../images/Emo32.gif
לאחר שיגעון מוחלט של יום שפשוט הייתי לבד, עלו בי כל כך הרבה מחשבות. ואל תשאלו אותי למה אני כותבת את זה בפורום. אני בעצמי לא יודעת. אני מניחה שפשוט הדחקתי את כל הרגע הזה ממני. שבו אני, סיימתי ללמוד. מי האמין שהרגע הזה יגיע? הא? אין יותר בצפר, אין יותר צופים [ה'. כמה שעם זה בכלל לא השלמתי.], זהו. התבגרתי. הגיע החלק של הצבא. ואני חושבת לעצמי. כבר 3 שנים אני בפורום קבוע רושמת, וכבר 3 ומשהו שנים אני הולכת להופעות של היהודים. והכרתי כאן כל כך הרבה אנשים מדהימים, והייתה לי תקופה מדהימה ועדיין יש לי עם הלהקה המדהימה הזאת. ואני חושבת לעצמי, זהו, אני מתחילה את השנת שירות ב-12.8. אין יותר ללכת לכל ההופעות שאני רוצה. אין יותר להיפגש עם הלהקה בכל הופעה. אין יותר לכתוב ולהיות חלק כל כך גדול בפורום. אין. וזה כל כך מפחיד אותי. הלוואי שהייתי מצליחה להעביר את הרגשות שלי למילים, אבל בחיים לא הצטיינתי בזה. אני לא יודעת מה המטרה בהודעה הזאת. אולי קצת פורקן, כי אני כבר לא יודעת מה לעשות. פתאום השנת שירות נראית גדולה עליי, פתאום להתבגר נראה יותר מידי גדול עליי. אף פעם לא סיפרתי את זה למישהו, אבל אחד הפחדים הכי גדולים שלי זה להתבגר. לצאת מהבועה התמימה שאני חייה בה כבר כמעט 18 שנה. אבל הגיע הזמן שהכאפה בפרצוף תגיע לא? ופתאום כל כך הרבה אחריות מוטלת על הכתפיים שלך, והראש שלך מתפוצץ ממחשבות של דברים שאתה צריך ואמור לעשות, והדבר היחידי שאתה רוצה זה לזרוק את הכל וללכת. בלי לחזור. אני לא מוצאת את הדרך שלי. הלוואי וארגיש אחרת........ [וסליחה, מנהלים, מוזמנין למחוק.]