רישרוש חדש

jamesT

New member
../images/Emo94.gifרישרוש חדש ../images/Emo168.gif

כל אחד יכתוב אם הוא מנגן ועל מה הוא מנגן ואם יש לו להקה ואיזה שם כדאי לדניאל ללהקה שלו!

l i f a g i r l

New member
אני....

מנגנת על גיטרה,אין לי להקה:( ואמ אמ אמ אמ תאמת אין לי ממש שם ללהקה כרגע,ברגע שיהיה לי אני יודיע...

jamesT

New member
../images/Emo94.gif גנבת לי את הזכות להיות ראשון

אוףףף!

l i f a g i r l

New member
../images/Emo9.gifאוווווווווווווווווווווו../images/Emo4.gif

סליחה!!!!!!!!!!! תהיה אז אתה ראשון,אני השניה סבבה???? יופי!!!!

jamesT

New member
../images/Emo94.gifאני ראשון../images/Emo70.gif

אני מנגן על באס ויש לי להקה של 4 אנשים ואנחנו מנגנים בעיקר קאברים כי יש לנו רק שיר אחד... אבל הופענו כמה פעמים... ויובל משייגעצ אוהב את השיר הזה.... ואין לנו שם כי גלה (gla) היה תפוס...

l i f a g i r l

New member
אני שניה

שוב: אני מנגנת על גיטרה... אין לי להקה עוד:( ואין לי גם רעיון לשם,ברגע שיהיה לי אני יודיע

אוו אוו אני!

אוקיי, אני מנגנת בגיטרה (בנתיים קלאסה, עוד חודש חשמלית) להקה אין לי, אבל תהיה לי בעתידדד!! ושם ללהקה... ממ איזה סגנון אתם מנגנים?

jamesT

New member
../images/Emo94.gif קאברים לנירוונה

וגראנג' בכללי אבל מלא נירוונה

Silver Fox

New member
אני מנגנת על אורגן וקלרינט../images/Emo82.gif

אבל אין לי להקה...

ענבר ש

New member
גם אני על קלאסית שנה וחצי

ולא, אין לי להקה, וגם אין לי שם ללהקה אבל יש לנו בביצפר הרכב רוק, ויכול להיות ששנה הבאה אני אהיה בו

אני בתור! אני!

אני מנגנת על גיטרה אקוסטית, יש תכנונים ללהקה (חלומות גדולים...) שם ללהקה: תאמת אין לי אבל אפשר סקס סמים ושבי זרעיה

סתם אור

New member
אוקיי.. אני עכשיו. מוכנים?!../images/Emo61.gif

טוב אני מנגנת כבר שנה על גיטרה ויש לי אקוסטית ואבא שלי קנה לי מגבר אתמול (ישששששששששששש!!!!) ואני גם מנגנת על פסנתר 9 שנים ויש לי הרכב חליליות (אל תצחקו, אבל זה נורא כיף...), אני מאלה שמנגנים על הכל... פעם ניגנתי על עוד כלי, אבוב (לא של הברכה..) ופשוט לא התחברתי אליו... (בזבוז של 5 שנים) ועזבתי אותו...וזהו נראה לי ואין לי ממש להקה...

בואר

New member
אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

ניגנתי חליל-צד(אל תשאלו!) וניסיתי גיטרה קלאסית אבל לא הצלחתי...

עכשיו אני../images/Emo163.gif

אגב מעין (עם אני לא טועה) חליל צעד זה נדייירררררר אני מנגנת על גיטרה קלאסית קרוב לשנה אני לא לומדת אני אוהבת לשמוע מוזיקה ולהוציא על הגיטרה (חוץ מאקורדים שאותם אני לומדת) ואני בחופש אלך ללמוד תוים כי טאבים אני יודעת וזה לא כזה משהו... אני מנגנת על אורגנית 6-7 שנים (כן בזבוז חיים על סתם) אני רוצה ללמוד על באס אבל אומרים לי שזה של בנים וזה מעצבן אותי... ואני יודעת לנגן על דיג' (טיפה) והתחלתי לנגן על חליל... וזהווווווווווו..!

בואר

New member
ייפ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מעין!(ועם י' אחד כמו שאמרת!) וחליל צד זה לא נדיר... פשוט לא רוצים לנגן על זה כי זה מוזיקה קלאסית(למרות שאפשר גם ג'אז...)

rotem224

New member
אני...........

מנגנת על גיטרה שנתיים כבר......... ואין לי להקה..... ושם אמממ אין לי רעיון.......סורי

למעלה