יום ראשון-יום מנוחה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום ראשון-יום מנוחה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אבל לא לנו
בחמישה לחמש בבוקר, לאחר שחזרתי בשתיים הביתה מיומולדת של חברה.. אני שומעת תזכורת, בפלא של אחי.. כתוב: "פלפס 5:55" ואני כולי כזה איזה ילד דפוק, כל פעם שפלפס שוחה יש לו תזכורת.. ילד חולה. הפלפס הזה משגע אותי, איך הוא זוכה כל הזמן! בהפרש של מאית השנייה! גאדד.. וזה מצחיק אותי איך שכל הזמן לפניי המשחה כולם כזה מנערים את המדלדל של השריר.. מרפים אותו בקיצור XD אנילא אחפור הרבה הפעם... יש לי להמשיך לכתוב פיק
שאני מתכננת אולי להעלות פה, מחוסר הפיקים שאני רואה שיש פה... ואני כרגע בפרק 13 אז עליי להתקדם, והפרקים הם ארוכים... לא 'בת-אל ארוכים' אבל ארוכים. מעוניינים באחד? יענו פיק. חשבתי על לשאולאת דניאל אם אוכל ויאללה לעבודה..
ועוד יש לי "פיקצר" בדרך
גם עם מקפליי.. שאלה יומית לאלו מכאן שיש להן יס: יס סטארס 1 או 2 או 3? אני אישית.. את .. את.. ואוו זה קשה.. כל פעם יש סדרות טובות בערץ אחר.. תבחרו 2 ערוצים חח אז זה יהיה 1 ושתיים.. למה? בגלל סמולוויל,על טבעי,כסף דארלינג, ישנן בנות, על בנים ועל בנות, סקינס,מגרש ביתי, המפץ הגדול[
] ועוד סדרות הכי מוצלחות בעולם שאין בהוט! נה נה בננה! XDD

Shir Jones

New member
יום ראשון! :]

אוקי אתמול הייתי בהופעה מעולה של מוקי בחוף בראשון!!!! :] וכשהוא עשה את הסאונד צ'אק אז הלכנו אחריו [אני ועוד 3 חברות שחולוווותתת על מוקי
] אז בגלל שחברה שלי קנתה את האלבום הוא חתם לה ובגלל שאני היייתי כולי בהתלהבות אז אמרתי לו כזה "אנחנו מיבנה" והוא כזה עשה לי פרצוף של "כל הכבוד לך!" כי ממש החלחצתי אותו :] זה כיף להלחיץ אנשים. אנחנו עמדנו בשורה הראשונה ומרוב שצעקתי ושרתי את כל השירים [אני יודעת גם את החלקים של הראפ כן כן] לא היה לי קול לאיזה חצי שעה ובכל זאת צעקתי ואז כשהוא דיבר אז צעקתי אז הוא עשה לי שלום וקרץ לי :] איזה כפרה... חח הוא עוד זכר אותי ממקודם. אח"כ בשיר האחרון [ילדה סוכר כמובן] פתאום עלה איזה מישהו לבמה עשה סימן של להפסיק [ומוקי היה באמצע השיר!] פתאום נכבו על האורות אבל הקהל המשיך לשיר ואח"כ מוקי בא התנצל והלך ואנחנו רדפנו אחריו ודברנו עם מלא בנות חמודות שקינאו בחברה שלי כי הוא חתם לה ונתנו לנו ח"ח שבאנו מיבנה =] טוב חפרתי! XD בקיצר היה שווה במיוחד!

McGirl For Life

New member
מיקי תחברי למסן!!!

אבל עד שלוש.... שאני אשלח לך תתמונות
היום שלי רק התחיל..... ובעוד 4 וחצי שעותאני נוסעת לכוכב נולד ננה בננה!!!!!!!!!! וואי כמה דברים צריך לעשות..
להתקלח, להחליק את כל השיער, לשים לק, להחליט מה ללבוש, להתארגן, לקחת אוכל [
], לסדר את החדר ועוד מלא מלא דברים.....
איך אני אספיק
בקשר לשאלה.... יס סטארס 1
אבל למה לא כתבת גם יס סטארס ריאל??????? יעני ערוץ 16.... הוא הכי טוב

O0NoNi0O

New member
תגיעי לשם ממש מוקדם

כדי ששתפסי מקום טוב חח כשאני הייתחי בתכונית שהגאוטות עפו אז היינו במקום סבבה בצד ליד המדרגות..רואים ממש ממש טוב. ואל תקחי אוכל את לא תספיקי לאכול שם..קחי חטיף או משו לאחרי או לפני..כי אסור לאכול שם וכול הזמן מסתכלים [יש פול שומרים]. ותלבשי קצר!! חם ועמוס שם.

