לכל הומו יש.......?

GEL

New member
הי להירגע!

מדונה זה זבל? בואו לא נגזים היא התחילה את ההצלחה שלה במועדוני הגייז והיא עד היום המלכה הבלתי מעורערת של הגייז בכל העולם ןלא בירטני או קילי או כל זמרת אחרת יגיעו לקצה הקרסוליים של מה שהיא עשתה ועדיין עושה כל כך טוב בעשרים וחמש שנים האחרונות!

ממש לא.

GEL יקירי, אתה סטרייט עד כמה שידוע לי, אז רק שתדע לך שקיילי היא ה-מלכה של הגייז באירופה (את אמריקה אני לא מחשיב, גם ככה הם לא ידועים בטעמם הטוב). מדונה היא זמרת שהצליח לה לא רע ושידעה לדחוף ולשווק את עצמה ורק על זה (וזה לא מעט!) מגיעות לה מחיאות כפיים. בשנים האחרונות היא נעשתה קצת... טו מאץ´ בשבילי.

GEL

New member
לגירי

דבר ראשון נחמד חפגוש אותך גם
בפורמים אחרים.דבר שני למה אתה חושב שאני סטריט ומאיפה "ידוע" לך הדבר הזה???(שהוא ממש לא נכון ) ודבר שלישי הדיון שנכנסנו אליו מדונה או קיילי לעולם זה לא יוכרע כי על טעם וריח אין מה להתווכח אבל בוא לא נשכח שהקמבק של קילי נמשך כבר שנה (וכרגע ללא ספר הוא בשיאו ) אבל בשונה מקילי מדונה לעולם לא חוותה כישלונות ואיבדה כיוון מוסיקלי כמו קילי ........היא תמיד היתה ותישאר בתודעה ובתור אחד שדי מכיר את הטעם המוזיקלי של הקהילה אני יכול לומר לך שכרגע כן השיר של קילי הוא פגז אבל עוד רגע הוא ישכח לעומת מדונה שגם שירים ישנים שלה מסוף-אמצע שנות ה-90 עדיין תופסים את הקהל ההומאי וגורמים לו לזוז ( דבר שקשה להגיד היום על "ספדינדינג ארונד" למשל........)

בגלל הכרטיס האישי. נשוי/נשואה?

וחוצמזה שספינינג אראונד הוא פצצה, עד היום אנשים עדיין רוקדים לצלילי אספשלי פור יו, הלא כן? אבל בואו לא נריב על קיילי מול מדונה, הכל באמת עניין של טעם וריח, במקום זאת אציב לכם שאלה. כמה פעמים קיילי אומרת "לה" בשיר? להלהלה להלה להלהלה להלהלהלה...

אייטיז, כמובן.

ובייחוד האוסף של יוריתמיקס, החדש שלהם (רק למהדרין), והסולואים של אנני לנוקס המדהימה. וקייט בוש וכו וכו וכו. מהחברה של היום יש את PJ HARVEY, סוזן ווגה, ביורק (בעיקר שני הדיסקים הראשונים), טורי איימוס ודיידו (קניתי ביום שישי. די מדכא כל הקונספט של הדיסק - אבל יפה מאוד). זהו, וחוצמזה המון קלאסית, ג´אז, ישראלי, וכו. יש לי איזה מאתיים דיסקים, אז קשה לשים אצבע על משהו ספציפי. אה, וואללה. האוסף של פלורנטין. די גרוע, אבל בכל זאת - דיסק חובה השאלה שאותי מעניינת, היא איזה ספרים.

פינגו

New member
בכל זאת...

לכל הומו? מה זה המכנה המשותף הכי נמוך במדינה אחרי צבא...? בכל אופן, אני אנצל את ההזדמנות להמליץ על שני דיסקים משובחים ביותר, שאני טוחן קשה זה זמן מה: 1. Linking Park-Hybrid Theory את הסינגל המוצלח מתוכו - "In the end", בטח כבר שמעתם.. שילוב יוצא דופן של רוק וראפ 2. אסף אמדורסקי-האחרון. אחלה דיסק, עם שירים רוקיים ומנגינות אלקטרוניות ברקע.

לינקין פארק?

איך שאני שונאאא אותם... שימותו אמן. אם כבר רוק אז טול. אנשים כאן מעצבנים אותי בחוש המוסיקלי הנחות שלהם
מר מומין שיראה את כוווווולם (אבל *כולם*) אחרי הכי גאים.

יובל16

New member
מישהו פה תופס תחת!

וזה לא אני! איזה שירים אתה בדיוק אוהב? אתה יכול להגיד שכול השירים חרא אבל איזה בדיוק טובים?

למעלה