אני יודעת שהיא מאוהבת באדם קראתי ב"פנאי פלוס" אם אני לא טועה
ח חולת בנחה New member 11/8/05 #3 ../images/Emo58.gif אני יודעת שהיא מאוהבת באדם קראתי ב"פנאי פלוס" אם אני לא טועה
R RIfrah New member 12/8/05 #6 יולי היא.. יולי היא אחות למחצה של שירה. זאת אומרת שהיא הבת האמיתית של שר התחבורה.
ש שושו 15 New member 12/8/05 #14 מישהו יודע איך קוראים לה במציאות? ליולי.. זה ממש דחוף בבקשה. והיא שיחקה בעוד איזה סדרה? היא מוכרת לי..
מישהו יודע איך קוראים לה במציאות? ליולי.. זה ממש דחוף בבקשה. והיא שיחקה בעוד איזה סדרה? היא מוכרת לי..
ר רויושה New member 12/8/05 #7 מקססס אם אתה רואה אני אוהבת אותךךך| מקס אני אוהבת אותך תעשה לי ילד!!! שלמות זה לא המילה הנכונה להגדיררר (= זה יותר מזה !!!! אנשים תבברו תכתובת שלו או פון למה אני מתחרפנת פההה אור +מקס =לאב פור אוור
מקססס אם אתה רואה אני אוהבת אותךךך| מקס אני אוהבת אותך תעשה לי ילד!!! שלמות זה לא המילה הנכונה להגדיררר (= זה יותר מזה !!!! אנשים תבברו תכתובת שלו או פון למה אני מתחרפנת פההה אור +מקס =לאב פור אוור
M Miss Taubenfeld New member 14/8/05 #29 תשובה.. כשאת כותבת תגובה אז למטה למטה כתוב לך "בחר\י קובץ" ויש לך כפתור "עיון" שממנו את בוחרת את התמונה ושולחת.. מקווה שהבנת [=
תשובה.. כשאת כותבת תגובה אז למטה למטה כתוב לך "בחר\י קובץ" ויש לך כפתור "עיון" שממנו את בוחרת את התמונה ושולחת.. מקווה שהבנת [=