The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifThe Fashion Police../images/Emo196.gif

הווווווווו לפני שכולן הולכות למפגש היקר שלכן
ואני לא באה בגלל בסוף סורי גייז
כמה שרציתי.. אז הנה הפינה שכולןןןןן אוהבותת[ נו חלק!] אז תתחילו! זו אחת מהתמונות שאני הכי אוהבת.. וזו השפיטה שלי.. : מ ו ש ל מ י ם
דני נראה מדהים!1 שוב מכנס צבאיייייי
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

Charley XD

New member
נהנה

גם אני לא באה ... -דני- ציון סופי: 10 .. מה לעשות הוא נראה פה באמת טוב -דאגי- חולצה: 9 מכנס: לא אהבתי כל כך 6 נעליים: זאת הפעם הראשונה שהם לא מושלמות ! אני לא מאמינה ... 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: קייל מי נאי אוהבת את המשקפיים 9 שיער: 10 הערות: אני אוהבת שהוא בחום ככה ציון סופי: 8 -הארי- חולצה: 10 כי הוא שקס מכנס: 6 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 7 הערות: מה זה הדרביים האלו ??! הן הורסות את הכל ><" ציון סופי: 8 -טום- חולצה: זאת לא חולצה של הארי במקרה ? היא נראת עליו זוועה ><" 6 מכנס: 6 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 7 הערות: טומסי אתה נראה פה נורא ><" ציון סופי: 7 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: טומסי התסרוקת הגרועה: טומסי הערות: הגרבים הרסו הכל ! ><"

dairy milk

New member
אני לא בפורום, ../images/Emo220.gif

אבל אני אוהבת אופנה ואוהבת את מק'פליי אז.
-דני- חולצה: רגילה, לבנה. מה כבר אפשר להגיד חוץ מזה שהיא באה עליו יפה? מכנס: נחמדות, שוב, לא הכי מיוחדות בארץ.. נעליים: רגילות! למרות שהן יפות, אבל זה סתם כי יש לי פטיש לנעליים.
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים יפות עליו
, אבל השרשרת סתם מכוערת. שיער: השיער שלו מדהים כמו תמיד. יש לו את השיער הכי יפה בעולם, והוא בא עליו בדיוק כמו שצריך. הערות: באמת לא מיוחד, אבל זה לא שזה נראה גרוע. סופי: 8
-דאגי- חולצה: החולצה שלו ממש יפה
מכנס: פשוטות, אבל השילוב עם החולצה ממש יפה. אני יותר אוהבת שהחולצה מקושקשת מאשר המכנסיים, כמו אצל דני והארי. נעליים: מ-מ-ש יפות. הלוואי שיכולתי לשאול אותו מאיפה הוא קנה אותן. הן אדידס, לא? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אהבתי את המשקפיים, ובכלל, את ההארי-פוטר שיק. כל השאר כלכך קשוחים ואפלים עם המשקפי שמש שלהם, והוא כולו חמוד כזה עם משקפיים. שיער: חמוד כזה, שימו לב איך הוא מסתלסל בפוני
הערות: התלבש עשר! כמו שתראו בסעיף הבא
ציון סופי: 10!
-הארי- חולצה: מצטערת להגיד אבל היא די מכוערת
מכנס: נחמד, לא משהו. חוצמזה, מה זו ההעתקה הזו מדני?! נעליים: הנעליים יפות, אבל חבל שהוא הרס עם הגרביים הרוסיות המשוכות למעלה(?!), מה הוא לעזאזל חשב לעצמו? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפי שמש די יפות.. שיער: האמת שבזמן האחרון אני לא ממש אוהבת את השיער שלו ובתמונה הזו בפרט. אני היחידה שחושבת שהוא נראה ממש ערס ככה עם השיער המחומצן והזיפים?
הערות: שוב, מה הקטע עם הגרביים? ציון סופי: אני מצטערת לתת ציון כזה לחבר המועדף עליי בלהקה, אבל 6
-טום- חולצה:
מכנס:
שילוב:
ועוד פעם לא
נעליים: לא יחודי במיוחד, כאילו, וואי, אולסטר.|: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים ממש מכוערות, והחגורה לא מתאימה לבגדים. לא שהבגדים מתאימים, כן? אבל שיהיה. שיער: לא יודעת, הרבה יותר אהבתי אותו עם שיער חום. כמו שהבהרתי אצל הארי, מחומצן זה ערסי ולא נעים. הערות: מה הקטע עם כל הבוקסר בחוץ?
ולא לימדו אותו בגן שלא לובשים מקושקש עם מקושקש?.. ציון סופי: ארבע
מתלבש השבוע: דאגי DDD:
תסרוקת השבוע: דני
המתלבש הגרוע: טום, כל כך
התסרוקת הגרועה: הארי
עצוב שהוא נראה כמו ערס. הערות: גם לטום וגם להארי היו ימים יותר טובים..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif XDD אני לא זוכרת מה שמתי ומה לא

אמ אמ לא משנה היא מושלמת XD

sweet shir

New member
מבחינת הבגדים שהם לובשים?! ../images/Emo6.gif

כי לדעתי הכי לאXDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif כלכך לא XD

הם נראים זוועה פה
כולם במראה וואנבי דאגי/בלינק XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני נורא מקווה שאתן ציניות כי זו

אחת התמונות שאני ממש אוהבת... דני נראה מושלם והארי עוד יותר ואני ממש אהבתי ת'בגדים אני כל כך שמחה שיש לי את זה בפוסטר
זה מושלםם XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אז יש לך טעם מאוד מאוד

מיוחד XD כי לדעתי זאת אחת התמונות המזוויעות שלהם ><"

למעלה