תמונות של ויקי קנפו

amickyaa

New member
היא צריכה לבקש סליחה......

היום יום כיפור ,ויקי צריכה לבקש מהשמיים שנפתחו סליחה גדולה על מה שעשתה ועל האנשים שאיכזבה !

cobainos

New member
היא צריכה לבקש סליחה?

או שצר(האופקים) האוצר,ביבי צריך לבקש סליחה? למרות שזה לא יעזור ורק התפטרות שלו ושל כל הממשללה המעוותת הזאת יועילו.

SupeRonit

New member
יופי מיקי תתביש לך !!

שאתה מפרסם את התמונות שלה את נהנה מהרייטניג ?? זה צחוק היסטרי בשבילך ??! פה מילה אחת לא אמרת על המאבק שלה - ובאתר זה כל כך בקטן שהדבקתי את האף למסך !! ואם לא הייתי מכירה אותך הייתי עלולה לחשוב שאתה רוצה "לעזור" לה - אבל אני כן מכירה אותך - אבל למה לא לצנזר את התמונות ??! אני לא צריכה לראות את אבריה המוצענים בשביל לקרוא את המילים :"המאבק חי" .. או שאולי זה גורע מהמסר שהיא רוצה להעביר וכתוב על גופה
וזה אפילו לא אתה אשם (בלבד)-נראה שכולם עסוקים בעצם העירום-ולא במאבק שמאחוריו .... פשוט תעצמו את העיניים ותסתכלו על הכתוב - זה יהיה יותר בריא לכולם

SupeRonit

New member
אם כבר אז אני אתנצל בפני מיקי אם

נראה שזה אישי נגדו-זה לא (למרות ש..................סתם
)!! פשוט חברה שלי פה מתחה לי את הקפיץ (טלי זה בשבילך-גם ככה תכף תקבלי קישור לזה
) - ואתם זוכים להכיר את רונית ה"לוחמת בדרכים" (זאת עם הלהט והניצוץ
) ..

אני מחכה להתנצלות,למרות...../images/Emo59.gif

שאת יודעת לפי תנאי השימוש שנרשמו באתר ,מתחת לגיל 21 הצפייה אסורה,לכן את עברת עבירה,אני אמחל לך על השנייה ועל הראשונה אבקש התנצלות...חחחחחח חחחחחח חה,חה יאללה סרטים.....אני מחכה....... ויקי,ויקי......הדרדרת את תהומות הנשיה,,,אפר ואבק,קצה הסנדלים,שתן של חתולים על גבי המדרכות.....למה ? למה ?? אז רונית קיבלת גם ביקורת !!!!!

SupeRonit

New member
התנצלתי בכותרת יא ****

חוץ מזה זה ש"עברתי על החוק" רק מוכיח לך כמה הוספת הסעיף הזה דבילי-כאילו מה ?? הוא בא לכסות אותך למקרה שהורים ירצו לתבוע אותך על נזק שנגרם לילדיהם ?? ולא הבנתי את הביקורת שלך !

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gifמק../images/Emo78.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא רושמת

מגילות-רק בשביל שלמיקי יהיה מה לשים באתר
אין לכם מה להגיב ?? אין לכם דעה - לא על הדרך - אלא על עצם המאבק ??!

רונית,את משמיצה אותי,זהירות !!

תזהרי ממני רונית.........את מוציאה דיבה על זך כמוני ??? נקי ללא רבב ! ש-קט ן......... אוי וווואבוי לך ,נו נו נו יאללה ביי ויקי

amickyaa

New member
../images/Emo2.gif תודה עינבלוש על הסרט.........

איזה סרט של ויקי..........ממש "תענוג "להסתכל........בבררררררר.......צמרמורת עוברת לי בגוףףףףףףףף איכסססססס........אבל בכל זאת כדאי לראות כי בפרפר1 זה עולה 40 ש"ח ...................

למעלה