שרשור המלצות

המהמ

דיסק- פיטר רוט עברי לידר- האנשים החדשים, לוחק פול זמן לאהוב אותו לא דיסק קל ודומה למשו שאנחנו מכירים שירים מאור כהן-הכי יפה בעולם הזבובים-קרול/carol מועדון התאטרוק, מועדון רוק בחי כיף ראש"לצ פשוט כיף להיות שם(נראהלי כניסנה עם ת.ז. בלבד) וזיהו נראהלי

ManRed

New member
גם אני לא מת על מאור כהן

כשמאור עם הבליינים זה בסדר.. וגם עם המגי'קל אפילו יותר טוב

אינטרמן

New member
הממ יש מלא.

סיגפו-בית הבובות(שיר ענק!) משינה-דני החברים של נטאשה-עוד נגיעה שירי מיימון-אהבה קטנה שירי מיימון-השקט שנשאר(ונראה אותכם אומרים עליה משו רע!) גלעד שגב-ימים גלעד שגב-עכשיו טוב דניאל סולומון-אהבה דניאל סולומון ודנה עדיני-רבות הדרכים בוטן מתוק בקרקס-עוד יום נהדר מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי. יוני בלוך-נעים בחוץ. סינרגיה-לחבק אותך. אבטיפוס-תשאירי לי מקום לחבק אותך. אביב גפן-יומן מסע אביב גפן-השיר שלנו לינקין פארק-forgotten לינקין פארק-my december נירוונה-smells like teen spirit ברי סחרוף-יומהולדת מוניקה סקס-שנים חסומות מוניקה סקס-גשם חזק מוניקה סקס-על הרצפה אוהד חיטמן-תגידי לו עברי לידר-גשם אחרון עברי לידר-זה תמיד אהבה עברי לידר-על קו המים עברי לידר-ניסים עברי לידר-בוא. להמשיך או שזה מספיק?

Hezi The One

New member
טםטםטםטםטם

מופע הארנבות של ד"ר קספר- היוי הרבה,ניתן חלק. אחלום לנצח,תראו אותי,השיר שלי זהו אין יל כח יותר.

Hezi The One

New member
אה@#$^%@#$

איך יכלתי לשכוח? שיר שאני חורש עליו תחת כי הוא כזה יפה@#%^ יום טוב-עברי לידר

ManRed

New member
../images/Emo181.gifבול../images/Emo181.gifבול../images/Emo181.gif

Alien Ant Farm - Smooth Criminal Smash Mouth - All Star Coldplay - Yellow Rolling Stones - Satisfaction Nickleback - This Is How You Remind Me Sam Cooke - What A Wonderful World Soft Cell - Tainted Love איפה הילד- מישהו שומע אותי פאנקייק - קיבלתי ת'פדאל פאנקייק - סימנים כחולים פאנקייק - מכורה לטיפה המרה משינה -אחכה לך בשדות מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי מופע הארנבות של ד"ר קספר - תראו אותי ברי סחרוב - חלליות אינפקציה - אציטון אינפקציה - שוקי מוניקה סקס - על הרצפה מוניקה סקס- מכה אפורה שחר אבן צור - עירומים פיטר רוט - צחוק הגורל למה אף אחד לא כתב שירים של שייגעצ?

../images/Emo177.gifאמממ...../images/Emo176.gif

אפרת גוש - מה שקרה בוא אליי דיאטה מירי מסיקה - באה אליכם שילה פרבר- אני שמה עלייך זין לירז צ'רכי - יהיה בסדר איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק (בן מצטערת :) ) משינה - אהובתי (בן שוב סליחה :) ) מוקי - כל הנוסעים

אז ככה

מופע הארנבות של דוקטור קספר-אחלום לנצח,אהובתי השונה,מתוק יום הדבש (שיר פשוט ענק !!!),תראו אותי,סקס,בשמלה אדומה,יותר מידי... משינה-כל השירים שלהם :) היהודים-כנ"ל Eagles-Hotel California שייגעצ-יש להם שיר לא יפה ? חחחח מוקי-כל הנוסעים,מדברים על שלום,שיר מלחמה,אם לא עכשיו אז מתי,איפה הבנות,שבק מיוזיק,באתי ממך,האדמה בוכה,לא רואה ממטר,מי אמר אני ?,רק תגידי לי,אלוהים וכו'....חחחח הרבה אה ?! Blur-Song 2 ויש עוד פשוט אין לי כח לרשום.....

למעלה