ספיישל היהודים

../images/Emo45.gif, לא היו לנו יותר מדי אופציות,

אריאל או כפר גלים. ולא באמת דורש לעשות שנת שירות דקה מהבית, בתוך אריאל. הגיע הזמן להתנתק מפה
אז החלטנו כל הגרעין שב--רור שעדיף כפר גלים :p בשורה התחתונה, לא הייתה לנו את האופציה לעשות בשפיה. ובני גרעין שלנו לא יהיו שם, כי השאר [אלו שלא מאריאל]- עושים במקומנו את השנה באריאל, ואנחנו [הגרעין שלנו, הקומונה יענו, שמורכבת רק מאנשים מאריאל] בכפר גלים.

izzys

New member
את גדולה מהחיים.

תראי אותך, הכי אמיתית, הכי אמיצה, הכי חשופה וכנה. שוב את משאירה אותי חסרת מילים. 5 שעות באמת מדהימות ילדה, אני עדיין מרגישה שלא אמרתי / שמעתי כלום. תסתכלי על עצמך, תביני לבד כמה שזה קטן עלייך. תמיד כאן, בשבילך. (אחרי הכל עוד שניה וחצי את גרה דקה ממני.) שיץ אהבת חיי!
.

invAsion

New member
אני חייב להגיד לך משהו,

אני אנצל את זה כדי להגיד לכל האריאל'ניקים שאני ממש מעריך את הבחירה שלכם בגרעין נח"ל ויציאה לשנת שירות, את הבחירה בחיים שיתופיים וההתמודדות שאתם הולכים לעבור יחד בשנה הבאה - אני חושב שזה מדהים ובאמת יצאתם מלכים! אתם לא יודעים כמה אני מעריך את הבחירה הזו שלכם.. וחוץ מזה שבקרוב יהיה לי רישיון (אמן) ואתם תגורו במרחק 20 דקות נסיעה ממני (בלחץ) אז נוכל להפגש יותר
ולך, ספיר, אני מכיר (בערך) את הפחד הזה שב"להתבגר" למרות שעוד לא סיימתי בית ספר, אבל זה פחד שקיים בכל אחד מאיתנו בהרבה מההחלטות שאנחנו מקבלים לקראת גיל 17-18, בין אם זה לגבי ש"ש, צבא וכו'.. אבל.. זה שלב בחיים שתוכלי ללמוד ממנו המון, שיוכל להיות משמעותי ומעצב בחיים שלך - וככה את צריכה להסתכל עליו. אני בטוח ששנת השירות לא גדולה עלייך ותהיי מעולה.. "תקופת היהודים", או הפורום אם תרצי, לא נגמרת. היא רק משתנה. עדיין תוכלי להשאר בקשר עם מי שתרצי, עדיין תוכלי ללכת להופעות (אם כי לפחות, אין ספק בזה) ועדיין תוכלי להיות "חלק". ש"ש לא מנתקת אותך מהחיים שלך. אז שיהיה לך (ולכל השאר - אוחנה, ציטרין, ענבר.. אלא אם אני טועה/שכחתי מישהו) הרבה בהצלחה, תפיקו מהשנה הזו כמה שיותר.. וואו... אני באמת מקווה בשבילכם שיהיה לכם משמעותי! וגם שנוכל להפגש
נדב

מתנות

New member
ספירי

התחלות חדשות תמיד מאיימות כל-כך, אבל יש בהן גם משהו מנחם כמו הזדמנות ליצור את עצמך, להתפתח ולגלות צדדים בך ובעולם שבכלל לא תיארת שקיימים. את תכירי אנשים חדשים שגם הם ילמדו להכיר אותך, וכל אדם הוא חלון ענקי של מחשבות ורגשות, ותתרגלי למקומות חדשים שיתחילו לשמש לך כמקומות לברוח אליהם וגם לברוח מהם... הבית יקבל משמעות אחרת והמון דברים יתחדשו וזה עדיין לא אומר שהטוב ימחק או יעלם הכל נמצא בתוכך, בזכרון ובלב, לחזק אותך כשקשה וללוות אותך כשטוב אפשר לשמור ולהשאר פשוט אחרת אביתר שר מאוד יפה את השינוי [ועוד כמה דברים]: "הגוף- יש לו סוף, לנשמה אין לה סוף... אין לה סוף תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד רגש הצלה, קרקע פוריה... תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד הפחד הוא רגע זה רגע לפני , בין לילה ליום... הפחד הוא שער " תני לשינוי לצמוח....

t o o s h a

New member
אני חייבת להגיד לך.

