משחק השורה המשתנה של תפוז

spelling

New member
חיחי תראו!

spelling, ובואו לטעום... לטעום בכיף אבל מה?? אני לא טועם כל עוד זה:מיונז,אבוקדו,חצילים,חרדל או שעועית! ד"א חח אתמול היה לי קטע מצחיק..מאמאסאן שלי באה לעשות כריך ונכנסתי לסלון ושאלתי "מי מת פה?????.." מסתבר שהיא עשתה כריך עם מיונז..חעחע

ממשיכה../images/Emo24.gif

מכושפת בטירוףp3, וטיפול באמצעות בעלי חיים, לפרטים לחץ כאן אוקי אני וחיות- ממש לא
לא לא ולא
לא לא לא לא לא לא ולאאאאאאאאא

YaEl 15

New member
אמממ...

YaEl 15, וב 9 לאוקטובר מתחילים לרקוד בטוח? כי עכשיו כבר ה-18 ו... My hips don't lie

עוד אחד בזכות נטלי../images/Emo70.gif

מכושפת בטירוףp3, וקיבלת פטור מצהל? לא,אבל בגלל ההפחדות של נטלי אני עוד אקבל התקף לב ולא אעשה צבא
חח סתם נטלי מאמי

always be me mc

New member
חח ויצא לי משהו בכלל לא קשור:

always be me mc, וyes מודה לכם ופותחת את כל הערוצים ל 3 חודשים שתפתח כמה שבא לה! אני בהוט

YaEl 15

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

YaEl 15, וסקס חד פעמי או סקס עם אהבה? אהממ.. באמת צריך להוסיף משפט? אהה.. אוקיי.. בתולה

YaEl 15

New member
גם לך את השל"ח בבית ספר????

אני מתה על המורה שלי לשל"ח ~!! הוא כזה מצחיק !!!!!!!! XDXDXD חבל שאין לי יותר

גפ אני מתה על המורה לשלח

הוא כזה מצחיק לא מלמד בדרן כזה הוא לא כמו מורה בכלל!!! פורום מכושפת בטירוףp3, ובוא לזכות במכונית! בטח,בדיוק ראיתי אחת בפינת הרחוב

spelling

New member
והמנצח\ת במשחק:

אחרי שקראתי כמה פעמים תמשפט ותתגובה עליו... הייתי חצי שעה בהלם מזה.. אבל זה היה ממש קורע... YaEl 15, וסקס חד פעמי או סקס עם אהבה? אהממ.. באמת צריך להוסיף משפט? אהה.. אוקיי.. בתולה יעל היום את צריכה לפתוח תסיבוב החדש!מזל טוב!

YaEl 15

New member
חחחחחחחחחחחחחח ייאיי !!!

האהאהא אני לא מאמינה שניצחתי

למעלה