תראי אני אתן לך דוגמא מעולם מקביל:
כולם יודעים ש"חיים ומות ביד הלשון" - זאת אומרת כוחה של המילה .. עכשיו,לכן לכל בן אדם כמובן יש מה להגיד-אך יש דרך לומר את הדברים (שקילת מילים,טון דיבור,שפה ועוד ..) אותו דבר כאן - בעולם "המעשים" הגברת רוצה להבהיר מסר-זה טוב ויפה,ואני מצדיעה לה שהיא קמה ועושה מתוך מטרה לשנות-אבל בדיוק כמו שיש דרך לומר את הדברים-יש דרך וצורה לעשות אותם !! 1.היא אמא לשני הילדים-הנאמנות הראשונית שלה היא אליהם-לשמוע על אמא שלך כ"כוכבת פורנו" זה לא בדיוק משרת את האינטרס ולו הבסיסי ביותר של ילדיה . 2.יש גבול למה בן אדם ייעשה בשביל לקבל חשיפה-לצעוד ממצפה רמון עד ירושלים
להצטלם בעירום
יתרה מכך-העירום שלה עורר הד (וזה אולי מה שהיא רצתה)-אבל ההד הוא על הפרובקציה שהיא יצרה-אני בספק אם מישהו יודע על מה המאבק הפעם (למרות שבעצם היה רשום לה משהו על הח&ה) . 3.מראה קיצוני זה פיכסה בעיניי-אני מוקיעה אנורקסיות ומצד שני אין לי שום דבר נגד שמנים-אני בהחלט לא מתנגדת למראה שלה (אשה אחרי שתי לידות-לא ציפתי לדוגמנית על)-אבל ללכת ולנופף בזה ככלי נשק,זה דוחה ובטח מפספס את המטרה .. אני מקוה שאם מישהו ייקח אותה ברצינות עכשיו ויישב איתה לשולחן הדיונים-יוכל לנהל איתה שיחה הוגנת במקום לדמיין אותה בעירום .. ומיקי-זה "מספיק" ארוך בשביל לככב באתר שלך