערבית והייתי באיילת אז היא ביקשה שאני אגיד לרכזת שכבה . אמרתי והיא אמרה לי שזה בסדר גמור, אח"כ היא אמרה שהיא תבדוק את זה [היא חשבה שעבדתי עליההה] היום כל השיעור : "ספיר, ספיר , ספיר" יאאווו ולא עשיתי כלווםםם !!! היא שונאת אותי ]: מעצבננתת
ולשאלתך
אממ אני חושבת שהאח הגדול היא תוכנית מצחיקה D: אני לא מהמכורים שכל הזמן יושבים על ערוץ 20 בהוט [כמו אמא שלי].. אבל היא דווקא אחלה תוכנית .. אני מעדיפה אותה על מפרץ האהבה שהיא תוכנית ממשממש טיפשית ומכור ומגעיל ותת רמהה בבעעע, גם אם ישלמו לי אני לא אלך לתוכנית הזאת.. בתכלס כל מיש הלך לשם זה רק בשביל פירסום
והאח הגדול גם תוכנית מאוד בסדר כי רואים שהיא לא מכורה כמו הישרדות, מפרץ האהבה ועוד כמה תוכניות שכאלה .. זה LIVE וזה מה שעושה את זה מעניין .. ~לדעתי~

../images/Emo85.gif רובם אבל לא נראה לי שחגית מהאח

הגדול רוצה להתפרסם או איתי .. ועוד כל מיני.. דיברתי על מפרץ האהבה כי שם באמת כל אחד בא כדי להיות מפורסם ולצאת משם איכשהו עם משהו ולא באמת כדי להכיר בחורים\בחורות .. אה וגם בשביל הכסף כמובן

rox love BSM

New member
נו ברור,זו תוכנית ריאלטי

בשביל זה הולכים לשם בשביל הכסף והפרסום חח

../images/Emo187.gifאני דווקא מכורה . . .

אני דווקא אוהבת האח הגדול , למרות שזה מציצני והכל , חייבים להוודות שכולנו התמכרנו
לפחות אני חח 3 >

למעלה