זקוקה להמלצה

ixmix

New member
אם אלה האופציות-

הקסגון הטוב משלושתן, ולו בזכות עדיפות המנוע (בפער גדול), כאשר אינו נופל בנוחות (לדעתי חסרונו - הגודל וקוטר הג'אנט).

ixmix

New member
עוד משהו על ההקסגון

אמינות - הובא לתשומת ליבי כי לא הערתי על בעיות החשמל שיש לחלק מהכלים - הדבר נפתר בקלות בביקור קצר אצל מוסכניק טוב, ועולה גרושים, מה גם שבחלק מהאקזמפלרים לא ניכרה הבעיה.

tygger

New member
עוד דבר בגנותו של ההקסגון.

אני לא יודע אם אמרו זאת כבר, אבל זה שהשוק שלו "מת", זה ידוע ולכן המחירים שלהם די נמוכים היום וגם כלי שמור נמכר תחת המחירון. ישנם תושבות מנוע העשויות אוקולון כמדומני אשר נוטות לסיים את חייהם בשלב זה או אחר (שנה וחצי -שנתיים) ויש להחליפן. נתקלתי במספר כלים שלא הוחלפו וזה גרם ליותר נזק ממה שהיה עולה להחליף אפילו את כל המנוע ואת התושבות על ידי ילד איטי (שעות עבודה...) בכל אופן, העניין לא יקר. מעבר לכך, הקטנוע נוח, חזק, מציב אותך גבוה מעל התנועה כך שאין בעיה לצפות את המפגע הבא, וברגע שעוברים את המגבלה שהכלי נוטה "ליפול" לתוך הפניה בשלב מסויים של ההטיה אז אין בעיה לפנות איתו גם בזויות מעניינות יותר. מצד שני אני חושב שכמעט כל קטנוע ניתן להגיע איתו לזוית "מעניינת", למרות שאין זה מדד לטיבו. זה סתם תוספת חיוך שאינה כרוכה בתשלום.

fazer

New member
בכרטיס לא רשום כמה את גבוהה...

אבל אני הייתי בוחר מאוד בזהירות את הכלים האלו. כפי שנאמר כבר, ההקסגון גבוה, מה שאומר שאם את מאותגרת גבהית תהיה לך בעיה להגיע עם הרגליים לרצפה, מה שמבטיח כמעט בוודאות נפילות קטנות וטפשיות של "אוי, לא הגעתי לרצפה ונפלתי ברמזור". פרמטר נוסף ששווה לבדוק הוא אם את מצליחה להעמיד את הכלים על ג'ק אמצע (ושלא ימכרו לך סיפורים שזה הכל עניין של טכניקה, יש כמה בחורות שאני מכיר שכמה שלא ניסו, לא מצליחות להרים את הקטנוע של הג'ק). במקרה של ההקסגון שמצויד (למיטב זכרוני) בג'ק צד קפיצי - פאר תוצרת איטליה - ג'ק האמצע חיוני אף יותר. אני הייתי הולך על אחד משני האחרים - גם בגלל שהאמינות שלהם (על אף שבהקסאגון המנוע הוא יפני) תהיה ככל הנראה גבוהה יותר, ובעיקר בגלל שהסחירות שלהם תהיה בוודאות טובה יותר מאשר של הקסי. כאמור, בכל אחד מהכלים האלו - לבדוק לפני הכל שהרצפה מגיעה לרגליים, ולא לסמוך על "אני אתרגל לזה" - כי זה המתכון הבטוח לחוסר הנאה מהכלי, ובכל מקרה לקחת לבדיקה כל כלי משומש. Fazer

טוב החלטה נפלה

קודם כל תודה לכל העונים אין לכם מושג כמה עזרתם, אנחנו החלטנו ללכת על הג'וי רייד (עדיפות עליונה בגלל עיצוב) והדינק מה שבא ברוך הבא, אז יאללה מישהו מוכר

natla

New member
הג'וירייד בחירה מצויינת, בהצלחה.

(ולא משנה איזה מהם- ה- 150 סמ"ק או ה- 200 סמ"ק, שניהם מצויינים)

למעלה