The Fashion Police

sweet shir

New member
מבחינת הפוזה הם אחלה.. מבחינת הבגדים....

אם את אוהבת את זה אז את עיוורת צבעים. XDDDDDD סתם חחח כל אחד וטעמו שלו DD:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo45.gifלגמרייי! דני כזה גרררר../images/Emo99.gif

אוווווח משקפי טייסים ומכנס שלושתרבע צבאי
מה עוד אפשר לבקש? 3333333>>>>>

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifתמונה אחרת../images/Emo124.gif

לפי בקשת הרוב XDDD זאת לא הייתה, כמדומני

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifשופטת...

-דני- חולצה: יחד עם הג'קט? 10 מכנס: 9 (אם הוא היה טיפה יותר סקיני אז הוא היה 10) נעליים: 7 מכוערות אבל לא שמים לב אליהן... אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10! שיער: לא רואים בגלל הכובע אבל יחד עם הכובע 8 הערות: נראה ממש טוב לעומת הופעות אחרות שלו! ציון סופי: 9 וחצי
-דאגי- חולצה: יחד עם הג'קט? 9 מכנס: יותר מדי רחב לטעמי... לא אהבתי את הסוף שלו אז 7 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 8 הערות: - ציון סופי: 9
-הארי- חולצה: מזעזעת 6 מכנס: 8 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 0 חח סתם אממ 6 הערות: כמה טוב שגידלת שוב שיער... ציון סופי: 7 וחצי
-טום- חולצה: הג'קט? 7 מכנס: נממ 7 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 סורי טום אבל הכובע לא משהו עליך. שיער: שוב 6. הערות: - ציון סופי: 7
מתלבש השבוע: למרבה ההפתעה דני!
תסרוקת השבוע: הממ דני! או דאגי...
המתלבש הגרוע: נממ הארי רק בגלל החולצה שלא אהבתי.
התסרוקת הגרועה: הארי הארי...
הערות: אחלה תמונה! דני המשך כך!

ligalosha

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif../images/Emo85.gif

-דני- חולצה: + ג'קט 9.5 מכנס: מהמם פלוס 10 נעליים: תואמות 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה והכובע (כמובן) ,אהבתי את הצמידים 10 שיער:עם הכובע (וגם בלי) 10 הערות:מהמם פלוס ציון סופי: 9.8 -דאגי- חולצה:חמודה אבל הסווטצ'ר שהוא זרק לא משו.. 8 מכנס: חמוד... 9 נעליים: יפות 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה תואמת אבל מה הקשר לעגיל תכלת ? 8 שיער:8.5 הערות: תחליף סווטצ'ר
ציון סופי: 8.5 -הארי- חולצה: איו הארי מזה ? 6 מכנס:ממ בסדר 8.5 נעליים: העתקות מתום ? 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: בסדר אז התאמת את הצעיף אבל מה עם כל השאר ? 8 שיער: 6 הערות: חייל ,שפר הופעתך =[ ציון סופי: חבל לי אבל ,7 -טום- חולצה: לא אהבתי את המעיל ,6 מכנס:8 נעליים: לא קשורות ,7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: תשאיר את הכובע לדני ,7.5 שיער: כנ"ל 7 הערות: המעיל ,דאמט ציון סופי: 7.5 מתלבש השבוע: דני ביי פאר תסרוקת השבוע:דני המתלבש הגרוע: הארי =[ וגם טום התסרוקת הגרועה: הארי הערות: ממ סורי הארי

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

-דני- חולצה: 9 מכנס: 9 נעליים:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 9 הערות: הוא ניראה טוב
ציון סופי: 8.5 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 8 נעליים:10 ! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 9 וחצי הערות:
ציון סופי: 9 וחצי -הארי- חולצה: 9 וחצי מכנס: 10 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 וחצי שיער: אני פחות אוהבת שיש לו קרחת .. 8 הערות: לא משנה מה הוא לובש הוא ניראה מהמם
ציון סופי: 9 -טום- חולצה: לא אהבתי את המעיל הזה כ"כ אז 7 מכנס: 7 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 8 הערות: הוא לא ממש לבוש יפה ..
ציון סופי: 7.5 מתלבש השבוע: הארי
תסרוקת השבוע: דאג המתלבש הגרוע: טום :[ התסרוקת הגרועה: טום הערות: טום תעיף את הכובע הזה כבר

