חח גמלי תמיד ההתחלה מזכירה את אוביוסלי
M McFlyRoni New member 26/5/08 #20 ../images/Emo109.gif כי זאת אותה התחלה ../images/Emo6.gif מק עצלנים../images/Emo69.gif
L Little McMickey New member 26/5/08 #22 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה בערך אותה התחלה.. ממש השוויתי וזה ממש דומה אבל לא הכי הכי ואזמה אם זו אותה התחלה.. זה כמו המשך לאוביוסלי....
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה בערך אותה התחלה.. ממש השוויתי וזה ממש דומה אבל לא הכי הכי ואזמה אם זו אותה התחלה.. זה כמו המשך לאוביוסלי....
M McFlyRoni New member 27/5/08 #26 ../images/Emo109.gif זה אותה התחלה רק באחד מהשירים זה יותר גבוה... וזה דפוק לעשות אותה התחלה לשני שירים לדעתי XD
../images/Emo109.gif זה אותה התחלה רק באחד מהשירים זה יותר גבוה... וזה דפוק לעשות אותה התחלה לשני שירים לדעתי XD
Y Yu vi New member 27/5/08 #27 ../images/Emo45.gifזאת רק בערך אותה התחלה../images/Emo85.gif אני יודעת אתזה בגלל שאני יודעת איך זה על גיטרה... בלונלי יש עוד אקורד אחד שאין באוביאסלי וזה מה שעושה את ההבדל אבל תכלס זה ממששששש דומה
../images/Emo45.gifזאת רק בערך אותה התחלה../images/Emo85.gif אני יודעת אתזה בגלל שאני יודעת איך זה על גיטרה... בלונלי יש עוד אקורד אחד שאין באוביאסלי וזה מה שעושה את ההבדל אבל תכלס זה ממששששש דומה