טיול יום מצוין: מירון - כזיב

IlanShacham

New member
אני? פיספסתי? איו דבר כזה ../images/Emo3.gif

כאמור, מגשר אלקוש עד עין זיו רכבנו על הכביש. אם הקטע הזה היה רכיב בתוך הנחל הטיול הזה היה ללא ספק משודרג למעמד אלילי.

timon1

New member
על איזה שיחים/קוצים אתה מדבר???

אני בכלל לא נראה עכשיו ככה>
, ובטח לא ככה>
...
. וגם היה איזה אחד על ג'יאנט צהובות שלא הפסיק להתלונן כל הזמן, בסוף הוא נתן הפכה על איזו מדרגה, חבל שלא ראיתם
. היה טיול בן ז.........ורחת השמש ממש, טכני כמו שלא יצא לי לראות אף פעם, אפילו לא בכרמל ויחד עם זאת עביר ברובו המכריע, מדי פעם היה איזה ענף טועה שהחליט להתנקם בנו [כנראה על כריתת יערות הגשם או משהו...] ע"י צליפה, בומבה לקסדה או סתם ניסיון מריטה כושל מהאופניים כשהוא תופס בתיק המים. בנוסף לכך, לכל ה"גלבות" שהיו לנו ולשמחתי ממש לא היו הרבה, היו תופעות לוואי מוזרות: אילן נשען על אבן ועיקם קלות את האצבעות ולי קרה אפילו משהו מוזר עוד יותר, במפגש הראשון שלי עם הקרקע בתוך הסינגל, אפילו שיפשוף לא קיבלתי, מה שכן, התיישבתי עם ה"סופגניה" הימנית שלי על ענף שבלט מהקרקע [באופן אקסצנטרי לחלוטין לשמחתי
], לעומת זאת, בהפכה שלי, נפלתי בול על תיק המים ואפילו לא פגעתי עם הראש ברצפה ויצאתי ללא פגע בכלל [פיצוי על הענף מהפגש הראשון?...]. וחוצמזה, החבר'ה שם נתנו ביצועים בטכני שחבל"ז, כל הכבוד לכם וסחטיין ענק, במיוחד הדהים אותי פיש בביצועים שלא האמנתי שאפשריים בכלל. וחוצמזה, איפה התמונות איפה???

IlanShacham

New member
תודה, אבל המפות לא עלו טוב

יש שם מפות של אזור בר-גיורא במקום. וגם בכותרת המאמר חסר "ב" אחד. ואם כבר אני פה - בגלריית המפות, תחת "סינגלים בחורשן" יש תצ"א של נחל הירקון (למיטב זיהויי). לילה טוב

יורם חן

New member
אילן, תיקנתי את הגלריה וכותרת המאמר

ככה זה כשאתה חוזר ב 2230 מרכיבת אחה"צ ומתחיל להתעסק עם המחשב .....

talg10

New member
פיון, מה אתנו??

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול?!

aFish

New member
שימו לב!

הטיול בחסות פוקס ונטילטור...יצרני מגינים שמסנוורים את הקוצים ושאר חיות הבר...

uribt

New member
מבקש חוות דעת

על הפוקס ונטילטור. כנראה הרכישה הבאה שלי... איך האוורור? לא מציק שמגן הברך לא מחובר? סליחה אם זה קצת לא קשור לנושא. אם כבר אז כבר...

talctalc

New member
מבחינתי זו היתה רכיבה ראשונה

עם המגן הזה (ועם מגנים בכלל) לא יצא לי לבחון את המגן בהתרסקות\הפכה\צוקארה, אז אני לא יכול לענות לגבי ההגנה על פיקת הברך,(אל תדאג זה רק עניין של זמן) אבל תחושה כללית מצויינת-המגן מאוורר, לא מעיק ולא מפריע בכלל לדיווש .

IlanShacham

New member
גם עבורי זו היתה רכיבה ראשונה עם

המגינים. והם ממש לא הפריעו - גם לא הרגשתי שום "התלדלות". לעומת זאת בנפילה אחת הם ספגו את המכה ואני לא הרגשתי כלום.

רמי לשם

New member
לי יש קצת יותר רכיבות איתם../images/Emo121.gif

הם מגינים אחלה, רק פעם אחת קיבלתי מכה מעל הברך וגם היא היתה מרוככת ע"י המגן. כמובן שאם אתה רוכב פרירייד הייתי ממליץ לך על משהו יותר גדול. מבחינת הנוחות הם הכי נוחים שאפשר בקיץ הישראלי, ואני ממש כבר לא מרגיש שהם עלי (ופה באירופה על אחת כמה וכמה). החסרון היחידי שמצאתי הוא שרואים כל סריטה על הבולם כולל אלו שנגרמו ע"י פעולות הירואיות של כריעה לתיקון שרשרת.

aFish

New member
אילן - פרק א'

נותן בראש לסינגל. הסינגל הזה פשוט מנהרה של עצים נמוכים - חויה בלתי נשכחת.

aFish

New member
מסוממים מאדרנלין

סוף סינגל הפיסגה - ליד בית ספר שדה.

למעלה