dairy milk

New member
אין לי כוח לדרג אבל.. ../images/Emo220.gif

כמה הערות כלליות: דני:
, התלבש מדהים בתמונה הזו, ממש יפה לו ג'ינס. החגורה קצת מכוערת והכובע לא לטעמי, אבל שיהיה, זה נראה עליו יפה. והשיער שלו בכלל נראה שקס כשהוא יוצא ככה מהכובע. בקיצור, גרר
הארי: לא יפה לו גלח.
הסווטצ'רט נחמד, ספורטיבי כזה, אבל קצת יותר לבנות מאשר לבנים. הצעיף טיפה לא קשור, הג'ינס כהה ויפה. מה זה הפרצוף הזה עם הגבות שהוא עושה שם? טום: טוב, הכובע לא כל כך יפה עליו, ומה הקטע עם המעיל הארוך? מה, כאילו, להיות בריטי בכוח?
דאגי: מדהים!
גם פה וגם בתמונה הקודמת, דאגי התלבש כל כך יפה. השיער שלו סקסי כשהוא ככה פזור והעגיל ממש יפה לו. אהבתי את הסווטשירט, הטי, הג'ינס והחגורה. אהבתי הכל
בקשר לנעליים: הנעליים של כולם יפות כרגיל, אני והפטיש שלי לנעליים.

sweet shir

New member
אני DD:

-דני- חולצה: ג'קט מדהים, ממש אהבתי:) 9. מכנס: ממש ממש אחלה, 9. נעליים: סבבה.. 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הכובע, הצמידים אחלה ממש, החגורה פחות. 9 שיער: ממש חמוד:) 9. הערות: לבוש ממש יפה! ציון סופי: 9 עגול!
-דאגי- חולצה: נחמד. טיפה לא קשור אבל.. 8. מכנס: מהמם! 10.
נעליים: חמודות. 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אחלוש. 9. שיער: חמודי<: 8.5 הערות: חתיך
ציון סופי: 8.9 XD -הארי- חולצה: חביב.. לא יושבת עליו הכי יפה. 8. מכנס: אחלה 9. נעליים: כמו של טום? אה לא טיפה שונהXD חחח נגיד ש-8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הצעיף ממש יפה! 10! שיער: 9 רק כי זה קרחתXD הערות: סקסי333> ציון סופי: 8.8 חחחחחחחחחחחחחחח מה נסגר? יורד 0.1 כל פעם XD -טום- חולצה: מה זה הדבר הזה?! O___O זה נראה כמו בגד של הוביט!!!! 2. ואני עוד נדיבה O: מכנס: בסדר, יותר יפה לו צמוד. 7.5. נעליים: די מכוערות חח 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובע?! איכס!!!!!!! מלפפון חמוץ = מוות. 2.. ושובפעם, נדיבות. שיער: אין שיער. רק כובע. ועל זה נתתי 2. טוב שוב 2 D: הערות: בוא נגיד את זה ככה, 8.7 זה לא יהיה XDDDD אם זה לא יהיה בכלל נכשל! ציון סופי: 4.1 XDDD מתלבש השבוע: דני. תסרוקת השבוע: דני או הארי. המתלבש הגרוע: טום! XDDD התסרוקת הגרועה: טום :/ הערות: יש לי בחילה. לא קשור.. XD

ענבז

New member
../images/Emo108.gifאווו תמונה סקסית../images/Emo70.gif

חולה על התקופת שיער הזאת של דאגייייי 333>> -דני- חולצה: החולצה מתחת פשוטה אבל הז'קט מהמם ויושב עליו מצויין - 9 מכנס: כהה מדי, לא הולכים כהה עם כהה XD ניתן לו 6 וחצי נעליים: בסדר, לא משהו אבל הצבע מצויין לאאוטפיט 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורה לא קשורה 3, שיער: כובע מצויין 10 הערות: סקסי. יותר מדי. ציון סופי : 9 וחצי -דאגי- חולצה: החולצה מתחת יפה והסווטשירט מהמם אבל למה ביחד דאגי?למה?! 7 מכנס: ג'ינס בגוון מאוד יפה עם שפשופים מזעזעים. 5 נעליים:מדהימות 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה ועגילים מצויינים! 10 שיער: מ-ה-מ-ם 10 הערות: השיער גרררר השיער ציון סופי:8-9 -הארי- חולצה: אויש וויייש 2 מכנס: סתמי למדי 5 נעליים: חמודות 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צעיף חמוד ביותר 8 שיער: >< 0! הערות: אתה כל כך יפה ומתלבש מושלם בד"כ, מה קרה לך הפעם!? ציון סופי: 6 , מצטערת -טום- חולצה: מה זה המעיל הזה גוד דאמט????! 1 מכנס: הג'ינס הכי יפה 10 נעליים: חיקוי של הארי?~ בצבע פחות יפה..5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: כובע בסדר 6 הערות: המעיל?! ציון סופי:6 וחצי מתלבש השבוע:דני ללא ספק תסרוקת השבוע:דאגיייייי המתלבש הגרוע: הארי וטום התסרוקת הגרועה: הארי הערות: דני בסטיילנג מצויןן :) תקבור עמוק את החולצות המשובצות שלך , למרות שגם הן חמודות עליך XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifD:

