לכל הומו יש.......?

MARMELAD

New member
../images/Emo94.gif לכל הומו יש.......? ../images/Emo97.gif

לטובת ההומואים החדשים מבינינו.. לטובת מי שרוצה לזהות על החברים שלו... לטובת הקהילה והאנושות בכלל. הגיע הזמן לעשות את רשימת הדיסקים שכל הומו חייב שיהיו לו בספרייה בבית. אז איזה דיסקים יש אצלכם? ואצל כל החברים שלכם כמובן? הכוונה היא לא לדיסק שאתה באופן אישי אוהב. הכוונה היא לדיסק שכל הומו חייב לאהוב, אחרת הוא לא. אז אני אתחיל בברור מאליו. מדונה - MUSIC. הדיסק האחרון שיצא לה. סופר מצליח. רק על הקליפ עם הקאובויז מגיע לה שהדיסק ייכנס לרשימה. קיילי מינו - האוסף. (זה עם הפרצוף והתלתל בצבע צהבהב) אמנם הוא כולל את קיילי הישנה.. של טרום הסקסיות המתפרצת והאוברולים שנעשו ממטפחות אף, אבל יש בו את כל הלהיטים הגדולים שלה... כולל הדואט המרגש עם הגיברת ג´ייסון דונובן. דנה אינטרנשיונל - מג´נונה. אז זה לא הדיסק האחרון שלה.. אפילו לא האוסף... אבל משום מה, חלקנו קנינו את האוסף, חלקנו את האחרון, חלקנו את אומפטמפה... אבל לכולנו יש את מג´נונה. זוכירם את דון קיחוטה? קוקורוקו? אור משמיים? והדואט עם איגי וקסמן..? כולם שם... עוד המלצות?

לירוי25

New member
ואחר כך עוד אומרים

שהסטרייטים מדביקים לנו סטיגמות... אל תשכח גם את ברברה סטרייסנד ובט מידלר..

mold

New member
אוי מרמלד...

אתה לא יודע כמה שדברים כאלו מרגיזים אותי.
באותה נשימה שבה אתה נלחם בסטיגמות מבחוץ אתה מדביק אותם על עצמך. הומוסקסואליות לא מצביעה על דבר מלבד על העדפה מינית. איזו סיבה רציונאלית מביאה אותך להנחה שהומואים אוהבים ז´אנר מוזיקלי מסויים ומצויידים כולם באובססיה מוזרה לשירי ארוויזיונים ומוזיקת מעליות ? יש כאלו שאוהבים את הדיסקים והזמרים שציינת, ויש כאלו שפשוט לא. אין להיותם הומוסקסואלים משמעות בבבחירה התרבותית שלהם. כמו שגם לסטרייטים יש קשת רחבה של סגנונות בילוי והעדפות מוזיקליות. מצטער, אבל אני מתעב ארוויזיונים ושירים קיטשיים נוגים, שונא מועדונים, דאנס ומוזיקת מחשבים על סוגיה השונים, ואפילו דראג הוא לא כוס התה שלי. אני שומע רוק מתקדם, ורוק כבד, ורחוק מאד מכל סטיגמה שלצערי הפכה לנורמטיבית כמאפיין של הומו קלאסי. מרמלד, אתה עושה פה עבודה נהדרת, אבל בבקשה, אל תיצור הכללות ותמתג בהן גם אותי. מולד, חסר הנוצות

קצת הומור לא הרג אף אחד ../images/Emo8.gif

ברור שאף אחד לא ינדה אותך בגלל טעמך המוזר והסוטה (סתאאאאאאאם, צוחקים) אבל יש סטיגמות גם בתוך הקהילה עצמה (כן, כולם חלקים/רזים/גבוהים בלה בלה בלה) וכל עוד זה במסגרת פורום גייז, אז מותר להעלות דברים ומותר גם לצחוק על עצמנו. מה גם שסוגי המוזיקה האלו לא סתם הפכו למייצגי קהילה כביכול, יש להם אחיזה הסטורית בהתפתחות הקהילה ההומוסקסואלית ובאופן טבעי הם היו כלי חשוב להבעת הלגיטימיות לתופעת ההומסקסואליות, בניגוד לז´אנרים אחרים (אני מקווה לטובתך שאתה, על אף טעמך, אינך גולש לפורום מטאל ההומופובי כאן - באותה מידה יכולתי לעשות הכללה על גולשי הפורום ההוא). ואם כבר.. המלצתי היא כל דיסקי קיילי מינוג מאז האוסף.

