יום רביעי- מתחפשים!!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוי רציתי להתחפש לזה!!!

אבל לא הייתי מוכנה נפשית לשאלות 'למה התחפשת?' XDD...

white in Angel

New member
XDDDDDDD

למה פעם אחת צועקים את זה לכול העולם והוא מפנים... היה לי ממש קורע עם כול השאלות אפילו הילדים הקטנים שבבצפר שלי [אנחנו כיתה א-ט] שאלו אותי למה התחפשתי ואחות של חברה שלי התחפשה לאליזבת מלכת אנגליה........................... זה היה מגניב......

גילולית

New member
../images/Emo205.gifפורים../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אזזזזזז קמתי בעשרים לשמונה ש2 חברות שלי באו אליי והתארגנו לתחפושת(שמתי תמונה 1 בשרשור פורים) ואז הלכנו לבית ספר, לא קיבלתי משלוח מנות מהענק שלי
ואז בהתחלה היה חרא וישבנו והסתכלנו על השמיניסטים והשביעיסטים והשישיסטים בנים\בנות כל אחד עם התחפושת השכבתית שלו(ככה זה..)רצים לרחבה ומוזיקה וזה וקצף ובגלל שיש תחרותיות כזו בין השכבות חלק גדול מזה נובע בגלל שרוב הבצפר בצופים וזה.. א הם התחילו עם מורלי נגד אבל נגמר בסדר..מידי פעם נפצים..היו איזה 3
ואז היה תתחרות תחפושות וכל השטויות והיה מוזיקה אז אנחנו היינו במין קטע רחב במזדרון(המזדרונות אצלינו פתוחי וצופים אל הרחבה שבאמצע) והיינו שם ורקדנו וכל מי שעובר שם כזה הא? מה עובר עליהן והיה ממש מצחיק ואז חזרנו הבייתה והיה יום עבודה עם שיחה עם המרכז הבוגר והוא די דיכא אותי אבל זאת תופה בשכבה ויעבור ו..זהו.. זאת תמונה עם אחת מהבנות שהתחפשתי איתן
(אני בסגול, התמונה עם השלישית ברשור פורים)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהכיתה../images/Emo9.gif

ם השבו"זים האלו שלו התחפשו..ןמלא שלא באו
(אנחנו 42) אני והצב השני בצד והצב השלישי באמצע ליד הליצניות.. וגם יש שם את מנהלת החט"ב(כי אנחנו גם תיכון) ורכזת השכבה באמצע.

sweet shir

New member
אומג! מות תמות חברה שלך!!! ../images/Emo7.gif

יש לה צמיד בריאן קיני!!!!!!!!!!!!!!!1 ~דמות מתוכנית טלויזיה~ ואני יודעת שיש אותו בכל חור באילת אבל אני אפעם לא מוצאת ואפעם לא קונים לי למרות שאני מבקשת!!! אני חושקת בצמיד הזה כבר שנה שלמה.
שמישהו פאקינג יקנה לי את זה כבר XDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלכל העולם יש כזה XDDD היה לי אבל

הוא קרוע
אממ*חושבתאיפהעודאפשרלהשיג* אולי באוזן,\עין\כל איבר גוף אחר שזה לא יהיה השלישית בשנקין
הממ..

sweet shir

New member
אני מחפשת ואפעם לא מוצאת. ~עצבות~

אגב ממש אהבתי ת'תחפושת. לא זוכרת אם כתבתי בשרשור תחפושות או לאXDDD

Yu vi

New member
היה לי כזה פעם!!!1111../images/Emo85.gif

פאקינג הל. קניתי מאילת לפני שנתיים והוא נהרס לי!!!11 ~בריאן
ראיתי היום 4 פרקים והוא מושלם
~

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifXD גם לי היה אותו...

מאיזה דוכן בקניון
אבל הוא נקרע...

talosh1234

New member
עשיתי פסים סגולים בשיערר !!

הלכתי עם ידיד שלי לעשותת
וואי יצאא פצצה XDD הוא צבע את כל השיער בסגול כמו נינט ואני פס בפוני ופס מלמטה =]] ו ו ו ו אוח אני אוהבת אות חבר שלי
חחח זהוו נראלי .. אין לי כוח לפרט מה עבר עליי היום .. יום מסובך תראו תמונה
תגידו איך יצאא XD ב-כ-נ-ו-ת

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו וואו יצא ממש יפה!!(ב-כ-נ-ו-ת)

תתחדשי
נינט
הוא מתחפש לנינט

talosh1234

New member
לא חח

רצינו כחול ייצא סגול לי ולא ייצא משו מכוער לאללה .. מרקר כזה אז הוא עשה סגול כמוני

just orr

New member
יצא לך ממש טוב :)

גם אני עשיתי פסים סגולים XD אבל זה לא בולט ובקושי רואים ): [ולא, השיער שלי לא כהה
] את יפה ^^ ומזל טוב על החבר D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח כפרעליו. 3>

איזה עצוב שהעיפו אותו. :( אפילו אמא שלי הייתה עצובה! XD

למעלה