אולי "צרת רבים נחמת טיפשים", אבל פאק - גם לי פתאום ירד האסימון הזה השבוע. לא יהיו יותר שיעורים והפסקות, אבל לא כקלישאה או משפט שמופיע במסיבת סיום... זה באמת לא הולך להיות, אין יותר מועצה, אצלך זה התנועה... אין יותר ללכת להופעות מתי שבא - למשל לסלקום ווליום גם אני לא יכולה להגיע. ופשוט תארת כאן רגשות שמלווים גם אותי כבר תקופה ארוכה, והאמת שנראה לי שבדור שלנו כולם מפחדים להתבגר.... או לא למצות את הגיל הזה, כי אנחנו שומעים כל הזמן מכל המבוגרים שזה הגיל הכי יפה. בקיצור במקום לחפור. אני אשמח לדבר איתך... כי נראה לי שיהיה לנו מעניין.

ספיר

זה רק מראה לי כמה את מיוחדת זה לא רק את מרגישה ככה כל מי שסיים יב' מרגיש ככה זה לגיטימי זה יעבור וחוץ מזה כמו שענבר אמרה את לא תיהי לגמרי לבד
אני מאחלת לך רק טוב באמת

וואו. אנשים, תודה ענקית.

כל אחד ואחת מכם הפתיע/ה אותי כשהגבתם כאן. תודה רבה על כל החיזוקים. מוכרחה עוד לשתף, היום, כששמעתי את הספיישל, היה פתאום את תענה לי. "החיים משתנים לך מהר" כמה צמרמורות ודמעות היו לי באותו הרגע כששמעתי את השורה הזאת. וכל התגובות שלכם, רק חיזקו את המחשבות שלי שאני באמת באמת אתגעגע למקום הזה. אם זה להיכנס אליו כל יום, כל שתי דקות בערך, ולראות אם יש משהו חדש. אני אוהבת אתכם. תודה על התמיכה. יהיה בסדר אני מניחה.

Z A M i

New member
../images/Emo13.gifנשמה שלי..../images/Emo99.gif

כפרעלייך. גם אני אכלתי בדיוק את אותה הכאפה..בע"ה זה יעבור לנו. "שום דבר כבר לא יחזור", אבל אין מה לעשות עם זה. זאת תקופה שנגמרת לנו, וזה חבל,ומתסכל.. אבל פשוט אין מה לעשות עם זה.. תחשבי שעוד שנה כבר נפרד גם מ"תקופת השנת שירות".זה כבר לא מתעכל לי. טוב..אנלא אחזור על מה שאמרו פה, רק אגיד שאחד הדברים שאותי אישית "ניחם", היא העובדה שאנחנו ביחד
. (יו. כמה אני אוהבת אותך, כ מ ה.
)

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאני כלכך מבינה אותך שזה לא יאומן

ואני בטוחה שגם חצי מהפורום,הכי כמעט כולנו עכשיו סיימנו את כיתה י'ב.. פתאום זה מביא לנו סטירה לפנים אין יותר שיעורים אין צחוקם בכיתה אין לקום בבוקר וללכת לבצפר-יש לקום בבוקר וללכת לעבודה,וגם עוד מעט לקום בבוקר ולמצוא את עצמך באיזה חור נידח בדרום באוהל של צה"ל (אולי זאת רק אני חחח) מבינה אותך לגמרי,גם אני אכלתי את התסביך הזה.. פתאום אני חושבת על זה אני עו ד מעט מתגייסת...אני הולכת לקרבי..אני הולכת לתת 3 שנים של קריעת תחת מהחיים שלי..שבעצם יכלתי לעשות שנתיים,להיות חפשנית פיצוצים,לחזור כל יום הביתה ב5 בצהריים ולהיות עם חברים בלי סוף..אבל אני חושבת על זה ואז מגיעה למסקנה הכי יפה-שאני נותנת מעצמי ותורמת מעצמי שזה בסה"כ ההרגשה הכי טובה והכי ממצה שיש.. וכמוני גם את,תורמת מעצמך ונותנת מעצמך בזה שאת עושה שנת שירות ... כל יום עובר לי בראש..מה עושים עם החיים? אני מרגישה שאני לא יודעת לאן החיים שלי הולכים ומה עושים מכאן ואיך ממשיכים... אני מקווה שכולנו נגיע לתשובות האלה.. ואני חושבת שכשנכנס למסגרת בחזרה (שהיא לא עבודה..אלא צבא\גרעין) אנחנו נקבל את כל התשובתו שחיכינו להן.. בע"ה עוד שנה נעשה מפגש של כל הישנים,נבוא כולנו על מדים ואז נראה איך הכל היה שווה את זה :) עדיין קשה לעכל,שאין יותר חופש גדול..ואין יותר לחזור לבצפר ב1 לספטמבר..ומבחינתי ה1 לספטמבר זה עוד יום בעבודה... אבל אני בטוחה שכשנכנס חזרה למסגרות אנחנו נצא את עצמנו ובגדול :) אז שיהיה לכולנו בהצלחה... ואני מאחלת שרק נמצה את עצמנו (זה מיועד לכל הי"בניקים לשעבר פה בפורום...)