MARMELAD

New member
על סטיגמות

סטיגמה זה יכול להוית איום ונורא וזה יכול להיות משעשע ונחמד זה הכל תלוי איך תסתכל על זה... לדעתי זה נורא מעניין לראות אם יש לי את כל הדיסקים ההומואים.. וכמובן שכמו כל דבר אחר בפורום זה משקף רק את דעת מי שכותב... ולא אומר כלום על הומואים, הקהילה וכו´. רק עליי, ועל מי שמוסיף לרשימה.. ודרך אגב, אני חושב שלא יקרה לנו כלום אם נדע גם קצת לצחוק על עצמנו לפעמים..... ברוך הבא, דרך אגב! גיא

אם לוקחים את זה בהומור אז...

לי יש בבית את האוסף הכפול של קווין, שאם מקשיבים למילים של השירים שלהם מבינים שאולי 90% מדברים על גברים...

כנ"ל הPSB, כנ"ל אלטון ג´ון (כולל

ההסוואה היעני-מחוכמת בניקיטה) וכמובן, כל שירי ג´ייסון דונובן הם על גברים (רק שלא יתבע אותי
)

המרצ´נדייזינג של במומינים שם זה

משהו מטורף. כשהייתי שם חיפשתי איזה בובה של המלכה אמידלה (מסטאר וורס) וכל חנות שנכנסתי אליה - היו שם מומינים. הרגשתי לרגע כאילו כלאו אותי במרתפי ערוץ 1.

יובל16

New member
בויזון!!!

איך אפשר לשכוח!!! וגם את סלין דיון! זהו נראה לי... פשוט אין לי כח לחשוב על יותר...

ירקון16

New member
כולי קנאה, באמת

אבל בכל מקרה, אחרי שיש לך כבר את "איי לוב יו" ודסטין בצרפתית, החיפוש תם ונישלם

יובל16

New member
אוי... בריטני בריטני...

היא כזאת מלכה! והשיר החדש שלה מ-ד-ה-י-ם! היא כזאת מלכה! אבל מדונה יותר! מדונה תמיד יותר!!! אוי... בת כמה היא בכלל... ולחשוב שהיא עכשיו מולטי מיליונרית... אוי, אני מוכן להיות טחון... (בכסף!) וו... אני רושם הרבה שלוש נקודות... אוי, קניתי שולחן לחדר... וארון ומיטה... ואני צריך בגדים לחורף! אין לי מלתחה ואין לי כסף... אני צריך עבודה!!! בכל אופן, היה לי היום מבחן בביולוגיה והלך ממש ממש טוב! כאילו, צדקתי במלא דברים! איזה סבבה!!!! ויש אחד ממש חמוד בשיכבה שלי... הוא כזה חמוד! ואני לא יוצר קשר עין... אבל הוא מדבר עם הידיים כמוני אז יכול להיות... ואם לא לא נורא. יש הרבה הומאים בים...
אין קשר אבל זה חמוד! love ya´ c

יובל16

New member
כל אחד והדעה שלו...

זה שיש לנו טעם שונה לא אומר שהטעם שלי גרוע או שהטעם שלך גרוע! אז אל תתחיל איתי בקטעים האלה כי זה ממש מעצבן. ביי.

**Blue-Lagoon**

New member
בריטני???

וואי ברגע זה הרגת אותי מצחוק! השיר החדש שלה מדהים? אם זה שיר מדהים אז מה אומרים על שאר השירים בעולם?? אין כנראה מילה שמתאימה לתאר אותם... וכמו שמישהו אמר (טוב תהרגו אותי שכחתי מי זה היה) יש לך טעם חרא במוסיקה. חיים יפים אמילי.

למעלה