../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגמאני על כדורים, נגד האפצ'ים חח
חחח ויש חיסונים שאת עושה כל בשבוע או כל כמה שבועות ואז כל חודש וכל פעם הזמן שאת עושה גודל ותוך כדי איכשהו נעלמת לך האלרגיה כבר דיברתי עם מישהי שעשתה וזה לא עזר לה, אולי אצל כל אחד זה שונה.. אבל אני מפחדת חחח אמא שלי אמרה לי שכדי לי לעשות את זה ולהפטר מזה כבר..
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיכל הסבירה את זה כמעט מושלם../images/Emo3.gif
את פשוט מרגילה את הגוף שלך לאלרגן ואז כשהוא נמצא במגע איתו הוא כבר לא מגיב באופן קיצוני (התעטשויות, דמעות, התנפחות או כל דבר אחר שנגרם לך כתוצאה מההתקף). החיסונים נמשכים במשך תקופה ארוכה שזה כמה שנים טובות ויש אנשים שזה משפיע עליהם ויש כאלה שלא. אני לוקחת חיסונים במשך שנה וחצי בערך נראלי (ואני גם על כדורים כי עדיין יש התקפות לפעמים) ויש לי פחות התקפות מבעבר. וזה אחרי שכבר עברתי ניתוח אפוליפים באף, עברתי אסטמה כשהייתי ילדה וזה די הפריע לי אז זה כאילו הפתרון האחרון שנשאר לי והחלטתי ללכת על זה כשאין לי ממש מה להפסיד. דברי על זה עם הרופא שלך ואם אין לך בעיה עם זריקות אז זה לא יהיה בעייתי כ"כ. מקווה שעזרתי
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה היום ומחר ורצינו ליומיים
והתקשרנו למכירות בדיזינגוף סנטר ואמרו שנשאר אבל בסוף אנחנו הולכים ליום אחד, מחר, כי רק הנסיעות עולות יותר מהכרטיס עצמו. וחוצמזה שרציתי רק את אביב
וקונים את זה בקופות שם אם רוצים ליום אחד, ואמרו שנשאר. את לא הולכת? ואנחנו לא הולכים לווליום כינרת בגלל שכולם מרוששים ולא רוצים, ולא בגלל שנגמרו הכרטיסים. אני לפעמים מזה שונאת את החברים שלי><"
../images/Emo207.gif לא יודעת אם מותר לנצלש פה או לא אז
אם אסור אני מבקשת סליחה אמממ אם מישהי יכולה להעלות לי את השיר פתיחה הארוך [2.49 או משהו כזה] של icarly פשוט יש איזה אתר שמישהי נתנה פה http://www.mediaconverter.org/ וניסתי להעלות מיוטיוב את הקטע וזה פשוט לא עובד :S אולי יש איזושהי הגבלה? אם אסור לנצלש אני מצטערת מראש. תודה ,שיר
אני משתמשת ברילפלייר ואז משנה את סוג הקובץ דרך המדיה קונברט. אמ, הקישור הזה טוב רק ליום אחד אז אם לא תספיקי להוריד היום תגידי לי ואני אעלה בסנדספייס. http://media-convert.com/he/?xid=7-ibfigdfj
באיזה 10 קיבלתי טלפון מהמפקדת שלי שאני כנראה צריכה לחזור לבסיס, ואז היא אמרה שכן. ולמזלי בסוף לא. יום שישי הייתה מסיבת בריכה, היה נחמד. פעמיים הטביעו אותי בבריכה של 1.20 נחמד, לא
כשהפעם הראשונה פשוט הרימו אותי אחרי שהייתי בתוך המים וזרקו אותי בחזרה. ואז ב2 יצאנו כי כבר קפאנו אז כמה אנשים החליטו להתחמם בעזרת וודקה.