LightbuIb sun

New member
שינויים תמיד מפחידים

אבל לרוב כשמתרגלים, מבינים שהם היו לטובה. בהצלחה לך, מכל הלב. (את תהי ש"שית במקום ממש קרוב אלי)

kingnothing1

New member
on... לא היה לי ניגוד לאוף שלך..

אז ככה.. אם אני הצלחתי להשאר בראש צעיר... אחרי שלוש שנים ארוכות קרביות ומייגעות... עם המון חוויות טובות ורעות.. עם מפקדים מעצבנים ומפקדים שהם כמו אחים.. עם חברים לחיים ואנשים שאם אני רואה אותם היום אני מקבל בחילה.. בקיצור מה שאני אומר זה שקל זה לא היה.. אבל גם לא בלתי אפשרי.. ואם אפשר לראות את מה שאני ראיתי ועדיין להישאר ילד אז הכל בראש.. המון בהצלחה ובחייך לא ראית בני 70 עם ראש צעיר ..? זה לא הגיל חומד.. דודו

יסמיניש

New member
אהלן! קצת פרטים על הספיישל

נכנסתי לפני רגע לפורום היהודים הרשמי ועכשיו גם לפה, ואני שמה לב שיש קצת בלבול ותהיות בכל הנוגע לספיישל. אז הנה באים ההסברים. קודם כל - נעים מאוד! אני יסמין
הספיישל שעומד להיות משודר מחר בחצות הוא בעריכתי. קצת רקע על הספיישלים בגלגל"צ באופן כללי: מדובר ברצועה קבועה שרצה כבר הרבה זמן, "ספיישל חצות" קוראים לה. אחת לשבוע, כל שבת בחצות, יש ספיישל. זה תמיד מלווה באיזשהו "תירוץ", כלומר, איזה מאורע שהופך את הספיישל לרלוונטי. למשל - ספיישל סרג'נט פפר במלאת 40 שנה לתקליט, ספיישל ברי סחרוף לכבוד יום הולדתו ה-50, ספיישל סמיתס לרגל 20 שנה לפירוק הלהקה, וגם, כן, ספיישל מיוחד לכבוד האלבום החדש של היהודים. בגלל שמדובר בלהקה גדולה וחשובה (ואלה לא דברי חנופה, זה נכון בקנה מידה ארצי ולא רק בקרב קהל הלהקה), שודר גם ספיישל בגל"צ לרגל יציאת "פורטה". בליל שישי שעבר אם אני לא טועה. אבל גל"צ וגלגל"צ אלה שתי תחנות שונות, הספיישל ההוא לא קשור למה שהולך להיות משודר מחר. אז מה הולך להיות מחר? לפני הכל, שעתיים של מוזיקה. הרבה מהחדש ולא מעט מהאלבומים הקודמים. אם תרצו אפרסם ביום ראשון את רשימת השידור ותוכלו להגיב. אבל חשוב לא פחות - לראשונה ניסינו לעשות משהו מיוחד: לספר סיפור של להקה לא דרך המגיש ואפילו לא דרך האמנים עצמם. החלטנו לשתף את הקהל של היהודים (שתוך כדי העבודה הבנתי את מה שידעתי כבר לפני - מדובר בקהל לא רגיל) שיעזרו לנו לספר את הסיפור. שדרך החוויות האישיות של כל אחד יצא גם הסיפור המלא של הלהקה. אתם מוזמנים להקשיב מחר ולספר לי אם הצלחנו
מקווה מאוד שתיהנו!! וענבר, דניאל, רותם ובן - תודה גדולה!

Tom 7

New member
וואו אחלה רעיון! ממש אהבתי..

הקטע עם המעריצים.. תמשיכו ככה..

למעלה