adiville

New member
באתר pink floyd & co

כתבו שווטרס כן היה בהלוויה וזה אתר מאוד מוסמך.

זה היחיד מבין האתרים המרכזיים

על הפלויד שלא שינה עדיין את ההודעה. כל האחרים פרסמו עידכונים.

Why am i not מופתע?

למרות שיש לי את כל אלבומי האולפן שלהם עד הפיאנל קט (כולל לצערי) כולל הוידאו של ההופעה בפומפי (תבורך הטלוויזיה החינוכית) ולמרות שלהפתעתי אני עדיין שומע פ"פ מידיי פעם (וכל פעם שאני שומע פ"פ זה מפתיע אותי מחדש ומפתיע אותי שאני עדיין נהנה מזה, מצידי שיתאחדו חמישתם, יחד עם בוב אזרין ואלן פרסון ושיופיעו באצטדיון בכפר סבא ליד הבית שלי, עם כל החזרים המעופפים שלהם החומות המנפצות והמנסרות אני להופעה כזאת לא אלך, כל ערך של סקרנות שיכולה להיות להופעה שכזאת מתמוסס לנוכח ההרס הודאי של הזיכרון שקיים אצלי למה יכול היה להיות בזמן אמת, חוץ מזה פינק פלוייד וווטארס, הם מזמן תעשיית כסף ולא להקת רוק.

הממ...

אני דווקא כן הייתי הולכת. נכון שזה לא ישתווה לתקופת פומפיי (שלא לדבר על תקופת בארט) אבל אולי בגלל שלא הייתי "מעריצה" שלהם בזמן אמת, אני רואה אותם כיום כלהקה מרתקת, גם אם לא כל מה שהם עשו הוא ברמה אחידה. אבל, בינינו, מי יכול להחזיק רמה גבוהה אחידה במשך 36 שנים? הייתי הולכת, ולו בשביל להגיד להם "תודה" על מה שיצרו במשך השנים. הופעות, כידוע, אינן חד-סטריות; הקהל תורם למופע לא פחות מהאמנים. באשר להיותם תעשיית כסף - אני לא חושבת שהם יותר תעשיית כסף מכל להקה אחרת בת-דורם, שממשיכה לפעול - ואולי אף פחות מזה. הם היו יכולים "לחלוב" את המותג הרבה יותר משעשו. מלבד מייסון, כולם ממשיכים להיות אמנים יוצרים, שמרגישים שיש להם עוד מה לומר, עוד מה ליצור - ולא רק למחזר. הייתי שמחה אם, למשל, הופעה של הפלויד היתה במתכונת של הופעתו של גילמור בפסטיבל meltdown - הופעה שזכתה לשבחים רבים, ובצדק. בלאו הכי רייט הופיע אתו שם; אם כבר, שיוסיפו את מייסון, יגררו את ווטרס ויביאו את בארט בתור אורח כבוד... נו, אפשר לחלום, לפחות. ולעניין אחר: תודה על ה"השמצות".

תמיד מוכן להשמיץ ../images/Emo13.gif

נכון הם לא יותר "תעשיית כסף" משאר הלהקות הגדולות ששרדו את שנות השמונים (זה שווה בהזדמנות מאמר ארוך על הקשר בין הקפיטליזם הקיצוני של העשור הזה לבין נפילת ענקיות הרוק, אבל לא עכשיו) אבל איכשהו אצל פינק פלוייד זה קצת יותר מרגיז, אולי ל"אידיאולוגיה" הפשטנית של ווטארס יש קשר לזה?. בדיוק עכשיו כשקמתי, חשבתי על זה, שפינק פלוייד יכולים ליצור בקלות של שעה שעתיים, שיעניין אותי מאוד, אבל בשביל זה הם יצטרכו קודם לירות בווטארס ועשרות עורכי הדין שלו, והרי אנחנו מדברים על איחוד..., מה עוד שהערך הכספי של מופע גראנדיוזי כמו פעם לא נעלם גם מעינהם של גילמור מייסון ורייט נראה לי גם לא הגיוני שמערכת הלחצים שתופעל על הלהקה במקרה כזה תאפשר סוג כזה של מופע. אני אומם שומע פינק פלוייד רק משלהי "זמן האמת" (סוף שנות השיבעים) אבל הופעה כמו שתיארת ועוד עם בארט כאורח, בהחלט נראה לי כמו דבר גדול, האמת, נראה לי יותר מעניין הופעה של בארט עם ווטארס גילמור רייט ומייסון כאורחים

למעלה