תזכורת

Mירב

New member
לא ברור לי מה קרה פה....

אני "התמרמרתי והאשמתי את העולם"? על מה אתה מדבר?! נראה שבכלל לא קראת את ההודעה שלי, נראה כאילו אתה מתייחס למשהו אחר... ממש מפליאה אותי כל ההודעה הזו שלך, וכמובן: אין בה אף התייחסות ישירה אחת למה שאני כתבתי לך... תקרא מה שכתבת:: "אני רואה שאי אפשר לקיים דיון בוגר מבלי לרדת לפסים אישים ...." אני דווקא כן ניסיתי לקיים דיון בוגר. אתה זה שיוצא בהצהרות במקום להמשיך עם הדיון. וזה שאין לך תעודת בגרות לא אומר עליך כלום, בעיני. אני צריכה להכיר אותך כדי שאוכל לאמר עליך משהו. אני בכל אופן מודה לך מאוד על תגובתך, בה הראית לי מה זו תגובה ללא אנרגיה שלילית וביקורתית. כמו כן למדתי ממך איך לחשוב נכון ולהתמודד עם החיים בצורה מהנה ובריאה. כל טוב לך, ממני: מירב, (בחורה נואשת, חכמה יפה ועם זאת כל כך מתוסכלת ולא מאושרת, מאשימה, ביקורתית, כפייתית, ריקנית, מתעלקת, ממורמרת, תיזרית ועוקצנית.)

SilverShine

New member
מספיק לטמון את הראש בחול....

ראי דוגמה של הבנה מוטעת : איך בדיוק משתמע מדברי שאני חושב עליך באופן ספציפי כ : וזה ציטוט מדבריך : " ממני: מירב, (בחורה נואשת, חכמה יפה ועם זאת כל כך מתוסכלת ולא מאושרת, מאשימה, ביקורתית, כפייתית, ריקנית, מתעלקת, ממורמרת, תיזרית ועוקצנית.) " תגידי ואת בסדר? אומנם התגובה מעט חריפה אבל למה את מחברת את האשמה כאילו היא כלפיך ? רצית תשובה למה אני עדין רווק ואמרתי לך בכנות ואמיתות מצטער אבל אני לא פוליטקאי ( כל בין-אדם והחסרונות שלו) כן זה נכון הפעם בחרתי להתעלם מנושא ההודעה כי ההתיחסות שלך של שרית ושל הילה היא לא מתוך עינין בנושא אלא מתוך התמרדות וביקורת כלפי להזכירך : " איך זה שעם כל התיאוריות שלך אתה עדיין לבד... כי לפי מה שאני מבינה ממה שאני קוראת פה, לך בוודאי לא קרה מעולם שפשוט לא הצלחת להתחבר למישהיא. .., אתה לא בדיוק "מגלה את אמריקה" פה... " זה ציטוט שלך מירב ואם את לא רואה פה טונליות ואצבע "מאשימה " מדוע את רואה בדברי השלכה אישית כלפיך ? והציטוט של שרית (שכביכול הגיע לנחלה שלה ) נשואה עם ילדים(?) מכנה לה נסיון רב בנושא שהיא חייבת לזרוק הערה כמו : ..ועכשיו אני מקווה שעד שיהיו לך ילדים תחכים ותלמד משהו בנושא רגשות .." והילה אחרי שהתיחסתי בכובד ראש להערה המטופשת שלה והשתדלתי להתעלם מהציניות הבולטת בשאלה שחזרה על עצמה מאות פעמים : "" איך זה שעם כל התיאוריות שלך אתה עדיין לבד... " אפילו לא טרחה לענות שרק מעיד על כוונותיה הזודניות אז כן את צודקת מירב זה התפוצץ בסוף , לא ישירות מדבריך אבל בעזרתם ואני סתם עוד יזרוק לכם חומר למחשבה את יודעת מה ההבדל בין הבחורות של פעם לבחורות של היום ? הבחורות של היום יותר כוחניות ועם אגו מנופח יותר מאשר אז לא פלא שגברים מהססים. לגבר ידוע שבסופו של דבר מה שמענין את האישה זה הילדים והיא לא שמה על בעלה רק שיביא את הכסף לפירנוס המשפחה איזו אהבה ואיזה נעלים . טוב כמובן שיש יוצא מהכלל אבל שימי לב שאחוז הגירושים גבוה במיוחד הכל נהיה מתוך אינטרס ולחץ. שמעתי ים של סיפורים מגברים טובים איך שהנשים שלהם מתיחסות אליהם וכן זה דוחה אותי. חמודנת אני בטוח שאת לא כזו אני מדבר באופן כללי ביותר ויש הרבה בחורות טובות שעם אחת מהן אני כן התחתן ויביא ילדים . להזכירך אני עדין בנושא למה אני רווק .... את יכולה לקחת את הנושא ולעשיר אותי בחוות דעתך על גברים בצורה הכי אמיתית וכנה שאת רוצה תרגישי חופשי ... אשמח לשמוע

תגיד, גמרת להאשים את כל העולם?

