תמונוצ חדשות של ה-

yoooni

New member
היא מזכירה לי כאן מישהי בטירוף

ואני לא מזהה את מי

טוב, זאת לא ביונסה. עוד רמז ../images/Emo26.gif

זאת זמרת לטינית מאד מפורסמת.. מה איתכם בנים? אין מושג?

../images/Emo45.gif PAULINA RUBIO

אוהבת, לא אוהבת...זה כבר עניין של טעם! מה שבטוח שבזמן קצר כל העולם כבר ידע מי זו פאולינה רוביו. הנה תמונה שלמה...

yoooni

New member
היא לא מי יודע מה מתבלטת...

בסצינת המוזיקה.... אני בטוח שכמעט אף אחד לא שמע עליה.

בכלל לא מדויק,מניו-יורק הדברים...

בכלל לא מדויק,מניו-יורק הדברים נראים אחרת. כאן בארה"ב פאולינה היא
ענקית שלא לדבר על מקסיקו (היא במקור מקסיקנית שגרה במיאמי). בטקס הבילבורד שנערך לפני כמה ימים היא נתנה הופעה מצויינת ולקחה איזה פרס,אני לא זוכרת איזה. הדיסק האחרון שלה PAULATINA מצליח בטירוף ולדעתי השירים שלה אפילו מצויינים,תנסו את TE QUISE TANTO החדש והמדליק! בהשוואה לטאליה (ואין מה להשוות) היא הרבה יותר טובה עם שירים יותר מקוריים וזה רק לדעתי עניין של זמן עד שהיא תתפרסם בישראל. תזכרו את מה שאני אומרת.. בכל מקרה כמה שהיא טובה היא עדיין מאאאדדדדד רחוקה מה-
המלצה: תנסו את השיר שלה THE ONE YOU LOVE

smgfan

New member
באמת אין מה להשוות אותה לטליה

כי טליה פי אלף עליה. קודם כל, בשירה - לטליה יש קול הרבה הרבה יותר טוב. פאולינה צרודה ומתנשפת כל הזמן, אין לה אוויר. טליה היא דיווה - יש לה קול מגוון, מה את משווה?? באלבום הזה של פאולינה (pau-latina) היא עובדת עם אמיליו אסטפן מי שעד עכשיו עבד עם טליה במיוחד באלבומים המצוינים "Amor A La Mexicana" ו-"Arrasando" שלא רואים את פאו-לטינה ממטר. פאולינה מנסה לחקות את טליה בסגנון המוזיקה, בתמונות - והיא אפילו התפרצה למסיבת ההשקה של הלהיטים הגדולים של טליה ללא הזמנה ועשתה שם בעיות - כי לחברת ההפקות שלה לא היה כסף לעשות לה מסיבת השקה בגלל שהם בזבזו את כל הכסף כדי לדחוף אותה בכוח לטקס הגראמי האחרון...
פאולינה יודעת ליחצן את עצמה בצורה מעולה, היא עושה סקנדלים ומהבחינה הזאת היא מאוד חכמה. ורק בזכות זה היא מוכרת טוב. לטליה, ממש ממש ממש אי-אפשר להשוות אותה - יש לה דרך מאוד מאוווד ארוכה עד שהיא תגיע לרמה של טליה.

לא מדוייק בכלל...אבל

ימים יגידו... טאליה זמרת לא רעה בכלל,מבלי לציין את העזרה שהיא מקבלת מבעלה אקס מאריה קארי (מנכ"ל סוני מיוזיק !!!) והחיקוי המקרטע לג'ניפר לופז ההייתי אומרת לה לחזור לטלנובלות

smgfan

New member
את טועה

בתחום המוזיקה טליה לא מקבלת שום עזרה מטומי מוטולה. והיא גם לא יכולה לקבל. טומי היה בסוני מיוזיק ועכשיו הוא פתח חברה משל עצמו בשם חברת מוטולה. טליה היתה ועדיין נמצאת בחברת אמי לאטין (EMI) - הוא לא יכול להתערב במוזיקה שלה. וג'ניפר לופז היא לא היחידה ששרה סגנון כזה והיא בהחלט לא מי שהמציאה אותו. טליה אוהבת לגוון במוזיקה שלה ולנסות הרבה סגנונות שונים.

מי שלא רוצה להתעלם...

מן העובדות מוזמן לעשות זאת. טאליה זמרת מצליחה מאד, אם זה אין וויכוח להגיד שקשרים בתעשייה לא עוזרים,נו נגיד... להגיד שפאולינה צרודה...זה כבר קצת מוגזם! דרך אגב, גם בנובלות טאליה שיחקה על הפנים... ARRASNDO זה של JLO לא?

smgfan

New member
את יכולה להגיד מה שאת רוצה על

הטלנובלות של טליה, זה ממש לא משנה. לפחות הטלנובלות שלה היו מצליחות - של פאולינה היו כישלון. אני ראיתי הרבה הופעות של פאולינה בערוץ TVE שנה שעברה שכל שבוע היא באה למוסיקה סי - וכן ראיתי שהיא צרודה. יש לה שירים לא רעים, אבל להשוות אותה לטליה?? זאת באמת הגזמה. ומה הקטע של ג'ניפר לופז? טליה עשתה מוזיקה לטינית לפניה ועבדה עם אמיליו אסטפן לפניה - ובדיסק הראשון שלה ג'ניפר גם עבדה עם אמיליו ועשתה מוזיקה לטינית, אז מה...

נו טוב ,אם אתה מתעקש...

נו טוב ,אם אתה מתעקש אז כנראה שאתה צודק. מעניין מה J.LO חושבת על זה... ושלא תחשוב שאני לא אוהבת את טאליה...יש לי 3 דיסקים שלה!

למעלה