תמונות של ויקי קנפו

SupeRonit

New member
מה כל כך דוחה ?? מה גועל נפש ??

איך שהיא נראית (גם)-או מה שבן אדם צריך לעשות במדינה הזאת בשביל זכות לקצת יחס ופידבק-לצעוד ממצפה רמון עד ירושלים זה כבר לא מספיק "רייטינג" ??????!!

dilan angel

New member
בדיוק אכלתי../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

אני עוד שניה מקיאה OMG דוחה:-{

SupeRonit

New member
לא היה יותר פשוט אם היתה חוצה את כל

יבשת אפריקה בזחילה ??!
אתרי פורנו זה לא בשבילי
-בעיקר לא של נשים

amickyaa

New member
פרפר1 מבטיח צילומי עירום נועזים...

פרפר1 מבטיח צילומי עירום נועזים יותר של קנפו הראשל"צית הגאה "חשבתם שהמאבק נגמר?", על פי הודעה באתר, "ובכן, טעיתם בגדול. בקרוב יעלה סרט נוסף של ויקי קנפו עם משפטים וצילומי עירום נועזים עוד יותר... איזה יופי לנו............איכססססססס

enbalush

New member
ראיתי, ואין תגובה!

מי שרוצה את הסרט במייל שיפנה אליי. לא מתחת לגיל 18 חחחחח

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif בהמה .. לא יפה .. לא כל אחת

יכולה לחזור לגזרה אחרי שתי לידות-לאותה גזרה של גיל 16 (וגם אפחת בגלל זה חכמה לא לנפנף בזה
)

Ignition

New member
איפה היא גרה בראשון ?

וגם אני מחכה בכליון עיניים לסרט הבא

היא גרה במערב הישן,

ברח' בנימין פיין. ככה דווח בעיתונות. זה די קרוב לתחנה המרכזית החדשה...

cobainos

New member
לא רוצה להסתכל אפילו.

אעלק צעד מחאה. אם זה היה צעד מחאה היא לא הייתה מצטלמת לאתר פורנו אלא לעיתון או אתר או ערוץ תקשורתי רציני.

SupeRonit

New member
אף עיתון שמכבד את עצמו לא היה מקבל

תמונות שלה-מצד שני,אני לא מבינה איך אתר פורנו כן .. עם כל הכבוד האשה אחרי 2 לידות וכבר לא צעירה-לא נראית בת 19 (וזה אפילו לא עניין של "דוגמניות"-כי אני שונאת ומוקיאה את עולם הדוגמנות *אנרקסיות*)

SupeRonit

New member
תראי אני אתן לך דוגמא מעולם מקביל:

כולם יודעים ש"חיים ומות ביד הלשון" - זאת אומרת כוחה של המילה .. עכשיו,לכן לכל בן אדם כמובן יש מה להגיד-אך יש דרך לומר את הדברים (שקילת מילים,טון דיבור,שפה ועוד ..) אותו דבר כאן - בעולם "המעשים" הגברת רוצה להבהיר מסר-זה טוב ויפה,ואני מצדיעה לה שהיא קמה ועושה מתוך מטרה לשנות-אבל בדיוק כמו שיש דרך לומר את הדברים-יש דרך וצורה לעשות אותם !! 1.היא אמא לשני הילדים-הנאמנות הראשונית שלה היא אליהם-לשמוע על אמא שלך כ"כוכבת פורנו" זה לא בדיוק משרת את האינטרס ולו הבסיסי ביותר של ילדיה . 2.יש גבול למה בן אדם ייעשה בשביל לקבל חשיפה-לצעוד ממצפה רמון עד ירושלים
להצטלם בעירום
יתרה מכך-העירום שלה עורר הד (וזה אולי מה שהיא רצתה)-אבל ההד הוא על הפרובקציה שהיא יצרה-אני בספק אם מישהו יודע על מה המאבק הפעם (למרות שבעצם היה רשום לה משהו על הח&ה) . 3.מראה קיצוני זה פיכסה בעיניי-אני מוקיעה אנורקסיות ומצד שני אין לי שום דבר נגד שמנים-אני בהחלט לא מתנגדת למראה שלה (אשה אחרי שתי לידות-לא ציפתי לדוגמנית על)-אבל ללכת ולנופף בזה ככלי נשק,זה דוחה ובטח מפספס את המטרה .. אני מקוה שאם מישהו ייקח אותה ברצינות עכשיו ויישב איתה לשולחן הדיונים-יוכל לנהל איתה שיחה הוגנת במקום לדמיין אותה בעירום .. ומיקי-זה "מספיק" ארוך בשביל לככב באתר שלך

SupeRonit

New member
יופי אני מרשה לך לקבץ למאמר את כל

השלוש הודעות שלי בנושא-שאנשים יתחילו לחשוב קצת (נקודות למחשבה
)

למעלה