שרשור לילה
פוסט הדחה

בוףברכה

New member
עכשיו..נישאר..להזמין את עינבר..להיתארח בפורום

..ו...להדיחותה...שוב.........(לפני שהיא תכנס לנו כאן לתהליך בפורום...ו...לא תרצה לעזוב..

בוףברכה

New member
ההדחה של ענבר...היא לטובת קרן....מעכשיו..קרן

תצטרך להיתנהל אחרת..תיהיה..יותר..חברותית..

ליאורי13

New member
ואוו נכון, יש בזה משהו

אבל, היהפוך כושו עורו ונמר חברבורותיו, לא נראה לי

easternstar

New member
קרן נכנסת למשבצת של זו שגם גב זורק

וכנראה תודח שלב או שניים לפני הגמר.

easternstar

New member
טל ואביעד אמרו כמה פעמים

איתן ומי שהוא יבחר גב ומי שהוא יבחר מועמדת עצמאית. אנחנו יכולים לבחור באחת האפשרויות.

easternstar

New member
לא. שני זוגות ועוד בת

היתרון לרוץ לבד הוא שכל המיליון הוא של הבת כאשר בזוג היא זוכה רק בחצי מיליון. (הכל לפני מס)

sivan1237

New member
אני חושבת שההפקה תדאג ל"הפי אנד"

וזה אומר שהזוג המאוהב מההתחלה גם לוקח את הקופה. למה? כדי זה סוג של טלנובלה ולא באמת ריאלטי.. וזה כי איתן אורבך שאם לא הבטיחו לו מיליון אני צנצנת.. למה בן אדם שיכול למצוא אהבה בחוץ ייכנס למקום כזה? אם לא בשביל כסף

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifאבל הקהל לא מתחבר אליהם אז מה זה

שווה? האפי הנד עבור הקהל הוא זכייה בבחורה הכי אהודה בחוץ וזאת אורטל דניאל כמעט ולא מורגשת-איתן עוד יותר לא מורגש הם אנמיים ומשעממים אוקי אז יש סיפור אהבה... ו...? הוא יסתיים חודש אחרי שהם ייצאו משם ואם נתנו אופציה לזכייה של רווקה ללא איתן או גב זה מתבקש

sivan1237

New member
לגב ששהה שם מחצית מהזמן

לא יתנו את המיליון.. ודניאל חזק בסמסים כפי שזה נראה.. אף פעם היא לא מועמדת להדחה..הקהל מסמס לה למרות שהם יודעים שאין סיכוי שהיא עפה כי איתן לא ייתן לה וזה סמס מבוזבז למעשה (לפי אגוז היא מקום ראשון)..אז כנראה שכן מתחברים לצנוניות האלה

efrat800010

New member
אורטל יותר חזקה מדניאל בסמס ואלו שמצביעים

לדניאל לא בהכרח גם אוהבים את איתן כמו שיותר מחבבים את בן יותר מליהי.. או כל מיני קשרים אחרים

בוףברכה

New member
.....איך זוג שלא ..מופיע במישדר המרכזי...ואף1

באמת..לא יודע מה הולך בינהם..., לא מצולמים..לא סוחבים..ת'מישחק...לא מעניינים מספיק..יקחו.. ת'פרס??.. איתן...כתבו עליו הרבה..על ..נפילה בליהוק..., אז..לפרס.יצביעו לו??. מה שגם..הוא לא באמת היה פתוח למשחק הזה.... הכי..מצחיק בסוף...אתי תיקח..ת'
..(כל הבר -יהודה..נהריה חיפה..טבריה.....הבבא סאלי.. בזכות הצדיקים...הארי הקדוש..בר כוכבא..מתתיהו מתושלח...כלב-בן יפונה..ו רחל..אימנו.. אבל..מה שכתבת.... נראה לי הכי הגיוני...

למעלה