אור188

New member
../images/Emo62.gifגם את היית בתוכנית הזאת ? ../images/Emo2.gif

גם אני הייתי בתוכנית שהן עפו ! יש מצב שראינו אחת את השניה ...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאיכ איך אני שונאת את האולפן הזה=\

שעתיים צריך לעמוד כמו ילדים מסכנים ולהיסכתל על המשפחות יושבות בכיף שלהם על החצי ספסל המסכן הזה..

../images/Emo95.gifזה לא כזה נורא,

אפשר לשרוד את זה
בשמחה הייתי הולכת עוד הפעם לראות את ליבי עושה לב....
חחח

אור188

New member
../images/Emo62.gif כל כך נכון..

הייתי פעמיים, היה נחמד והכל אבל רציני מה הקטע שעומדים מלא מלא זמן כמו מסכנים...

O0NoNi0O

New member
להלה.

לא היה היום יומעבודה בצופים. וזה טו-אוווב. כי אין לי כוח. ואחותי נשארה שבת[פעם ראשונה] . דיכאווווון. אז קמתי בתשע לפנות בוקר [סעמק בימים שאני צריכה להיות בצופים אני לא קמה בשעות כאלה
] ונסענו לבסיס שלה. עם 2 חברות שלה בת דודה אמא ואבא. היה מרתק. סתם נכנסתי לראות את החדר שלה. איכ היה שם מסריח חחחחחחחח וזהו יומחמישי יש לי יומולדתD: להלה. וואי חפרתי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למישהי יש עבודה בשבילי?../images/Emo3.gif

יואו הנואשות!!
אמממ רק לפני שעה וחצי קמתי אז כמובן שלא הספקתי לעשות עם חיי היום שוב דבר מעניין ואני גם לא חושבת שזה יקרה. אנחנו לא הולכים בסוף לווליום כינרת ואני מבואסת רצח מהעניין, אבל אולי נלך לעיר הנוער בחיפה. מישהי הולכת? ועוד מעט אני הולכת לקופ"ח לעשות חיסון לאלרגיה
שעמום של הלייף

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת עושה חיסונים נגד האלרגיה?

תגידי לי אם זה עובד חחחחח אני מהזה מפחדת אבל אני רוצה כבר להספיק את האלרגיה הזו שלי! זה תופס אותי כל הזמן לא מוכנה חחח במסיבות וזה, זה מביך!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח אני לוקחת את זה בערך שנה וחצי

ואני לוקחת במקביל לפני החיסון או כשיש לי התקפות כדורים בשם 'טלפסט' (Telefast) ויש לי עכשיו פחות התקפות ממה שהיה לי בעבר אבל אני חייבת להמשיך עם זה. התהליך קצת נתקע עכשיו כי היו לי תגובות די חזקות לחיסונים כמו התנפחויות מקומיות ואדמומיות אז לא ממש התקדמתי ואני כאילו כל הזמן חוזרת צעד אחד אחורה. הבנתי שאמורים לקחת את זה כמו משהו בערך 4 שנים. כי אחרי הכל את כאילו משנה משהו במערכת החיסונית שלך - את מרגילה את הגוף שלך לאלרגן ואז כשהוא נמצא במגע איתו זה כבר לא משפיע עליו. אני אלרגית לאבק (כרדית הבית) וחתולים וקצת לחומר שעץ הזית מפריש (חחח ווירדנס><") ואני לוקחת את החיסון רק לאבק כי תכלס אני לא מתכוונת לגדל עץ זית או חתולים חחח ואבק יש בכל מקום. תדברי על זה עם הרופא שמטפל בך בנושא ותשאלי לדעתו. יש אנשים שזה לא יכול להתאים להם מסיבות מסוימות. וגם אם יש לך בעיה עם זריקות זה בעייתי כי זה שבועי ויהיה לך קשה לעבור את זה כל הזמן. בקיצור, חפרתי. אני אשאיר לך חומר למחשבה
ואם תרצי לדבר על זה עוד אני במסן

Yu vi

New member
וואי חח../images/Emo85.gif

ישלי אלרגיה בדיוק למה שלך יש. אבק, חתולים וקצת לזיתים חחחחח אבל אף פעם לא שמעתי על חיסון לזה 0=

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש לי לחתולים,כלבים ואבק חח

אבל כלבים זה כבר פחות, טוב לפחות עם הכלבה שלי חח

למעלה