אתם מוזמנים לצפות הערב

מוחמד5

New member
../images/Emo13.gif

לא היו ציפיות עמית. ולשם כך אין גם אכזבה. עיוור לעולם לא יראה.

asparagos

New member
מחמד, השרשור הזה נמצא בראש הפורום

עוד לא סיימנו להתעסק איתו. התלוננת ש "המקלדות נדמו", אבל מהדפדפן שלי אני רואה את יובל מגיב לך ומספר לך את חויותיו ממקור ראשון. מדוע אתה לא עונה לו? המקלדת שלך בסדר? או שהיא מקולקלת? אולי המחשב שלי לא תקין... אולי אני לא רואה טוב. כנראה שכחת משהו מוחמד, שכחת שמקורות המידע שיש לאזרחי ישראל (לפחות לאלה שתורמים למדינה ועושים שרות צבאי) בקשר למה שקורה בשטחים הם אמינים יותר מכל תחקיר, זה בגלל שאנחנו זה הצבא בעצם... אתה יודע... לכל אחד יש אח או חבר ששרת בשטחים או בלבנון אם הוא לא היה שם בעצמו, מקורות המידע שלנו מאד אמינים ומעודכנים, ויש לנו את היכולת לשים את כתבה כזו או אחרת בפרופורציות הנכונות.

מוחמד5

New member
מי אמר שאין צדיקים !!

עדיין אני לא רואה שום סיבה ושום הצדקה ,תמיכה,הבנה ......למה שקורה וקרה שם . פה ושם יש צדיקים ,עדיין נשאר בני אדם בעלי מצפון במדינה הזאת. והשאר !! מכחיש, כן כן חיים בהכחשה.

asparagos

New member
מי כאן מכחיש? מישהו הכחיש?

אז הבנתי שהצמידו לנער מפגז חום לפרצוף, אוקיי, מעשה התעללות שלא היה צריך להיות ואני מגנה אותו. אתה רואה כאן מישהו מכחיש? מדוע אתה טוען שזו הנורמה בצה"ל? מאיפה אתה יודע?

מוחמד5

New member
כל מי שראה את הכתבה יכול להעיד על כך

תראה את הכתבה ואתה תשפוט בעצמך.

asparagos

New member
לא ראיתי את הכתבה.

אני מניח שאתה אומר שהיו שם אנשים שהכחישו דברים שקרו. בד"כ אנשים מכחישים דברים שלא יוציאו אותם טוב או שיגרמו להטלת עונש עליהם, זה לא משהו ייחודי לצה"ל.

respecta1

New member
כן, חשפו את ישבניהם לילדים

בכל העולם ילדים יוצאים לעבוד בשדה, ולא רק לעבוד בשדה גם לעבוד בשדה עם מצלמות משוכללות, ברור.. מה פתאום שמי שפירסם את הסרטונים האלה פירסם אותו כשברקע יש אותו קול שיש בסרטונים אנרכיסטים, לא עזוב בטוח ילדים. למה לא מתייחסים לזה ברצינות? הכל פה מלא בגועל ובזיהום של השמאל הקיצוני, אי אפשר להבדיל בין מה שמזויף למה שאמיתי, אי אפשר להפריד בין המציאות לבין פליווד.. אל תתפלאו אחרי שאתם צועקים זאב 100 פעמים שפעם שיש אמת מסוימת לא יתייחסו לזה בכובד ראש. מה ציפית שמישהו יבכה? אני לא אבכה שמישהו שזרק אבנים על חיילינו (אמרו שהוא ילד בן 14, בא איש שעיר עם זקן בן 20+) קיבל קצת מכות, מבחינה מוסרית אין פה שמץ של בעיה שנבלה כזה קיבל קצת מכות, הדאגה היחידה שלי יהיה לחיילים שירגעו ושיפסיקו עם השטויות.

asparagos

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

שחס וחלילה השרשור החשוב הזה לא ישכח, שימשיך להיות עדות למקלדות שנדמו.

למעלה