איך זה שאני, שלא הייתי פה שבוע שוב אשמה? השאלה שלי לא היתה צינית. אתה זה שקורא את ההודעה ומחליט באיזה טון היא נאמרה. נכון, השאלה היתה בולטת, אך לא מתוך ציניות. אתה מכיר את המושג "אכלו לי, שתו לי"? אתה כל כך נשמע כזה. כולם "נכנסים בך" כולם עושים לך רע, אף אחד לא מבין אותך... איך זה שרק בך נכנסים? אתה יוצא עם הצהרות כאילו אתה הכי חכם בעולם וכשמנסים לפתח איתך דיון על הנושא, אתה מיד נעמד על רגליים אחוריות וצועק "גוואעלד!" אני לא הולכת להיכנס איתך שוב לוויכוח מי צודק פה. מראש אני אוותר לך ואגיד לך שאתה צודק. אני אשה ממורמרת. אני אשה קטנה. אני טפשה. ואני... מה עוד היה שם ברשימה? לפחות אני שלמה עם עצמי ובניגוד אליך, לא רצה להתקשר אליי כשכל הפורום נכנס בך. אולי לפעמים תסכיל להבין שאנשים פה שואלים שאלות כדי לקבל תשובה, לבאר משפט או סוגיה ולא רק כדי להציק לך. אתה מאשים אותי שאני לא יכולה להתמודד איתך. יקירי, צר לי להודיע לך, אבל אני יכולה להתמודד איתך. פשוט לא הייתי בסביבה... אם יש לך בעיה אישית איתי, תפנה אליי במסר. אם אתה מעוניין שלעולם לא אגיב יותר לתובנותייך, אין שום בעיה בנושא. אכבד כל בקשה שכזו ממך או מכל חבר פורום אחר. אבל אם לא תבקש כך, אל תצפה ממני לא להגיב כראות עיני, במסגרת חוקי הפורום. מאחלת לך את כל האושר שבעולם. (הלא רק אתה יודע מהו המפתח לאושר. לא?!)

SilverShine

New member
אכלו לי שתו לי ....../images/Emo6.gif

אני מבין שמילים ומעשים לא ממש תואמים אצלך ... זכותך לכתוב ולעשות מה שאת רוצה לפי הסיגנון כתיבה של מספר כותבים פה נראה כי חלק מכם מחפשים חיזוק לאגו ונחמה לפתטיות והעצבות על חשבון ביקורות ועקיצות של כותבים אחרים ( " התאוריות שלו ..") אז נכון לא מזדהה עם זה לי נראה מאוד מוזר שעצוב לכם לבד .. במקום להתמרמר תעשו משהוא בנידון . אני רווק אבל רחוק מלהיות מדופרס מזה , לא נתפס לי הקטע שאתם פה ובוכים כמה טוב היה בארץ " כמה קשה להיות חולה כשאתה לבד .." היתי פאקין זרוק על הרצפה בבית 24 שעות בלי לזוז שנתפס לי הצוואר בדירה סו..ביג פאקינג דיל ..החיים ממשיכים .. לא באתי להעביר ביקורת על אף אחד(מלבד הפעם) כל אחד כבודו במקומו מונח סה"כ אלו החיים שלכם מה לי איכפת .. ? מצחיק איך השלכתם את דברי "מהרשימה" על עצמכם מה אתן עד כדי כך חסרות ביטחון ? הערה קטנה :(אפרופו שלמה) אם בארץ לא טוב לך ניו-יורק קרה מידי ולוס-אנגלס לא עושה לך את זה אז איפה או מי בדיוק הבעיה ? כשתבני שהבעיה בראש אולי תביני את הנקודה שאני מנסה להעביר כל הזמן. ולשרית : מה זה בדיוק מאושרת ? לצורך הגדרה אושר אמיתי זה לא מה עושה אותי מאושרת זה איך אני "מתאשרת" ואם אכן המצב כך אז סחתן . אני אפרט מעט : אושר לא נובע מאיפה שאת נמצאת ממה שיש לך או ממה שאת עושה ואפילו לא מאם האדם נכה או לא. רגעי אושר הם בדיוק כך ...רגעים של אושר אושר אמיתי מגיע מהיכולת שלך להתמקד בדברים הטובים לך ולהתעלם מ "רעים או חסרים" כמו למשל לאהוב דבר מסוים עד הסוף וברגע שזה נגמר להמשיך הלאה בלי להניד אף אף ולהצטער שזה נגמר כי החיים הם רצף של חוויות טובות.

saritoosh22

New member
תקשיב סילבר, זוהי כנראה התייחסותי

האחרונה אלייך! כן, הגעתי אל המנוחה והנחלה, אבל לא בגלל שיש לי טבעת על האצבע. אל המנוחה והנחלה הגעתי כי אני אדם שחי את חייו מתוך שמחה ומודעות! כל מה שקורה מסביב אלו מתנות של החיים. כשכתבתי לך שאני מקווה שתלמד משהו בקשר לרגשות, זו לא הייתה הערב, זו הייתה תקווה עבור ילדיך העתידיים שאבא שלהם יידע להכיל אותם על כל קשת רגשותיהם ולא ייטייח את מה שהם מרגישים במתנות וסוכריות. כל טוב לך, מאישה אחת שהיא מאוד מאושרת, סתם בגלל שככה היא החליטה.

סלסרו

New member
Mירב, את לא צודקת! את כן עצבנית!

בסיסמת "ישראלי: מי שיודע יותר טוב ממך מה טוב בשבילך"

Mירב

New member
../images/Emo7.gif איזו אכזבה

נראה לי שנגמר להם התקציב או שמסיבות אחרות בכל אופן התכנית הגיעה לסוף בלתי-טבעי, או כך נראה לי לפחות! פרק זה הסתבר כפרק אחרון, ונראה היה ערוך באופן מרושל מאוד. האמת היא שקראתי בשבוע שעבר שלתכנית אין אייטינג טוב, אך לדעתי רייטינג הוא פונקציה של יחסי ציבור וכמה HYPE עושים במדיות השונות כדי לקדם תכנית. כנראה שהיו בהנהלת הרשת עוד כמה אנשים שהם בדיעה של גלגל, ולכן התכנית לא המריאה, וחבל.

למעלה