וואו מסכימה לגמרי במיוחד השיר עולה ויורד, פשוט שיר...... מדהים.
ה הילי ילדת ירח1 New member 13/11/08 #20 וואו מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif במיוחד השיר עולה ויורד, פשוט שיר...... מדהים.
ה הלידר שלי הוא עברי New member 18/11/08 #28 נעם מדהים! וקרח 9! ווווווווווווואוווו שיתאחדו שוב ויופיעו אמן!
פ פלדלמן New member 13/11/08 #21 ../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif אסף אבידן והמוג'וס ../images/Emo13.gif מומלץץץץץ
ב בר דותן New member 13/11/08 #22 אין על אסף אבידן זאת אומרת קודם כל אביב אחרי זה .. איפה שהוא יש מקו לאסף אבידן הוא מוכשר ברמותתת איזה קול מדהיםםםםםם .. אסף אבידן:"עפ מורה לפיתוח קול ישמע תקול שלי הוא יתאבבד כי הקול צרוד" או משהו כזה לא זוכר בעל פה .
אין על אסף אבידן זאת אומרת קודם כל אביב אחרי זה .. איפה שהוא יש מקו לאסף אבידן הוא מוכשר ברמותתת איזה קול מדהיםםםםםם .. אסף אבידן:"עפ מורה לפיתוח קול ישמע תקול שלי הוא יתאבבד כי הקול צרוד" או משהו כזה לא זוכר בעל פה .
A amitshilo New member 13/11/08 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif יואו כ"כ באתי לכתוב על זה.. אבל סמכתי על זה שמישהי אחרת (או בר) כבר תכתוב (או יכתוב).. כל הכבוד לך!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif יואו כ"כ באתי לכתוב על זה.. אבל סמכתי על זה שמישהי אחרת (או בר) כבר תכתוב (או יכתוב).. כל הכבוד לך!
ה המחצללת New member 14/11/08 #24 עמית ארז, מומלץ בחום! פשוט כנסו לפייסבוק/למייספייס זאת כמובן לא בעיה.. אחלה אמן, בתחילת דרכו, והרוב שר באנגלית...
עמית ארז, מומלץ בחום! פשוט כנסו לפייסבוק/למייספייס זאת כמובן לא בעיה.. אחלה אמן, בתחילת דרכו, והרוב שר באנגלית...