עמרוש מתוקונת,לא יוצא לנו בכלל לדבר
M M ar y K at e New member 17/10/02 #22 גם אני+../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif אני גם משתתפת בתחרות. כדאי לעשות רקע מיוחד אמא שילי מחקה את כל הקוקיז, ובגלל זה לא הצלחתי להכנס לפורום יש הרבה חדש אני רואה
גם אני+../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif אני גם משתתפת בתחרות. כדאי לעשות רקע מיוחד אמא שילי מחקה את כל הקוקיז, ובגלל זה לא הצלחתי להכנס לפורום יש הרבה חדש אני רואה
M M ar y K at e New member 17/10/02 #23 הקולז´ שהכנתי ../images/Emo15.gif יצא גדול מידי לפורום מה לעשות
R RoNi ThE QuEeN New member 17/10/02 #24 גם שלי יצא גדול מידי!!!!!!!!!!!!!!! איזה באסה................. ואם אני יישמור את זה בקובץ gif או jpg אז זה יוריד את האיכות !!!!!!!!!!!!!!
גם שלי יצא גדול מידי!!!!!!!!!!!!!!! איזה באסה................. ואם אני יישמור את זה בקובץ gif או jpg אז זה יוריד את האיכות !!!!!!!!!!!!!!
M M ar y K at e New member 17/10/02 #25 אני שמרתי ב- gip ../images/Emo15.gif ועשיתי איכות קצת גרועה. אבל עדיין זה גדול מידי. אם אני אעשה שהגודל של הקובץ יקטן, האיכות תרד. ננסה עוד פעם אחט ודי
אני שמרתי ב- gip ../images/Emo15.gif ועשיתי איכות קצת גרועה. אבל עדיין זה גדול מידי. אם אני אעשה שהגודל של הקובץ יקטן, האיכות תרד. ננסה עוד פעם אחט ודי
M motib4 New member 17/10/02 #28 בבקשה. ../images/Emo13.gif ולמי שלא הבין. יש קישור בסוף ההודעה שלה, שמובילה לקולז´.
B boli bop New member 17/10/02 #31 טדה טדה טאדם !!!! הקולז´ שלי !!!!!! יש לי שלוש מילים לומר לכם : תגיבו תגיבו תגיבו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה אני רוצה לדעת איך הוא ..... נו... אז למה אתם מחכים ? תגיבו לי בבקשה ! ביי ביי
טדה טדה טאדם !!!! הקולז´ שלי !!!!!! יש לי שלוש מילים לומר לכם : תגיבו תגיבו תגיבו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה אני רוצה לדעת איך הוא ..... נו... אז למה אתם מחכים ? תגיבו לי בבקשה ! ביי ביי
L linoosh New member 17/10/02 #33 רומי איזה יופי לא ציפיתי לדבר כזה.. זה מ-א-מ-ם (ציטוט של סנדרה מ"המפך") כל הכבוד! ראוי לשבח! (וכל הבלה בלה האלו...)
רומי איזה יופי לא ציפיתי לדבר כזה.. זה מ-א-מ-ם (ציטוט של סנדרה מ"המפך") כל הכבוד! ראוי לשבח! (וכל הבלה בלה האלו...)
M motib4 New member 17/10/02 #35 רומי שאלה אותי אם אפשר לשים 2 קולאז´ים, אמרתי לא שלא, וההערה בתוך ההודעה לא קשורה.
R RinRan New member 17/10/02 #40 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהקולאז´ שילי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif הנה הוא עבדתי עליו ממש קשה והוא יצא פשוט דוחה איכסה בלעעעע להיגעל מהדבר הזה טוב אז אם תגיבו אותה תגובה כמוני- אני אבין... לגמרי
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהקולאז´ שילי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif הנה הוא עבדתי עליו ממש קשה והוא יצא פשוט דוחה איכסה בלעעעע להיגעל מהדבר הזה טוב אז אם תגיבו אותה תגובה כמוני- אני אבין... לגמרי