דני
חולצה: 9. מכנס: 10. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8. שיער: 8. הערות: חמוד
ציון סופי: 8.8
דאגי
חולצה: 9 - הסווצ'רט ממש הורס XD מכנס: 10
נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10. שיער: 10. הערות: גאד! סקס
|ריר| ציון סופי: 9.8
הארי
חולצה: 8.5 מכנס: 10. נעליים: 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7.5 שיער: 5
הערות: המכנס ממש ממש יפה XD ציון סופי: 8.2
טום
חולצה: 2 X________X; מכנס: 7. נעליים: 9.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 1! שיער: לא רואים...ניתן 6 XD הערות: איכססססססססס הכובע ><" והמעיל הזה XDDDDDDD ציון סופי: 5.1 מתלבש השבוע: דאגי D: תסרוקת השבוע: דאגי D: המתלבש הגרוע: טום XD התסרוקת הגרועה: הארי וטום >< הערות: ס'חמוד דאגי

adiozery101

New member
עונה XDD

-דני- חולצה: מעיל
מכנס:
נעליים: בסדרר : \ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: XDDD שיער: בפעם הכובע סבבה הערות: הו נירא כמו חולה XDD ציון סופי: 8 -דאגי- חולצה: אמממ בסדרר מכנס:
גינסס נעליים: יפותת אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: XDD שיער: סבבה הערות: הוא חתיךך תמיד ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: נחמדהה מכנס: ג'ינסס אממ זה סבבה נעליים: יפותת אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: דווקא הצעיףף יפה לו עכשיוו ! כאילו מתאיםם שיער: קרחתת !! אממ זה בסדר הערות: XDD ציון סופי: 9 -טום- חולצה:
מכנס: ג'ינס מה כבר יכול לא להיות טובב :) נעליים: מגניבותת !! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובעע
שיער: השיער שלוו תמיד יפה
אבל בלי כובע הערות: XDD ציון סופי: 8.5 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: טומי התסרוקת הגרועה: דני וטומיי >> למה כובעע למה !? הערות: לא משנהה איךךך !! הםם חתיכיםם ^^

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif עונהנהה

-דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: למרות שבקושי רואים 10 הערות: התאכזבתי מהנעליים ~דרמטית~ ציון סופי: 9.6
-דאגי- חולצה: 8.5 מכנס: 10 נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 6 הערות: ציון סופי: 8.9
-הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:8 הערות: השיער שבקושי היה יותר מידי צועק לייי ציון סופי:9.6
-טום- חולצה: 8 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10[?!] שיער: לא רואים אז.. 7 הערות: פעם הבאה מעיל יותר יפההה ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: הארי ודני תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: טום ודאגי התסרוקת הגרועה: דאגי
הערות:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כדי להעביר את הזמן.. ^^

-דני-
חולצה: 8, נחמד פלוס. מכנס: 6, חרוש. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכו']: 7, כי אחרי הכל אהבתי את הכובע. שיער: 8.5, נראה סביר. הערות: --- ציון סופי: 7.7 ~מחשבון~
-דאגי-
חולצה: 9.5
מכנס: רק על דאג ג'ינס כזה מכוער יכול להיראות טוב - 8. נעליים: 7.5. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכו']: ההרחבות עושות את העבודה - 7.5. שיער: 10
הערות: אחת מתקופותיו הטובות של מר דאגלס ציון סופי: 8.5.
-הארי-
חולצה: 9. מכנס: 9.5. נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכו']: הצעיף דפנטלי הוסיף 9.5. שיער: נההה הרס את הלוק, אני פחות אוהבת את תקופת הגלח - 7. הערות: מושלם!@$&
ציון סופי: 9.
-טום-
חולצה: כי אני לא רואה ת'חולצה אז נתיחס למעיל - 7, קצת נשי >< מכנס: 8.5. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכו']: איכסה על הכובע - 6. שיער: לא שאני רואה אבל בתקופה אהבתי את שיערו זה היה בתהליך ההארכה - 8.5. הערות: הוא היה יכול יותר טוב. ציון סופי: 7.8.
מתלבש השבוע:
הארי.
תסרוקת השבוע: דאג.
המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: הארי. הערות: הם משתפרים ומתבגרים עם הזמן ואני מרוצה

Zashley 4 Ever

New member
../images/Emo196.gif

-דני- חולצה: 8 מכנס: 7 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: ממה שרואים 9 XD הערות: זה לא משו ><" ציון סופי: 8 וחצי בערך XD
-דאגי- חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער: 9.5 הערות: מושלם 3> ציון סופי: 9 :)
-הארי- חולצה: 7 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:
שיער: ממה שיש 9 XDDD הערות: לא משו
ציון סופי: 7
-טום- חולצה: לא כ"כ רואים .. מכנס: 8 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער:
הערות: נחמד ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דאגי
תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: הארי התסרוקת הגרועה: הארי [ ?! ] הערות: אין לי מה להגיד

למעלה