אהלן! קצת פרטים על הספיישל
נכנסתי לפני רגע לפורום היהודים הרשמי ועכשיו גם לפה, ואני שמה לב שיש קצת בלבול ותהיות בכל הנוגע לספיישל. אז הנה באים ההסברים. קודם כל - נעים מאוד! אני יסמין
הספיישל שעומד להיות משודר מחר בחצות הוא בעריכתי. קצת רקע על הספיישלים בגלגל"צ באופן כללי: מדובר ברצועה קבועה שרצה כבר הרבה זמן, "ספיישל חצות" קוראים לה. אחת לשבוע, כל שבת בחצות, יש ספיישל. זה תמיד מלווה באיזשהו "תירוץ", כלומר, איזה מאורע שהופך את הספיישל לרלוונטי. למשל - ספיישל סרג'נט פפר במלאת 40 שנה לתקליט, ספיישל ברי סחרוף לכבוד יום הולדתו ה-50, ספיישל סמיתס לרגל 20 שנה לפירוק הלהקה, וגם, כן, ספיישל מיוחד לכבוד האלבום החדש של היהודים. בגלל שמדובר בלהקה גדולה וחשובה (ואלה לא דברי חנופה, זה נכון בקנה מידה ארצי ולא רק בקרב קהל הלהקה), שודר גם ספיישל בגל"צ לרגל יציאת "פורטה". בליל שישי שעבר אם אני לא טועה. אבל גל"צ וגלגל"צ אלה שתי תחנות שונות, הספיישל ההוא לא קשור למה שהולך להיות משודר מחר. אז מה הולך להיות מחר? לפני הכל, שעתיים של מוזיקה. הרבה מהחדש ולא מעט מהאלבומים הקודמים. אם תרצו אפרסם ביום ראשון את רשימת השידור ותוכלו להגיב. אבל חשוב לא פחות - לראשונה ניסינו לעשות משהו מיוחד: לספר סיפור של להקה לא דרך המגיש ואפילו לא דרך האמנים עצמם. החלטנו לשתף את הקהל של היהודים (שתוך כדי העבודה הבנתי את מה שידעתי כבר לפני - מדובר בקהל לא רגיל) שיעזרו לנו לספר את הסיפור. שדרך החוויות האישיות של כל אחד יצא גם הסיפור המלא של הלהקה. אתם מוזמנים להקשיב מחר ולספר לי אם הצלחנו
מקווה מאוד שתיהנו!! וענבר, דניאל, רותם ובן - תודה גדולה!